Aynı gün içinde farklı iki gebelik testi sonucu yaşan varmı

Eylullum1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
899
975
23
Kızlar sabah yaptığım test direkt saniyeler içinde pozitif olmasına rağmen akşamüstü yaptığım silik bile çıkmadı. Geçen hafta yaptıklarımda da silik çizgi çıkıyordu. Böyle olupta hamile kalan var mı?

Eklentiler

• IMG_20190114_160747.webp
    IMG_20190114_160747.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 2.173
Sıvı alımınıza dikkat etmişmiydiniz akşamki testi yaparken ? Bazen seyrekleştirebiliyor inşallah öyledir . Sıvı alımına dikkat edip tekrar yapın inşallah test bozuk değildir de hamilesinizdir .

Sıvı alımınıza dikkat etmişmiydiniz akşamki testi yaparken ? Bazen seyrekleştirebiliyor inşallah öyledir . Sıvı alımına dikkat edip tekrar yapın inşallah test bozuk değildir de hamilesinizdir .
Onu bilmiyordum aslında hiç su tüketmedim desem yeridir 1-2 bardak ancak acaba o yüzden mi böyle çıktı 2.. Teşekkür ederim tavsiye için dikkat edicem buna

günde iki kez test yapmaktaki amaç nedir? sabah uyanıncaki ilk çişle yaparsın testi, silik de olsa çok yüksek ihtimalle hamilesindir. sonra kan vermeye gidilir, orda kesinleştirilir. hayrlı olsun.

günde iki kez test yapmaktaki amaç nedir? sabah uyanıncaki ilk çişle yaparsın testi, silik de olsa çok yüksek ihtimalle hamilesindir. sonra kan vermeye gidilir, orda kesinleştirilir. hayrlı olsun.
Sizin bu mesajı yazmanızda ki amaç nedir? İhtisas mı yaptınız bu konu hakkında bu kadar yargılayıcı konuşuyorsunuz. Keyfim istedi öyle yaptım

Erken gebelik testi alıp, onunla dene. Onlar şaşmıyor.
Ben bu testlere güvenmiyorum.
Ama bence hamilesin, silik dahi olsa çizgi çıkıyorsa; vardır.
Ayrıca geçen haftadan beri ikinci çizgi çıkıyorsa; neden kan testi yaptırmıyorsun. Testlere o kadar para verene kadar; acilde 30 tl gibi bir ücrete hemen bir saate sonucunu alırsın.

Back
X