Aynı evde iki yabancı :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Eşimle Yaptığımız kavgadan beri hala daha düzelme Yok gelişme Yok konuşmuyor fazla ben de konuşmuyorum yüzüne dahi bakmıyorum hatasını anlasın istiyorum
Unutamıyorum yaptığını affedemiyorum bunu anlasın istiyorum aramıyorum sormuyorum kendisi de sadece bi kez aradı eşimin bi huyu var ben bi adım kaçarsam o on adım kaçar uzaklaşır ama yapacak bişey Yok suçunu anlamasını istiyorum hiçbişey olmamış gibi üstünü örtmeye çalışıyor kendimi tutucam gittiği yere kadar..
Evlenirken ne büyük umutlarla evleniliyor ama niye anlaşılamıyor anlamıyorum..

Evlendiğimizden beri birçok sorun vardı küçük te olsa..Yen'i evliyiz bu Arada..
Eşim çok sinirlidir burnunun dikine gider nişanlıyken tartışsak ta arada o alttan alırdı şimdi hep ben hep ben..kendisi direk bağırmaya başlıyor üstüme yürüyor sabrı kalmamış galiba..küçük sorunlar büyüyor normal tartışamıyoruz bile..
Ne desem sen karışamazsın sanane gibi cümlelerle beni değersiz hissetttiriyor bu yaşına kadar ailesinden ayrı olduğundan bir kural otoriteye alışık değil benim en ufak bi ricamı dahi sinirleniyor kısıtlıyorsun diyo ben hiç isteğim ricam olamaz mı ya da en ufak olumsuz bişey diyemez miyim
Nişanlıyken bukadar değildi bazı şeyler de evlenince düzelir diye umdum ama

Diger konunu hatirliyorum canim... O sana adim atmiyorsa sen hic atma.Ustelik hamilesin kafana takma bebisini dusun sen. Otur oksa onu,konus rahatla...
Bu ara ne cok konu okudum evlenince ne oluyor u adamlara anlamiyorum!

Eşimle Yaptığımız kavgadan beri hala daha düzelme Yok gelişme Yok konuşmuyor fazla ben de konuşmuyorum yüzüne dahi bakmıyorum hatasını anlasın istiyorum
Unutamıyorum yaptığını affedemiyorum bunu anlasın istiyorum aramıyorum sormuyorum kendisi de sadece bi kez aradı eşimin bi huyu var ben bi adım kaçarsam o on adım kaçar uzaklaşır ama yapacak bişey Yok suçunu anlamasını istiyorum hiçbişey olmamış gibi üstünü örtmeye çalışıyor kendimi tutucam gittiği yere kadar..
Evlenirken ne büyük umutlarla evleniliyor ama niye anlaşılamıyor anlamıyorum..
eşinle sorununu 6. hissimizi kullanarak mı bulacağız bacım ya?
oyumu -hayırlısı olsun- dan yana kullanıyorum

Ortada bukadar sinirlenecek kızacak bişey Yok benim şaşkınlığım bana nasıl bu kadar kin öfke duyabilmesi..en son tartışmada büyümesin diye içeri odaya gittim iki taraf sakinleşsin diye ama arkamdan geldi boğazıma yapıştı şimdi bişey olmamış gibi üstünü örtmeye çalışıyor

Eşim çok sinirlidir burnunun dikine gider nişanlıyken tartışsak ta arada o alttan alırdı şimdi hep ben hep ben..kendisi direk bağırmaya başlıyor üstüme yürüyor sabrı kalmamış galiba..küçük sorunlar büyüyor normal tartışamıyoruz bile..
Ne desem sen karışamazsın sanane gibi cümlelerle beni değersiz hissetttiriyor bu yaşına kadar ailesinden ayrı olduğundan bir kural otoriteye alışık değil benim en ufak bi ricamı dahi sinirleniyor kısıtlıyorsun diyo ben hiç isteğim ricam olamaz mı ya da en ufak olumsuz bişey diyemez miyim
Hangi isteğin üzerine üzerine yürüyor,bağırıyor arkadaşım?
Saraylar,hanlar,hamamlar istemiyorsundur elbet!
Çok terbiyesizmiş eşin,kusura bakma ama.

Diger konunu hatirliyorum canim... O sana adim atmiyorsa sen hic atma.Ustelik hamilesin kafana takma bebisini dusun sen. Otur oksa onu,konus rahatla...
Bu ara ne cok konu okudum evlenince ne oluyor u adamlara anlamiyorum!
Şuan hamile değilim
Ama dediğin gibi adım atmıyorum bekliyorum hala bakalım

Ortada bukadar sinirlenecek kızacak bişey Yok benim şaşkınlığım bana nasıl bu kadar kin öfke duyabilmesi..en son tartışmada büyümesin diye içeri odaya gittim iki taraf sakinleşsin diye ama arkamdan geldi boğazıma yapıştı şimdi bişey olmamış gibi üstünü örtmeye çalışıyor
Bu adamı bir de baba yapacaksın öyle mi?
Ahh ahhh...
Boşanmayacaksın galiba.
Allahım yardımcın olsun inşallah...

Yani kızlar eşim aşırı sinirli ben çalıştığım dönemde sinirini alamayıp yanıma kadar kaç kez geldi..dedim kesin burayı başıma yıkacak
Dediğim şey de şuydu yapılacak işler var onları hallet arkadaşının yanında saatler geçirdin üstelik her gün gidiyosun işlere de vakit ayır dedim koşa koşa yanıma geldi dışarı çık yoksa burayı yıkarım başına filan öldürcek bi gün galiba

bence bu adam düzelsin diye hiç bekleme.
boğazına yapışması ne demek?

sen kendi başına hayatını devam ettirecek yollar bul.
sonra da yoluna bak.
3. sayfa mı olmak istiyorsun,ne pislik adamlar var ya :110:

bence bu adam düzelsin diye hiç bekleme.
boğazına yapışması ne demek?

sen kendi başına hayatını devam ettirecek yollar bul.
sonra da yoluna bak.
3. sayfa mı olmak istiyorsun,ne pislik adamlar var ya :110:
Boşanamam ki Yen'i baştan hayata nasıl başlıcam
İstediğimde iş bulur çalışırım ailem de kabul eder ne zaman gitsem sahiplenirler ama sonsuza kadar onlarla nasıl yaşıcam

Back
X