Aynı evde oturmak istemiyorum :(

Evliliğin %50sinden fazlası cinselliktir. Bağdır.
2 yıl kayınvalidenin olduğu ev içinde sevişirken sessiz sevişceksiniz. Hareketler de kısıtlı.
Gecenin bi vakti kalkıp duşa da giremezsin. Pis pis yatmaktan da tiksinince hiç sevişilmez. Zaten 2 yıl içinde net çocuk olur. Eee daha cinsellik oturmadan, o açıdan birbirinizi tanımadan çocuk olunca, çocuktan sonra cinsellik de kalmaz. Saçma sapan adına evlilik denirse işte o evliliği de alıp ayrı eve çıkarsınız. İsteyen kızsın . Söylediklerim %100 doğrular.

Hak veriyorum size doğru olan bu.

Üniversiteden mezun olacaksın ve sonrasında kendine reva gördüğün hayat bu mu ? Bir çalışsaydın, kendi düzenini kurup, para kazanmanın keyfini yaşasaydın .. bizde büyükler şöyle der " ev ev üstüne olmaz " ..bu mantıkla büyüdüğüm için bana biraz saçma geldi üzgünüm ! Birlikte çalışıp yuvanınızi kurarsınız, kimseye de muhtaç olmazsınız ..fazlaca saçma ..

Hak veriyorum size doğru olan bu.

Evlenip yaşadığında anlayacaksın ne kadar değerli bir atraksiyon olduğunu . Ama mantıklı bir kızmışsın ki şimdiden hak verdin. Çiftler aşklarını doyasıya yaşamalı :)

Aynen ayrı ev isteyen gelinleri havalı kendini beğenmiş görüyorlar bide.
Ya bence net ol rose sen ne kadar aşıksan o da o kadar aşık sonuçta o vazgecemesin senden benim eşim de ailenin tek oğlu baba sürekli hasta bütün hayaller aynı evde de diye kurulmuştu,gayet de ayrı ev oldu,isteyince olur yani,koynuna hatun almanın hayalini kuran ayrı ev olması gerektiğini de bilsin

Hep birkac yil denir sonra da omur boyu ma-aile yasanir. Ayri olup tatli olmak varken ille neden dipdibe yasayip o gerginlik yasatilir anlayamam. Birincisi evliligine isinamazsin. Ikincisi kendi duzenin olmaz onlarin duzenine uyarsin. Ucuncusu kocanla kavga edeceksen nile edemezdin. Ayagini uzatip yatamazsin. Kocana sarilamazsin. Bir yere gidip gelirken bile problem olur. Senden hizmet beklenir. Ayni banyoda yikanmak ayni makinede camadirkarini onlarin camadiriyla yikamak zorunda kalirsin. Banyo yaparken bile cekinirsin. Sen evde canin yemek yapmak istemez buldugunu yersin oysa onkarla yasarken onlarin damak tadina gore uc igun yemek yaparsin. Girdigine ciktigina ailene gidip gelmene bile karisilir. Daha sayiyim mi? Tatillere bile hep beraber gidilir. ...

Demekki en bastan dik durmak gerekiyo boyle. Dik durmayinca veya ozguvensiz durunca kendi istediklerini yaptirmaya calisiyorlar hep. Siz galip gelmissiniz ve kayinvalideniz kabullenmis ne guzel. Tabi farkina varmasi da cok iyi. Herkes boyle degil malesef. Yillar gecse de kayinvalide geliniyle savaşını devam ettiriyor.

ya allah kolaylik versin. Inan 11 senelik evliyim kvdeyle nasil yasanilir aklim egirmiyor... herseyi gectim kari koca özel hayatiniz yok...

Artık bi yerleri mecbur yiyecek canım bugün bu konuyu konuştum çok net bi şekilde tamam ailemle konuşup halledicem dedi
Hadi inşallah. ..gerekirse 2 yıl değil 3 yıl bekleyin yine de ayrı eve çıkın. Yıl olmuş 2018 insanlar ma aile yaşamakta ne buluyorlar anlamıyorum

zaten en iyi örnek yengen degilmi?
arkdasta yazmis evlilikte cinselilik önemli. Git yengene sor evde görümce kayinvalde varken rahatca sevisebiliyorlarmi. Gece abdeste kalkabiliyormu?! akil isi degil. Üstelik üni okuyuan bir insanlarsiniz.... simdiden ayril cünki inan o vazgecmez

Ekonomik bağımsızlığım var o yüzden daha sağlam basıyorum yere,bi de o dönem kendi ailemle de problemler vardı evliliğimi korumak için eşimin tarafında oldum,o dönemki tavrım milat oldu eşim de hep benim tarafımda olur o yüzden kv kabullendi,alındığı oldu üzüldüğü oldu ama mecbur kaldı,kendimize deger vermek önemli sanırım ben kendimi seviyorum ezdirmiyorum,babam öksüz büyümüş bizi de ayaklarınızın üzerinde durun diye büyüttü güçlü hissediyorum,kız kardeşim de öyle benim,babam eski eteksiniz sağlam durun diye diye böyle olduk.

Aynı evde oturmak demek,erkegin sorumluluk alamamasi demek..

Hele bi o günlere gelin de.. Yarına çıkmaya senedimiz yok, siz 2 yıl sonrasının hesabını yapıyorsunuz :)

On yıl sonra burada buna benzer bir konu açıldığında tecrübe edinmiş biri olarak ben yandım siz kendinizi yapmayın diye yorum yaparsınız

Kızlar sevgilim annesiyle konuşmuş ben burda yaşamak istemiyorum evimiz ayrı olsun ilerde sıkıntı olmasın diye. Annesi de aynı evde olmasını bende istemem asagidaki bos evi kiraya verin orası biraz bakımsız o kirayla da başka ev tutun ilerde demiş bu konuda böylece halloldu içim rahatladi hepinize teşekkürler sayenizde çok net konuştum ve oda tirsti herkese iyi akşamlar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…