Aynı evde oturmak istemiyorum :(

Haklısınız sonuna kadar.
 
Çok güzel açıklamışsınız. Kendimden ödün vermemem gerekiyor.
Inanin bunu sizin icin soyluyorum. Akil vermek icin degil. Gorunen koy kilavuz istemez. Binlerce kez tecrube edilmis bir hikaye. Kimse leyla mecnun aski yasamiyor. O ask sevgi yakinda biter, siz ama ben sevmistim o yuzden kabul etmistim dersiniz. Etmeseydin denir. Kendinizden odun vermenize sebep olan duygulardan uzaklasin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
 
Ben zamanında sevdiğimden aynı apartmanı kabul etmiştim sonradan etmeseydin dediler, 6 ay dayanabildim zaten. Hala kızarım kendime ama olacağı varmış işte
 
Boşan
 
Ben zamanında sevdiğimden aynı apartmanı kabul etmiştim sonradan etmeseydin dediler, 6 ay dayanabildim zaten. Hala kızarım kendime ama olacağı varmış işte
Siz tecrube etmissiniz işte. Sizden iyi kim bilebilir? Ben kadınların kendi dusuncelerini ifade edememelerine, kararlarının arkasinda duramamalarina cok üzülüyorum. Genc kizlar ozellikle kendilerini dogru yonlendirecek birileri olmayinca kritik donemlerde hayatlarini etkileyecek kararlar veriyorlar psikolojik baski altinda. Saglikli iliskide dayatma degil karsilikli anlasma vardir.
 
Bu zamanda hâla böyle bi sacmaligi adet diye konusmak bi de üniversite mezunu insanlarin bunu sürdürmeye çalışması nerden tutsan elde kalir bu konuda asla taviz verme sonucu ayrilikta olsa
 
Madem deger veriyor o zaman bu soyledigine de deger versin. Galiba geleneksel dusunen bi insan. "Ben her zaman uzak olma taraftariyim illa ki ayni evde anlasmazlik cikiyor, dusuncem bu ilerde de degisir diye bekleme, eger ayri evde kabul edersen ben varim, yok ailemle dersen ben cikiyorum aradan sen ailenle yasa" de. Dusuncesinin degismesini bekliyorsan cok beklersin.
 
Peki ilişkileriniz nasil esinizin ailesiyle? Ben gecen yil biriyle tanismistim ayni evde degilde illa karsi dairede oturulmasini istiyordu. Ben de baska yerden ev tutulsun dedim diye kiyametler koptu. Ogullarini ailsinden koparacakmisim vovugun babasi bize kimse sartla gelemez falan demis. Salak sanki 165 lik ogluna ölen var neyse bende g..ne tekmeyi vurmustum. Sizin gibi desem ne olurdu acaba :))
 
Konuştum bugün beni de anladığını ailesiyle konuşup ısrar edeceğini söyledi inşallah hallolur sıkıntı olmaz.
 
Konuştum bugün beni de anladığını ailesiyle konuşup ısrar edeceğini söyledi inşallah hallolur sıkıntı olmaz.
Anlasildi simdi demekki cocugun dusuncesi degil ailesi baski yapiyor bu yonde. Lutfen ama lutfen taviz vermeyin bu konuda. Kesin ve net olun. 1 ay ailesiyle yasamayi teklif etse dahi kabul etmeyin.
 
Anlasildi simdi demekki cocugun dusuncesi degil ailesi baski yapiyor bu yonde. Lutfen ama lutfen taviz vermeyin bu konuda. Kesin ve net olun. 1 ay ailesiyle yasamayi teklif etse dahi kabul etmeyin.
Etmeyecegim kesinlikle yapamam aynı evde.
 



Kendine güvenmeyen evlenmesin

Bizde öyle oluyor deyip işin içinden sıyrılmasın kimse

Ev geçindirecek, sorumluluk alacak insan yuvasını kurar ayrı eve çıkar, ev ev üstüne olmaz ki orası sizin eviniz de olmaz

Daha var 2 sene, sende işe girersin birikim yaparsınız düğüne kadar

Sonrasında da çalışmaya devam eder, biriniz kirayı öder birinizde evi geçindirirsiniz

Yok öyle 2 sene 3 sene birlik oturalım

Burda hiç konu okumuyor musun sen, herkes bin pişman baştan kabul ettiği için sen de mi öyle olmak istiyorsun
 
Yalnız başlığı görünce oturma o zmn diyesim geliyo
 
Konuştum bugün beni de anladığını ailesiyle konuşup ısrar edeceğini söyledi inşallah hallolur sıkıntı olmaz.


Hallolursa hallolur hallolmazsa da olmaz

Daha şimdiden ortada fol yok yumurta yok her şeye karışan insanlarla ne yapacaksın?

Şimdiden birlik oturacağız diyor aile, sevgilinde kabul ediyor bugün, bunu söyleyen ailesi, yarında çocuk için size gün söyler.

Erkekler böyle başta çocuk gibi davranıyorlar çünkü aile olmak kavramını henüz bilemiyorlar senin sevgilinde keza aynı. Onun annesi babası tamam ama siz evlenince ikiniz aile olacaksınız.

Sen istemez misin akşamları kocan için yemek hazırla, romantik bir ortam oluştur karşılıklı yemek yiyin. Romantik filmler izleyin. Her şeyi geçtim insan duştan çıkıyor evin içinde bornozla geziyor rahat rahat. Sen aman annesi görmesin aman babası nerde acaba diye düşüneceksin.

Kendinize göre alır, kendinize göre pişirir yersiniz. İç içe olmaz. Gelirler gidersiniz ama ev üstüne ev olmaz.

Bu konu ciddi bir konu. Al karşına konuş sevgilinle sana net bir şeyler söylesin. Ve sakın ben bu adamı düzeltirim diye de düşünme sen sadece kendini yıpratırsın.
 
Ne saçma sapan bir adetmiş öyle o.
Kabul etmeyin sakın.
 
Söylediğiniz herşeye hak veriyorum. Elimden geleni yapacağım kabul edeceğini düşünüyorum bugün konuştum ılımlı yaklaştı kendi bilir artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…