• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Nikâh olunca sevgi, saygı, sadakat garanti altına mi alınıyor?
Belli ki bu konuda düşünce ayrılığı yaşıcaz.
Senin doğrun sana benim doğrum bana.
Polemiğe gerek yok..
Sevgi saygı alınmasa da birçok kadın hakkı garantiye alınıyor.
Ha bide işin dini boyutu var. Ki kimsenin inancını , değer yargılarını ve düşüncelerini yargılayamayız.

Bence şey yap ya, ben öyle yapardım yani. Su gün şu saat gelip esyalarimi alicam. Anahtari da cikarken eve bırakirim. Seni de gormek istemiyorum evde olmazsan asiri güzel olur gibi bisi. Hem mesajlasmak zorunda kalmazsin, hem de ona minnet ettigin bisi yok. Ama kesinlikle git al eşyalarını.

Ben olsam arar haftaya eşyalarımı almaya geleceğim haberin olsun şeklinde duyurur kapatırdım. İster bahane diye düşünsün ister düşünmesin beni ırgalamazdı valla, sonuçta sonrasında takınacağınız tavır daha önemli diye düşünüyorum. Arkadaşlarınızı vs hiç bulaştırmayın, eksik olur yanlış olur boşverin, kendiniz gidin almanız gerekenleri alın ve anahtarı da oraya bırakıp dönün derim.

Normal mesajdan(whatsup olmasın), eşyalarımı almam gerekiyor, nasıl yapalım? Diye soğuk bir mesaj at. 1-2 gün bekle. Cevap gelmezse şu gün gelicem, anahtarı xxx e bırakırsan falan siye atarsın

Şahsi fikrim git kendin al eşyanı olmadı bi araba kirala arabacı ile, arkadasın bile olsa birine minnet etme ben öyleyimdir iki fazla olsa bile kendi işimi kendim hallederim

Minnet etmeye gerek yok. Gidip bir arkadaşınla almak en güzeli.
Eşyalarımı almaya geleceğim şu gün şu saatte, anahtarı da bakkala bir yere bırakırım gibi bir mesaj atsan yeterli olur.

Toparlanması gereken özel eşyalarınız yok mu? Kim toparlayacak, kutulayacak kısmını anlamadım. Eski sevgiliden böyle bir şey istemeyin bence. Birilerinin arabasıyla gitme şansınız varsa, en mantıklısı bu.

Konu sahibi sanki"sevgilimle aynı evde yaşıyoruz sizce doğru mu ?"diye sormuşta cevap verilmiş şaka gibi...
Konu sahibi kendiniz gidin alın eşyalarınızı :KK66:
Aaa olur mu canım, hepimizin ahlak anlayışı belirli bir kalıpta olmak zorunda, farklı olanın da kafasına üşüşmeliyiz, çünkü kimse nasıl istiyorsa öyle yaşama özgürlüğüne sahip değil. Yaşayan da hesap verecek, o kadar. Ayrıca evlenirseniz, dehşet bir ahlak, sadakat, mutluluk içinde yüzdüğünüz için (bunu ahkam kesen bütün evliler bilir) herkesi evlilik kurumunun kutsal aurasına davet ediyoruz. Lütfen konu sahibinin sorununu önemsemek yerine, siz de ahlak bekçiliği yapın.

Aaa olur mu canım, hepimizin ahlak anlayışı belirli bir kalıpta olmak zorunda, farklı olanın da kafasına üşüşmeliyiz, çünkü kimse nasıl istiyorsa öyle yaşama özgürlüğüne sahip değil. Yaşayan da hesap verecek, o kadar. Ayrıca evlenirseniz, dehşet bir ahlak, sadakat, mutluluk içinde yüzdüğünüz için (bunu ahkam kesen bütün evliler bilir) herkesi evlilik kurumunun kutsal aurasına davet ediyoruz. Lütfen konu sahibinin sorununu önemsemek yerine, siz de ahlak bekçiliği yapın.

O kadrolar dolmuş maalesef açıkta kaldık :KK53:

Back
X