Aynı evde iki yabancı :(

Kötü insan kötüdür. Ya değişmesi uzun zaman alir psikolojin bir hayli yıpranır ya da hiç değişmez. Bununla başa çıkabilecek olan sensin. Boşan diyenlere laf ediliyor bazen haklı da olabiliyorlar fakat şiddetin her türlüsü çok büyük bir sorun. Fiziksel veya psikolojik. Herkes evlendiği gibi boşanabilir. Bu bazen yapılacak tek şey oluveriyor. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor değil mi.. Eşinizle ciddi şekilde konuşun boşanma konusu geçmeden. Hala ılımlı davranmıyorsa ailenize eşinizi anlatarak başlayın işe. Alt yapıyı hazırlayın ki sizi onlar desteklesinler. Sizi korumak için onlar adım atsın. Haklılığınızı herkes bilsin. Siz önemlisiniz, lütfen yapamam,edemem diyerek kendimize işkence yapmasına bayılıyoruz biz kadınlar. Yapın,edin. Sevgiler..

Ha hapis ha evlilik yok bakkala giderken bile hesap vermeler ayaklarının üstünde dur biraz .Kabalığı, şiddeti geçtim size de olayları yumuşatıp eşinize bi taht kurmadığınız kalmış .
Herşeyden önce özgüvenin ölüyor yavaştan, ruhun sömürülüyor, kendine değer vermeyi unutup başkaları uğruna ziyan ediyorsun kendini.Hiç mi sevmiyorsun kendini senin hiçmi kıymetin yok .
Boşanmıyacaksın belki ama kendini yiyeceksin günden güne yapmayın bir imza attınız diye bir ömür tapulu gibi müebbet yemeyin...

Boşansam ailem beni kabullenir ama bizim ailede akrabalarda boşanma diye bi olgu yok ondan bahsediyorum yani memlekete filan gitsem boşanan kadına kötü gözle bakılır..ailemle yaşamaya başlasam nereye kadar? Zaten babam rahatsız ben şimdi ona olanları nasıl anlatırım iyileşmeden? Şuan onun morali herşeyden önemli..
Ben tekrar başka birine nasıl güvenirim? Yalnız kalsam nereye kadar?

Erkeklerde bogaz sıkma cok karakterıstık. Bır arkadasımında bogaZına yapısmıstı eşi. Hala devam ediyorlar ıkıncı cocuk oldu.

Bana sorarsan bır erkekle yarısmazdım onlar her zaman daha uzaga ıser mucadelemı farklı yapardım.
Ortada bukadar sinirlenecek kızacak bişey Yok benim şaşkınlığım bana nasıl bu kadar kin öfke duyabilmesi..en son tartışmada büyümesin diye içeri odaya gittim iki taraf sakinleşsin diye ama arkamdan geldi boğazıma yapıştı şimdi bişey olmamış gibi üstünü örtmeye çalışıyor
rkad

Erkeklerde bogaz sıkma cok karakterıstık. Bır arkadasımında bogaZına yapısmıstı eşi. Hala devam ediyorlar ıkıncı cocuk oldu.

Bana sorarsan bır erkekle yarısmazdım onlar her zaman daha uzaga ıser mucadelemı farklı yapardım.

rkad
Konu sahibinin idar yolları enfeksiyonundan dert yandığını zannetmiyorum

Zaten git sen de onun boğazını sık diyen yok
Karakteristik diye kabullenmeli mi yani?

rkad
Çocuk olsa o çocuğun psikolojisi nolur? Emin'im arkadaşınızın çocuğu da bu ortamda çok sağlıklı olmaz

Ha hapis ha evlilik yok bakkala giderken bile hesap vermeler ayaklarının üstünde dur biraz .Kabalığı, şiddeti geçtim size de olayları yumuşatıp eşinize bi taht kurmadığınız kalmış .
Herşeyden önce özgüvenin ölüyor yavaştan, ruhun sömürülüyor, kendine değer vermeyi unutup başkaları uğruna ziyan ediyorsun kendini.Hiç mi sevmiyorsun kendini senin hiçmi kıymetin yok .
Boşanmıyacaksın belki ama kendini yiyeceksin günden güne yapmayın bir imza attınız diye bir ömür tapulu gibi müebbet yemeyin...
Konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum beni konuşturmaya çalışıyor ama ben de onun canını yakıcam hala daha bişey olmamış gibi yakınlaşmaya çalışıyor

Çocuk olsa o çocuğun psikolojisi nolur? Emin'im arkadaşınızın çocuğu da bu ortamda çok sağlıklı olmaz
Yok ya duZeldıler kadın beklentılerını düsürdü Adamı kabullenıp sevmeyı ogrendı. Eskıden agır konusurdu adam en son care sıkmıstı bogazını. Sımdı agır konusmuyor. Iyıler yanı.

Ben inatta erkegın hep daha onde olacagına ınanırım.

Benımkı benı bana degersız hıssettıremez. Ama ona hıssettıgım degerro azaltır ben oyle soyluyorum ona benı hakir gördüğü iletişimlerinde. Oda aferin benden etkılenme dıyor sinirliyken ölcusuzlesıyorum dıyor.

Konusabılmek cok onemlı cnm bırde bırseye kızınca muhakkak davranısla ıfade ederım dır dırı degılde aksıyonu sevıyor anca oyle anlıyor benımkı
Senınkı nın dılını bulcan sende

Back
X