- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden direkt gidip kan vermiyosunuz ?Kızlar sabah yaptığım test direkt saniyeler içinde pozitif olmasına rağmen akşamüstü yaptığım silik bile çıkmadı. Geçen hafta yaptıklarımda da silik çizgi çıkıyordu. Böyle olupta hamile kalan var mı?
Olabilir aslında ben garanti olsun diyr akşamda yapayım dedim ama böyle çıkınca moralim bozuldu. Bakalım sabahta yaparım bidahaGebelik testi genelde sabah yapılıyor. Yarın sabah tekrar yapın. Ya da direk kan testi yapın kesin sonuç alırsınız. Bence hamilesiniz. Hayırlı olsun.
Onu bilmiyordum aslında hiç su tüketmedim desem yeridir 1-2 bardak ancak acaba o yüzden mi böyle çıktı 2.. Teşekkür ederim tavsiye için dikkat edicem bunaSıvı alımınıza dikkat etmişmiydiniz akşamki testi yaparken ? Bazen seyrekleştirebiliyor inşallah öyledir . Sıvı alımına dikkat edip tekrar yapın inşallah test bozuk değildir de hamilesinizdir .
Aile hekimliğim evime çok uzak çünkü teste çıkarsa gidip kan vermeyi düşündüm ama yakın bi hastaneye gidip vermeyi düşünüyorum yarınNeden direkt gidip kan vermiyosunuz ?
İNŞALLAH canım hayırlısı tabiinşllah vardır
Reglime 6-7 gün var 2 ay önce düşük yaptığım için biraz düzensiz olabiliyor.Kac gun gecti regliniz??
Bencr kan vermek mantikli.
Sizin bu mesajı yazmanızda ki amaç nedir? İhtisas mı yaptınız bu konu hakkında bu kadar yargılayıcı konuşuyorsunuz. Keyfim istedi öyle yaptımgünde iki kez test yapmaktaki amaç nedir? sabah uyanıncaki ilk çişle yaparsın testi, silik de olsa çok yüksek ihtimalle hamilesindir. sonra kan vermeye gidilir, orda kesinleştirilir. hayrlı olsun.
Çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için biraz tedirginlik var tabi garanti olsun dedim heveslenmeden önceBu testleri sabah ilk idrarla yapmak doğru sonucu verir. Kafanız karışmasın, hamilesiniz.
Hayirli evlatlar versin Allah.Reglime 6-7 gün var 2 ay önce düşük yaptığım için biraz düzensiz olabiliyor.
Çok teşekkür inşallah herkese hayırlı, sağlıklı evlat versin RabbimHayirli evlatlar versin Allah.