- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Evt maalesef sinirli biri. Daha doğrusu olumsuz en küçük şey duymaya tahammülü yok. Pollyana ile evlenmeliymiş
Yanlus anlama ama sen de sanki biraz bosanmak icin bahane ariyosun(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cnm boşanmayı kim isterki benim hayatta en nefret ettiğim şeyleri (ne var ne yoksa atıp fırlatma komşulara rezil etme gibş) bana yaşatıyo.babamda asabiydi rezil olurduk komşulara ama evlendim dahada rezil oluyorum. Nolcak sonum? Üstelik aynı evde küs kalmak konuşmamak çok zor. Şimdilik konuşuyoruz ama yine soğuğuz ve ayrı yatıyoruz. Keşke hiç konuşmadaydım. Barışmış gibi olduk:-( cezasını çekmesini istiyorum ama o cinsellik olmadan da yaşayabilir nasıl çekecek cezasını
tamam boşanmayı kimse istemezde
sizin söylediginiz bence çogu erkegi kızdırır
ama eşinle sakin bir zamanda konuşsan öfke kontorolü için tedavi olmasını istesen
belki sorunlarınız çözülür
ayrıca bir erkege cinsellikle ceza verilmez
sen zararlı çıkarsın
Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.
Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.
Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?
Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?