Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Kucucukminicikkus

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
82
142
13
35
Selam hanımlar size danışmak istediğim bi konu var 3 senedir birlikte yaşadığım sevgilimle anlaşamadığımız konular vardı ve ayrıldık. Yaklaşık 1 haftadır ayrıyız ve 2 tarafta birbirimize Adım atmadık benim için bu süre zarfı bi ilişkiyi tamamen bitirmek için yeterli bi süre. Dönmek isteseydi anlaşmak isteseydi arayabilirdi diye düşünüyorum. Esas konu birlikte yaşadığımız için bütün eşyalarım o evde ve ben şuan ailemin yanında başka şehirdeyim. Onun yollamasını beklersem hem çok masraf olacak hem de baya uğraştıracaktır beni yollamamak için. Sizce araba yolculuğuyla kendim mi almalıyım bi arkadaşıma rica edip benzin parası verip yoksa 2 3 hafta sonra ben yazmalı mıyım yollayabilir misin diye ? Eşyalarım ordayken nasıl olsa beni arayacak diye düşünceye de kapılmasını istemiyorum Yani bahane gibi gözükmesin istiyorum

Ben olsam kendim gider alırdım.
Arabayı da kirala bence. Emanet araba ne olacağı belli olmaz.

Önümüzde ki hafta arkadaşım gidiyor o şehire bende arkadaşlık etsem mi diye düşündüm de yol masrafını karşılayıp. Dönerken de aynı zaman dönersem en azından eşyalarımın bi çoğunu getirmiş olurum

Çok uzun mesafe değil ise
Uygun fiyata kamyonet tarzı nakliye yapanlar oluyor
Genel de yol üstünde mahalle arasında olurlar
Hiç olmadı onu kiralayın
Yani hangisi uygun hangisi daha az yorucu ise karar verip tercih edin

İster istemez muhatap olacaksınız eski sevgilinizle
Konuşma ve hareketlerinize dikkat ettikten sonra
Siz de bittiğini anlayacaktır

Ne işin var sevgilinle ayni evde :işsiz:düşün bul ne yapacaksin
Kocayla yaşamakla, sevgiliyle yaşamak arasında ne fark var acaba? Adamlara koca oldukları zaman bu kadar fazla anlam yüklememek lazım.
Konu sahibi 3 yıl uzun zaman, arayıp eşyalar konusunda ortak bir karar verebilirsiniz sevgilinizle bence.

Back
X