Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı gün içinde farklı iki gebelik testi sonucu yaşan varmı
Kızlar sabah yaptığım test direkt saniyeler içinde pozitif olmasına rağmen akşamüstü yaptığım silik bile çıkmadı. Geçen hafta yaptıklarımda da silik çizgi çıkıyordu. Böyle olupta hamile kalan var mı?
Erken gebelik testi alıp, onunla dene. Onlar şaşmıyor.
Ben bu testlere güvenmiyorum.
Ama bence hamilesin, silik dahi olsa çizgi çıkıyorsa; vardır.
Ayrıca geçen haftadan beri ikinci çizgi çıkıyorsa; neden kan testi yaptırmıyorsun. Testlere o kadar para verene kadar; acilde 30 tl gibi bir ücrete hemen bir saate sonucunu alırsın.
Canım kan testi yaptırdım negatif çıktı hemşire şuan erken dedi çok garip bi durum yani anlam veremiyorum dün test yaptım 2-3 saat sonra 2. Çizgi çıktı akşam tekrar test almak zorunda kaldm onda çıkmadı çizgi adetimi bekliyorum
Canım kan testi yaptırdım negatif çıktı hemşire şuan erken dedi çok garip bi durum yani anlam veremiyorum dün test yaptım 2-3 saat sonra 2. Çizgi çıktı akşam tekrar test almak zorunda kaldm onda çıkmadı çizgi adetimi bekliyorum
Erken değil aslında; benim adete 5 gün kala kanda çıkmıştı.
Aklında bulunsun tahlil için gittiğinde geciktim de. Yoksa yapmazlar.
Yazık canım o kadar teste verdiğin paralara. Özelde yaptırsaydın keşke.
Neyse az kalmış bekle bakalım. Ama her ihtimale karşı ağır iş yapma, dinlen, kendini koru canım.