- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?
Size normal gelip de ona anormal gelen şey neydi de bu kadar kükredi ?
Ve haklı olduğunu söylemişsiniz..
Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.
Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.
Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?
Esin herzmn mi boyle sinirlidr yani cabuk mu parlar? cabuk mu azarlar ? Benm esimde boyle sinirlendirirsem eger agzna geleni sayar bu cok kalp kirici oluyo kzlar tmmm biliylrum bni cok sewio asik bana ama insan kndni degersz cop gbi hssediyo cnku bnm esm hemen snrlenir bsi desem brdn snrlenr bagrr kufur bile eder oyle dedgi zmnlar kndmi mal gbi hssedrm cop gbi sabretmye cals o da oyle dawrnmktan vAzgececktr bn sabredyrum ...(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?