- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tabiki ederim sorun olmaz ama ne bileyim bayadir bakmiyordum bugun bi bakayım dedim ya bakmasina lafim yok ama beni hiçe sayıyor ya cok zoruma gidiyorah be Samire, hem içine dert edip hem de karıştırma şu adamın telefonunu.. boşver ne halt yerse yesin.. ayrıca tabi ki sende istediğin kişiyi takip edebilirsin, bunun evli olmakla bir ilgisi yok ki :) mesela ben Chris'imi takip ediyorum
İste en cok ona üzülüyorum bende bakmasi hic umurumda degil ama beni hice sayip bakiyorsa iste o zaman cok üzülüyorumÜzüldüm samirecim ya niye üzüyo bu adam seni,ama en kötüsü ne biliyomusun bu adamın sana saygısı yok görceğini bile bile gizlemeye bile yeltenmiyor
Tabiki ederim sorun olmaz ama ne bileyim bayadir bakmiyordum bugun bi bakayım dedim ya bakmasina lafim yok ama beni hiçe sayıyor ya cok zoruma gidiyor
Evet ama beni.hic kiskanmaz ki beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ben mutsuz geldim dunyaya mutsuz öleceğim galibahiç gitmesin Samireciğim.. çok hisli bir insansın gerçekten çok üzülüyorum senin kırılmana.. boşver, ne halt yerse yesin, sende bak. hatta yanında bak, analar neler doğuruyor de :) senin üzüldüğünü görmesin inadına yapıyor mikrop.
Evet ama beni.hic kiskanmaz ki beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ben mutsuz geldim dunyaya mutsuz öleceğim galiba
Neden de hic ise yaramazlarr ailem onlar da bi fazlalıktövbe de yaw. Ailen ya da arkadaşın var mı yakınlarda oturan?
Neden de hic ise yaramazlarr ailem onlar da bi fazlalık
Bu dunyada en zor şey anlamayan insana laf anlatmak anlamiyor adam zerre miktari.ayni gün herkesi basima cagirsam tum evi yiksam adam oturur tv ye bakar bide üstüne ustluk kahkaha atarBen kisasa kisas yapmam bu konularda mesela..o bakti ben de bakayim o zaman demek onunla esitlemektir sanki kendinizi..cocuk oyunu gibi geliyor bana..durusunuzdaki samimiyet de azalir..
Sizin yerinizde olsam ciddi bi sekilde konusmami yaparim..daha da üstelemem..kendini de bi sey sanmasin diye..
Yok ki ben calisacam desem önce kendi ailem sonra.esimin.ailesi karisir yani anlayacagin ben burda hic.bir hükmü olmayan.hic birseyde söz hakki.olmayan bir fazlaligimkeşke çalışsan en azından kafan dağılır bütün gün düşünmezsin. var mı öyle bir ihtimal?
Yani vazmi geceyim ne yaparsa yapsin mi yoksa en azindan olay cikarinca şöyle uc dort ay hic birsey yapmiyor ama olay cikarincada ben cok.üzülüyorum ne yapacağım sasirmis durumdayim
Ronaldo muah be Samire, hem içine dert edip hem de karıştırma şu adamın telefonunu.. boşver ne halt yerse yesin.. ayrıca tabi ki sende istediğin kişiyi takip edebilirsin, bunun evli olmakla bir ilgisi yok ki :) mesela ben Chris'imi takip ediyorum
Ben bosansam ne olacak ilerisini düşünüyorum daha cok mutsuz olacam biliyorum olmuyor bosansam da olmuyor. Bosanmasam daSamire, senle ben bu kocaları boşasak ancak rahat ederiz. Vallahi ya. Kiz boşver çocuğumu mocugu boşanak
Bir an gözüm pörtledi onun içinıykyok Hemsworth
Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyiEger maddi ozgurlugun olsaydi sana verecegim tavsiyeler vardi, gerci sen de az cok tahmin ediyorsundur. Madem elinden birsey gelmiyor karistirma su adamin telefonunu. Hicbir sey diyemiyorsun hicbir sey yapamiyorsun tek yaptigin kendini yiyip bitirmek. Hala seviyor musun bilmiyorum ama bence onun yaptiklarini onemsemekten vazgec. Esin asla degismeyecek buna gore hayatini sekillendir. Keske elimde sihirli bir degnek olsa da ilk olarak esini duzeltirdim. Ama yok yani bu adam boyle...
Ben bosansam ne olacak ilerisini düşünüyorum daha cok mutsuz olacam biliyorum olmuyor bosansam da olmuyor. Bosanmasam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?