- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.917
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Sherlock iken de küstah zaten
Bak bir isim daha söyleyeyim Monica Belluci'nin eski kocası, yakışıklı değil ama çok çekici geliyordu bana. Vincent Cassel
Sherlock iken de küstah zaten
Bak bir isim daha söyleyeyim Monica Belluci'nin eski kocası, yakışıklı değil ama çok çekici geliyordu bana. Vincent Cassel
Cunku üste cikiyor siddet uyguluyor dersem her turlu baski yapiyorNiye diyemiyorsun mesela?
Gözleri hoş adamın, büyük, derin ve karanlık. Gerisi pek umrumda değil açıkçası
Adam yakışıklı değil ama tuhaf bir şekilde çekici ama yaO adam da picasso tablolarindan firlamis gibi bi tuhaf ya. Ama sorgulamak bana dusmez zira monica ablamizin vardir bir bildigi. Ondan iyi bilecek degilim ya
Cunku üste cikiyor siddet uyguluyor dersem her turlu baski yapiyor
Vavv bu adam Supernatural'daki çocuğa benziyor yabir de Christopher Mason var amanın evlerden ırak
Adam yakışıklı değil ama tuhaf bir şekilde çekici ama yaBana göre de değil birçok kadına göre. Siyah Kuğu'da içimi gıcıklamıştı adam ya
Tamam Tamam: )Hersey yakisiklilik degil bence de. Cekicilik baska birsey. Samirecigim yaz bunlari kenara
Iste sadece herseye he dedigim icin iyiyiz yoksa hergununumuz zindan olacakIste o yuzden sana birsey diyemiyorum.
Onlar geride kaldi desem yalan olur sadece ben hiç sesimi cikarmiyorum herseye susarsam siddet olmaz ama eger simdi bu.takip olayini buyutsem kesin siddet de uygulardi
Evet saplantı hadi bakiyor bide takip ediyor birsey varmış gibiSaplantılı demek ki.. yetişkin evli erkeklerin bu tip hareketlerini buna yoruyorum sadece.. Allah sabır versin ya boşan ya da olduu gibi kabul et başka türlü mutsuz olursun..
aha bu
Ne bicim hih yamuk yumuk. Kesin kokuyodur bu. Gece de horluyordur. Cikk almiyim kalsin
Karizma ve yakışıklılık aynı şey değil zatenHersey yakisiklilik degil bence de. Cekicilik baska birsey. Samirecigim yaz bunlari kenara
Iste sadece herseye he dedigim icin iyiyiz yoksa hergununumuz zindan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?