Ben onun bir cümlesine cevap vermeyince o da hemen muhabbeti kesiyorküsme sebepleriniz ne genel olarak
Cümlesine neden cevap vermiyosunuz? Siz cevap vermeyince küstüğünüzü düşünmesi normal?Arkadaşlar aile içinde kardeşimle birbirimizi hiç sevmiyoruz. Durduk yere kusuyoruz. Ve hep konuşan konuşmaya çalışan o benden sogumasin yanlış anlamasın aynı evde küs kalmayalım diye onun suyuna gitmeye çalışıyorum ama farkinda değil aniden konuşmayı kesiyoruz benim zorumla konuşuyoruz. Bı cümlesine cevap vermeyince hemen benim kustugumu düşünüyor
Geçmişte yillarca kus yaşadık bidaha olsun istemiyorum ama ona yaranmak için karakterimden vazgeçemiyorum konuşmayı sevmiyorum
Tabiki olabildigince cevap veriyorum ama ortaya bir şey söylüyor ve o an cevap vermek içimden gelmiyor başkası veriyor. Hemen küstün diyoeCümlesine neden cevap vermiyosunuz? Siz cevap vermeyince küstüğünüzü düşünmesi normal?
eger o kusunce siz uzerine gidip gonlunu almaya calisiyorsaniz, ona alismistir. ilgi bekliyordur. bence guzel bi sey degil, o konusmazsa, siz bir sey yokmus gibi devam edin, yani muhabbet edip saka yapmayin ama soyleyeceginizi soyleyin, cevap vermezse de duymamazliktan gelin. belki davranisi soner.Arkadaşlar aile içinde kardeşimle birbirimizi hiç sevmiyoruz. Durduk yere kusuyoruz. Ve hep konuşan konuşmaya çalışan o benden sogumasin yanlış anlamasın aynı evde küs kalmayalım diye onun suyuna gitmeye çalışıyorum ama farkinda değil aniden konuşmayı kesiyoruz benim zorumla konuşuyoruz. Bı cümlesine cevap vermeyince hemen benim kustugumu düşünüyor
Geçmişte yillarca kus yaşadık bidaha olsun istemiyorum ama ona yaranmak için karakterimden vazgeçemiyorum konuşmayı sevmiyorum
Enteresan bir ilişkiArkadaşlar aile içinde kardeşimle birbirimizi hiç sevmiyoruz. Durduk yere kusuyoruz. Ve hep konuşan konuşmaya çalışan o benden sogumasin yanlış anlamasın aynı evde küs kalmayalım diye onun suyuna gitmeye çalışıyorum ama farkinda değil aniden konuşmayı kesiyoruz benim zorumla konuşuyoruz. Bı cümlesine cevap vermeyince hemen benim kustugumu düşünüyor
Yaşı yakın olan kardeslerde bu tür şeyler oluyor bende ablamla birer yas araligindaydim.fakat çoğu zaman zorlaşır küser birbirimize inatlasir tartisirdik.aldiklarimizi kıyaslar belkide içten içe kiskanirdik.bir yaş olmasına rağmen i büyüklük taslardi hep ben kaldiramzdim oda beni küçümser hakimlik kurmaya çalışırdı bu döngü içinde hep büyüdük .oratmalrimiz giyim tarzimiz zıttı.ailenin o en akıllısı modundaydi ve öyle olmaya çalışırdı hep yaşının gereğini yapmazdı.yllar geçti büyüdük evlendik ikimizin de iki çocuğu var.o kıskançlık akıl taslama fazla kalmadı birazda olsa vardı ama yaşam şartları herşey değişti zamanla bizde değiştik.simdi bana danışmadan bişey yapmıyor fikrimi soruyor.iddalasmiyor.insan kendini isaptladigi için artık kardsete olsanız herkez yerini biliyor işin açığı ve ona göre davranıp konuşuyorBen 18 o 17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?