• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Kendime ait bi anahtarım var habersiz gitsem çok mu ayıp etmiş olurum ? Çünkü ben o eve geldim sonradan ne olursa olsun saygısızlık olsun istemem. Zaten oda şuan başka şehir de Yani evde değil.

bence iyi firsat rahat rahat gider alirsin. ara haber ver

Bir sekilde kendiniz alin. Eski sevgilin nasil biri bilmiyorum ama ben olsam evden gidip arkadan da "esyalarimi yollayabilir misin?" diyene giderken alsaydin derim elimi surmem. Esyalarinla neden o ugrassin ki?
3-5 parca bisey olsa neyse de baya esyaniz varmis sanirim. Muhtemelen ugrasmak istemeyebilir.

Ya araba kiralayın ya da arabası olan birinden rica edin. Benzini koyun. Gidip toplayın bence. Kargo da bir seçenek ama kırıp döküyorlar.

Çok uzun mesafe değil ise
Uygun fiyata kamyonet tarzı nakliye yapanlar oluyor
Genel de yol üstünde mahalle arasında olurlar
Hiç olmadı onu kiralayın
Yani hangisi uygun hangisi daha az yorucu ise karar verip tercih edin

İster istemez muhatap olacaksınız eski sevgilinizle
Konuşma ve hareketlerinize dikkat ettikten sonra
Siz de bittiğini anlayacaktır
Yol 5 6 saatlik o yüzden baya zor ve pahalı olur :) beni zorlar gibi

Kendime ait bi anahtarım var habersiz gitsem çok mu ayıp etmiş olurum ? Çünkü ben o eve geldim sonradan ne olursa olsun saygısızlık olsun istemem. Zaten oda şuan başka şehir de Yani evde değil.
Bir mesaj atın eşyalarınızı alacağınıza dair, haberi olsun yeter. Sonuçta orası sizin de evinizmiş.

Kalanları orda yaşayan arkadaşıma bırakırım eğer kabul ederse. En azından eski erkek arkadaşının evinde kalmamış olur ve irtibata geçmek zorunda kalmam
Hmm o zman tamam.
Ama ben gene de kendim gidip alırdım diyorum :)
Kimsede kalmasın eşyalarım :)

Kocayla yaşamakla, sevgiliyle yaşamak arasında ne fark var acaba? Adamlara koca oldukları zaman bu kadar fazla anlam yüklememek lazım.
Konu sahibi 3 yıl uzun zaman, arayıp eşyalar konusunda ortak bir karar verebilirsiniz sevgilinizle bence.
Nikah farkı var sanırım :KK45: duymadınız mi daha önce:KK47:

Ona mesaj atın.
Merhaba, evde olmadığın saatleri bildirirsen gelip eşyalarımı alacağım. Yazın. Bu kadar. Ne bir duygu, ne bir sitem.

Net ve ciddi olduğunuzu görünce barışma girişimlerinde bulunacak bence ama neyse :)
Hiç o girişim de bulunmasın daha önce oldu da yapmadık işte sonuç aynı böylesi daha doğru ve hayırlı da işte :) tamamen iletişim kopsun istiyorum ben

Kocayla yaşamakla, sevgiliyle yaşamak arasında ne fark var acaba? Adamlara koca oldukları zaman bu kadar fazla anlam yüklememek lazım.
Konu sahibi 3 yıl uzun zaman, arayıp eşyalar konusunda ortak bir karar verebilirsiniz sevgilinizle bence.
Bırakın lütfen hiç cevap vermeyin. Ben o konu da kimsenin fikrini sormadım zaten. Tartışma da istemiyorum konum da. Açıkcası aramak hiç istemiyorum çünkü bahane gibi görecek bi karakter o yüzden hiç münasebete girmek istemiyorum :)

Bir sekilde kendiniz alin. Eski sevgilin nasil biri bilmiyorum ama ben olsam evden gidip arkadan da "esyalarimi yollayabilir misin?" diyene giderken alsaydin derim elimi surmem. Esyalarinla neden o ugrassin ki?
3-5 parca bisey olsa neyse de baya esyaniz varmis sanirim. Muhtemelen ugrasmak istemeyebilir.
Evet şahsen bende uğraşmak istemem. O yüzden kendim halledeyim en iyisi :)

Nikah farkı var sanırım :KK45: duymadınız mi daha önce:KK47:
Hanımlar ister nikahlı yaşayın ister nikahsız beni ilgilendirmez. Mutlu huzurlu olun yeter benim yaşantım da kimseyi ilgilendirmez. Bu konu hakkında kimseye sormadım danıştığım konu başka

Back
X