Aynı hamilelik belirtilerini yaşayan var mı

harmoniii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
21
3
1
27
Merhabalar, çok uzun zamandır okuyucu olarak katıldığım sayfada şimdi soru sırası bende üç ay önce bir hamilelik geçirdim planlı değildi ve malesef kalbi durdu, şu an tekrar deniyorum yumurtlama günümü tespit ettiğimi düşünüyorum ve o hafta denedik, o günden beri ciddi anlamda kasık ağrısı çekiyorum normalde adetime 5 gün kala falan olurdu ama şu an geçmeyen bı ağrım var hamile olabilir miyimmm? Adetime 6 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Biraz daha bekle bende senin gibi erken yapmistim negatif 3 gun sonra ise pozitif olmustu.

Evett sanki adet olacak mis gibi sancim oluyodu. Yumurtlamadan sonra hep devam etti iki hafta kadar
Benimde aynı şekilde her ay adetimden iki hafta önce bir sancım olurdu bunun yumurtlamadan kaynaklandığını yeni ogrendim ve bu ay dikkat ettim o zamandan beri ağrım geçmiyor inşallah hamileyimdir düşükten sonra insan gidenin yerine bı teselli arıyor bana dua edin

Benim de hqmileligim malsef kimyasala donustu. Bnde bu ay denemelerdeyim insallahh Allah hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin. Ama sunu belirtmeliyim ki eger agrin gecmiyosa adet olacakmis gibi seni umutlandirmak istemem ama benim icin en buyuk belirti bu diyebilirimm..

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım seninden gönlünden geçen olur. Testi tekrarladiktan sonra tekrar yazacağım

Tebrik ederim sizin adınıza çok mutlu oldum ben de aynı belirtileri yaşıyorum ancak çatlatma iğnesi olmuiyım ondan mı kaynaklanıyor diye şüpheliyim

Yumurtlama günümden itibaren yoğun kasık ağrısı, adet sancısı 3 4 gün sürer bu 10 15 gün kadar sürdü tek belirti bu.
Anladım benimde 23.11 normalde son adet günüm sonra yumurtalama gübü birliktelik oldu o günden itibaren yoğun bir şkilde kasık bel ağrım mide yanmam oldu ve acayip iştah açılması var adet günüme 1 gün kala belki adet olduğum gün ağrırdı adetime 5 gün var o yüzden test yapmıyorum yapsam negatif çıkar diye korkuyorum

Ben adet günüme 4 gün varken yaptım varl yok arası bir çizgi çıktı, ama isterseniz yarın ya da yarından sonra direkt kan testi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…