- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Aynen ayrı ev isteyen gelinleri havalı kendini beğenmiş görüyorlar bide.Bide ayrı ev isteyene cazgır fln diyolar pess..
Hak veriyorum size doğru olan bu.Evliliğin %50sinden fazlası cinselliktir. Bağdır.
2 yıl kayınvalidenin olduğu ev içinde sevişirken sessiz sevişceksiniz. Hareketler de kısıtlı.
Gecenin bi vakti kalkıp duşa da giremezsin. Pis pis yatmaktan da tiksinince hiç sevişilmez. Zaten 2 yıl içinde net çocuk olur. Eee daha cinsellik oturmadan, o açıdan birbirinizi tanımadan çocuk olunca, çocuktan sonra cinsellik de kalmaz. Saçma sapan adına evlilik denirse işte o evliliği de alıp ayrı eve çıkarsınız. İsteyen kızsın . Söylediklerim %100 doğrular.
Hayır yani bende istemem oğlum la gelinim evlendikten sonra benle otursun.. benimde bi hayatım var..Aynen ayrı ev isteyen gelinleri havalı kendini beğenmiş görüyorlar bide.
Hak veriyorum size doğru olan bu.
Ya bence net ol rose sen ne kadar aşıksan o da o kadar aşık sonuçta o vazgecemesin senden benim eşim de ailenin tek oğlu baba sürekli hasta bütün hayaller aynı evde de diye kurulmuştu,gayet de ayrı ev oldu,isteyince olur yani,koynuna hatun almanın hayalini kuran ayrı ev olması gerektiğini de bilsinAynen ayrı ev isteyen gelinleri havalı kendini beğenmiş görüyorlar bide.
Saçma da lâf mi yani mantık dışı baya ama hala uygulanıyor işte. Karar verdim kesinlikle oturmayacağım.
Demekki en bastan dik durmak gerekiyo boyle. Dik durmayinca veya ozguvensiz durunca kendi istediklerini yaptirmaya calisiyorlar hep. Siz galip gelmissiniz ve kayinvalideniz kabullenmis ne guzel. Tabi farkina varmasi da cok iyi. Herkes boyle degil malesef. Yillar gecse de kayinvalide geliniyle savaşını devam ettiriyor.görüşüyoruz başta kv bi sıkı fıkı olmak istedi o dönem çok gerildik,her plana her duruma filan müdahale etmeye çalıştı,sonra bi üç ay küstüm ben hepsiyle,sonra ben hamile kalınca barıştık filan. sonra bi gün şeyi itiraf etti kv "sen 25 yaşındasın ben 55,sen daha olgunmuşsun bana kendime ait bi ev verdin,şimdi seninle vs tartışınca çekiliyorum evime,olay sakinleşince tekrar konuşmak bile zor gelmiyor,allah razı olsun ne salakmışım ne beraber bi hayat istemişsem,kusura bakma kızım" dedi,ben fıtratım geregi insanlarla mesafeliyimdir,onunla da öyleyim,alıştı bana 6 yıl oldu artık tartışmıyoruz bile nerdeyse..
ya allah kolaylik versin. Inan 11 senelik evliyim kvdeyle nasil yasanilir aklim egirmiyor... herseyi gectim kari koca özel hayatiniz yok...Valla canım ben 7 senedir oturuyorum halada devam ediyor cok zor oluyor evlenince o şimdiki aşk felan kalmıyor ne kavga ni ağzı tadıyla yapabiliyorsunuz nede sevinçlerini hep sessiz kimse duymasın böyle yaşamaktansa başta tavrını koy bence
Hadi inşallah. ..gerekirse 2 yıl değil 3 yıl bekleyin yine de ayrı eve çıkın. Yıl olmuş 2018 insanlar ma aile yaşamakta ne buluyorlar anlamıyorumArtık bi yerleri mecbur yiyecek canım bugün bu konuyu konuştum çok net bi şekilde tamam ailemle konuşup halledicem dedi
Ekonomik bağımsızlığım var o yüzden daha sağlam basıyorum yere,bi de o dönem kendi ailemle de problemler vardı evliliğimi korumak için eşimin tarafında oldum,o dönemki tavrım milat oldu eşim de hep benim tarafımda olur o yüzden kv kabullendi,alındığı oldu üzüldüğü oldu ama mecbur kaldı,kendimize deger vermek önemli sanırım ben kendimi seviyorum ezdirmiyorum,babam öksüz büyümüş bizi de ayaklarınızın üzerinde durun diye büyüttü güçlü hissediyorum,kız kardeşim de öyle benim,babam eski eteksiniz sağlam durun diye diye böyle olduk.Demekki en bastan dik durmak gerekiyo boyle. Dik durmayinca veya ozguvensiz durunca kendi istediklerini yaptirmaya calisiyorlar hep. Siz galip gelmissiniz ve kayinvalideniz kabullenmis ne guzel. Tabi farkina varmasi da cok iyi. Herkes boyle degil malesef. Yillar gecse de kayinvalide geliniyle savaşını devam ettiriyor.
On yıl sonra burada buna benzer bir konu açıldığında tecrübe edinmiş biri olarak ben yandım siz kendinizi yapmayın diye yorum yaparsınızKonuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?