Evet k.sar kelimesi kotu, evet kesinlikle haddi bildirilmeli ama ben ortada hop gittim benlik bir durum goremedim, eger tavri uslubu her zaman boyleyse sorun var ama bir kere agzindan kacti, kotu gozukecegini kestiremedi, sacmaladi diye de butun gemileri yakmaya ne gerek var...
Isin diger kismi icin, evet nazli ve uzgunum bencil bir esiniz var...
Fakat siz bunu en basindan beri biliyordunuz ve onun nazini, niyazini bu zamana kadar tolere edebilmis, iliskiyi yurutebilmissiniz...
Hani demissiniz ya, bu kadin benim icin neler yapti diye dusunsun, alttan alsin ya da iste streslidir hayati degisiyor diye desin alttan alsin, o zaman ben sana soyleyeyim senin bu saydiklarin aklina bile gelmemistir...Tecrubeyle sabit, bizim gibi dusunmuyorlar, bizim incelik olarak bekledigimiz seyler onlarin aklinin kiyisindan bile gecmiyor, o su an kendine musluman, uzerimde bin tane sorumluluk var ama hala cene pesinde diye dusunuyordur hatta...
Demem o ki bir sey dusunmesini istiyorsaniz, ondan beklemeyin, siz soyleyin, sokun aklina, dusunmesini saglayin...
Ama ayni seyin onun icin de gecerli oldugunu da unutmayin, o da gergin, o da stres altinda...
Naz, niyaz olayi icin zamanla azalir ama gecmez her zaman derim biz sadece iliskilerde torpuleniriz, degismeyiz...
Aile yani konusu siz planinizi yapmissiniz, umarim hakli cikarsiniz fakat ben evin icine girince o anne ve babanin gozunuzde o kadar masum kalmayacagini dusunuyorum ama belki de bu benim onyargimdir, umarim oyledir...
Kavgalarin artmasi konusunda da, uzak olmaniz sebep, tamam onceden de uzakmissiniz ama bu konular yuz yuze bile gerginken, telden cok daha sinir bozucu olur, insan goz goze bakarken cok daha nerde durmasi gerektigini kestirebilir, su an sizin bir de bu sorununuz var...
Endiselenmeyin, bu buhranlari herkes baslarda yasiyor, oyle ayril gitsinlik bir durum yok, kimin iliskisi dort dortluk, kimin bir dedigi iki edilmiyor, herkes yeri geliyor bulutlarin uzerinde, yeri geliyor yas sumuk geziyor, ekstrem durumlar disinda iliski icin sabretmek, ugrasmak, bazi seyleri de goz ardi etmek gerekir...
Her sey yoluna girecek, birazcik sabir...