Aynı gece, aynı kişiyle, aynı rüyayı görmek..

moonliqht_

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
10
0
16
İstanbul
Arkadaşlar benim sormak istediğim bişey varr..

Sevgilimi 5 yıldır tanıyorum daha öncede çıkmıştık ama sonra ayrıldık ama sürekli arkadaş gibi saatlerce internetten konuşuyoduk..
taa ki 2012 eylül ayına kadar bununla üç gün kadar konuşmadık. ben bi gece yattım rüyamda bununla evlendiğimi gördüm çok güzel bi rüyaydı..
uyandım gece yarısı mesaj attım buna seni gördüm rüyamda sonra anlatırım diye..
sabah yine bu internete geldi..
bende seni rüyamda gördüm dedi.
bende hadi canım inanmam falan dedim.. anlatsana dedim..
demezmi bu evlendiğimizi gördüm falan diye.. anlattı rüyasını.. ben şoklardayım nasıl olur falan diyorum..
sonra bende o şokla anlattım buda çok şaşırdı ikimizde aynı gece aynı rüyayı görmüştük..
sonra dediki iyiki önce ben anlatmışım eğer önce sen anlatıp, sonra ben anlatsaydım bana inanmazdın dedi.
biz bunu baya araştırdık ama birşey bulamadık..
bu rüyadan sonra çıkmaya başladık işte tekrar ..

Sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir? Nasıl bişeydir ki iki kişi aynı gece aynı rüya görür.. Hayır hani o gün evlilik üzerine konuşmuş falan olsak beyin altımıza yerleşmiş olsun dicem ama öyle bişey de yok 3 gün boyunca hiç konuşmadık aklımada gelmedi yani öyle arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum..

sna işaret gibi gelebılırrr belkı dogrudur belkı yanlıstır.. hayırlısını ıste her zaman

benımde suan vakıt gecırdıgımız ama sadece bırbırımızı tanımaya basladıgım bırı var. son zamanlarda cok dua eder olmustum.. belkı allah gonderdı onu bılmıorum ama gecen okuldayken arkadasıma solememıstım konusma esnasında kedı kadın fılan oluyormusum sacma sapan bısılerden konusurken sonra anıden o cocugun adını soledı mesela X de varmıs fılan dedııı ben dumurr oldum ısaretmı acaba bu dıyee .. halbukı daha o arkadasıma o kısıyı sölememıstım :) baska ad yok bınlerce ad ıcınde o adı ornek verınce şaşırmıstım :)

yanı demek ıstedıgım zamana bırakın :) sızın kaderınız olup olmadıgı zamanla anlasılır :)

Birbirine yakın kişiler arasında telepatik bir anlaşma veya bir iletişim olabiliyor.Mesela uzun zamandır görmediğin ve sevdiğin bir arkadaşını düşündüğün gün karşına çıkabilir.Aynı şekilde aynı rüyayı görebilirsiniz.Ben de bir arkadaşımla aynı gece aynı rüyayı görmüştüm.
Açıkçası ben rüyaların her zaman bilinçaltından oluşmadığına, bazen mesajlar içerdiğine inanıyorum ve siz çok güzel bir rüya görmüşsünüz.Ancak şu da bir gerçektir ki rüya ile amel olmaz.O yüzden hayırlısı de geç :)

Hoş bir durum Zar Adamda okumuştum sanırsam tam hatırlayamıyorum ama telepati yoluyla onun aynı şeyi düşünmesini sağlayabiliyorsun ya da böyle bir şey işte ben bu kitabı yeniden okuyayım en iyisi

Universitede iken ev arkadasimla bir gece aynı ruyayi gördük. Benim cok sıkıntılı bir donemimdi. Ev arkadaşımı da uzub zamandir tanıyordum daha oncede beraber kaldik cok temiz kalpli biriydi.

Sabah uyanip rüyamdan bahsettim biraz arkadaşım saskinlikla bakip ayni rüyayı kendisinin de gördüğünü söyledi. Ruyamda arkadasimi hatırlamiyordum ben. Çok korkmust bir yerde oturup korkuyla çığlık atiyordum. Arkadasim da ruyada benim bunu yaptigimi görmüştü. Ben yasiyordum o da disardan izliyordu yani.

Kendim yasamasam inanmazdim ama gercekten de mümkün. Özellikle ayni baglari tasidiginiz sevdiğiniz insanla ayni rüyayı görmek de mümkün.

Sizleri bilemicem ama ben çok zor rüya görürüm ancak gördüğüm rüyaların hepside gerçek olur farklı bir durum bu tabiki,adına haberci rüyalar denen tarzdadr gördüklerim konu sahibi arkadaşım sen ve birlikte aynı rüyayı gördüğün kişi bence çok temiz kalplere sahipsiniz bu yüzdendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…