Eskiden belli başlı üniversiteler yetiştirirdi tıp dalında azdı ama sistemliydi. Şimdi maşallah üniversiteler dönercilerle yarışıyor her köşe başında var. Ben şikayet etmeni tavsiye ederim. İlk evlendiğimde ürolojiye gittim doktor yüzüme bakıp rahminde yara var demişti. Yüzüme bakıp hani tahlil falan da değil. O yüzden düş peşine evet çok bişeylere gücümüz yetmez ama hakkımızı da kullanacağız meleğin izleyip annem hakkımı aramış diyecek. Ona karşı son vazifen bence bu. Her şey geçer inan ben bittim dediğinde yettim diyen Bi Rabbimiz var. 1 senedir bebiş istiyorum ilk aylar istediğimde doğsaydı da elbetteki çok severdim ama şimdi verse Allah o sevgi ilk ayın milyon katı. O yüzden gitti diye üzülme hırpalama kendini doğsaydı neler çekecekti de Allah erken yanına aldı diye düşün. Babaannem olsa da ölse dermiş bebek için yani beddua gibi değil yanlış anlama. Hamile kal kısır olmadığını bil manasında. En azından bebeğin olabiliyor nasıl güzel bir nimet bu gün olmasa yarın. Ben onu bile bilmiyorum. Buna bile şükredebilirsin