• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde iki yabancı gibiyiz

Papatyagibi1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
197
48
18
31
Herkese merhaba,
birbirimize karşı saygılı,sevgi dolu ve anlayışla geçen 3 yıllık bir evliliğimiz var.
Ancak son bir kaç aydır sanırım birbirimize tahammülümüz azaldı. Yaşadığımız ev stresinden sebep olacakki bazen en ufacık iş stresi bile beni sinir krizine sokabiliyor. Eşim kolay kolay sinirlenen yapıda biri olmamasına karşın şuan kendisinin bile gergin olduğunu görüyorum söylemlerinden ve davranışlarından. Dün çok saçma bir sebepten vermemesi gereken bir tepki verdi hemen sonra hatasını anlamış olacak ki sırnaşmaya çalıştı ama düşünmeden yapılıp ardından özür dilerim mıç mıç durumundan çok rahatsız oluyorum kendiside beni dün tanımadı. Sonra ee ne halin varsa gör işine bak dedi döndü gitti. (Flört ile birlikte 10 yıldır tanıyorum ilk kez aldığım tepkiler bunlar) sohbetimiz bitti. 24 saattir tek kelimemiz yok birbirimize karşı. Rahatsız edici bir durum ama ne yapacağımı bilmiyorum bunaldım çok bunaldım

Aklima gelenler söyle:
sizden sakladigi bir problemi mi var acaba..
Cok mu trip atarsiniz, bikti mi..
Her zaman katlaniyordu da, son zamanlarda yeter artik diyecegi bir sey mi oldu..

24 saat çok uzun bir süre değil biraz rahat mı bıraksanız. Eşler zaman zaman tartışabilir çok normal. Sürekli herşey güllük gülistanlık Olmaz. Bazen 2 3 gün kafa dinlemeye toparlamaya ihtiyacı oluyor insanın. Korkmayın 24 saatte soğukluk girmez aranıza

Özür dileyip size yakın olmaya çalışan birini tersleyip geri çevirmişsiniz. Bundan sonra onun da yaklaşımı, düşünceli davranmak değil özür dilemeyi gereksiz bulmak olacak diye düşünüyorum.
Özrünü kabul edip, sonrasında sakince durumu konuşabilseydiniz, daha yapıcı bir davranış olurdu.

evlilik bir yolculuktur,tek düze gitmez.Yıllar geçtikçe şekil değiştirir, bunlar olağan şeyler. Eskiden böyleydik şimdi böyleyiz diye hayıflanmayın Eşinizden özür beklemişsiniz o da yakın davranarak zaten bi adım gelmiş size. Tölerans göstermezseniz ikinci bir küslükte hiç gelmeyedebilir. Sinirli olduğunuzu yazmışsınız ,o da bu duruma maruz kalmaktan sıkılmış olabilir.gergin kişiler beni gerer , n yapsın zamanla o da gerginleşiyordur

Eski konularınızdan birine baktım anlatığınıza göre eşiniz gayet anlayışlı sakin ve sizi ailesine karşı savunan biriymiş. Acaba eşinizde ki gerginlik sizden kaynaklanıyor olabilir mi

Back
X