Biraz daha bekle bende senin gibi erken yapmistim negatif 3 gun sonra ise pozitif olmustu.Merhabalar, çok uzun zamandır okuyucu olarak katıldığım sayfada şimdi soru sırası bendeüç ay önce bir hamilelik geçirdim planlı değildi ve malesef kalbi durdu, şu an tekrar deniyorum yumurtlama günümü tespit ettiğimi düşünüyorum ve o hafta denedik, o günden beri ciddi anlamda kasık ağrısı çekiyorum normalde adetime 5 gün kala falan olurdu ama şu an geçmeyen bı ağrım var hamile olabilir miyimmm? Adetime 6 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Sizde bu şekilde çok önceden kasık ağrısı yaşamış miydinizBiraz daha bekle bende senin gibi erken yapmistim negatif 3 gun sonra ise pozitif olmust
Yani hep olurdu adetten bı süre önce fakat bu sefer çok erken başladı sol yumurtalığım çok ağrıyorBiraz daha bekle bende senin gibi erken yapmistim negatif 3 gun sonra ise pozitif olmustu.
Evett sanki adet olacak mis gibi sancim oluyodu. Yumurtlamadan sonra hep devam etti iki hafta kadarSizde bu şekilde çok önceden kasık ağrısı yaşamış miydiniz
Benimde aynı şekilde her ay adetimden iki hafta önce bir sancım olurdu bunun yumurtlamadan kaynaklandığını yeni ogrendim ve bu ay dikkat ettim o zamandan beri ağrım geçmiyor inşallah hamileyimdir düşükten sonra insan gidenin yerine bı teselli arıyor bana dua edinEvett sanki adet olacak mis gibi sancim oluyodu. Yumurtlamadan sonra hep devam etti iki hafta kadar
Benim de hqmileligim malsef kimyasala donustu. Bnde bu ay denemelerdeyim insallahh Allah hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin. Ama sunu belirtmeliyim ki eger agrin gecmiyosa adet olacakmis gibi seni umutlandirmak istemem ama benim icin en buyuk belirti bu diyebilirimm..Benimde aynı şekilde her ay adetimden iki hafta önce bir sancım olurdu bunun yumurtlamadan kaynaklandığını yeni ogrendim ve bu ay dikkat ettim o zamandan beri ağrım geçmiyor inşallah hamileyimdir düşükten sonra insan gidenin yerine bı teselli arıyor bana dua edin
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım seninden gönlünden geçen olur. Testi tekrarladiktan sonra tekrar yazacağımBenim de hqmileligim malsef kimyasala donustu. Bnde bu ay denemelerdeyim insallahh Allah hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin. Ama sunu belirtmeliyim ki eger agrin gecmiyosa adet olacakmis gibi seni umutlandirmak istemem ama benim icin en buyuk belirti bu diyebilirimm..
Umarim vardir.İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım seninden gönlünden geçen olur. Testi tekrarladiktan sonra.
Bu sabah tekrar test yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı kan testi verdim sonuç 25 hamileyim şükürler olsunUmarim vardir.
Cok mutlu oldumBu sabah tekrar test yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı kan testi verdim sonuç 25 hamileyim şükürler olsunbundan sonrası betanin düzenli artması ve sağlıklı bir bebeğim olması için dua etmek
Cok mutlu oldumdikkat et kendine banada du
İnşallah tez zamanda sende güzel haberini alırsınnnnnCok mutlu oldumdikkat et kendine banada dua et
Tebrik ederim sizin adınıza çok mutlu oldum ben de aynı belirtileri yaşıyorum ancak çatlatma iğnesi olmuiyım ondan mı kaynaklanıyor diye şüpheliyimBu sabah tekrar test yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı kan testi verdim sonuç 25 hamileyim şükürler olsunbundan sonrası betanin düzenli artması ve sağlıklı bir bebeğim olması için dua etmek
Çatlatma iğnesi ile ilgili bir bilgim yok ne desem yalan olurTebrik ederim sizin adınıza çok mutlu oldum ben de aynı belirtileri yaşıyorum ancak çatlatma iğnesi olmuiyım ondan mı kaynaklanıyor diye şüpheliyim
Ne gibi belirtileriniz oldu acaba tam olarakÇatlatma iğnesi ile ilgili bir bilgim yok ne desem yalan olur
Yumurtlama günümden itibaren yoğun kasık ağrısı, adet sancısı 3 4 gün sürer bu 10 15 gün kadar sürdü tek belirti bu.Ne gibi belirtileriniz oldu acaba tam olarak
Anladım benimde 23.11 normalde son adet günüm sonra yumurtalama gübü birliktelik oldu o günden itibaren yoğun bir şkilde kasık bel ağrım mide yanmam oldu ve acayip iştah açılması var adet günüme 1 gün kala belki adet olduğum gün ağrırdı adetime 5 gün var o yüzden test yapmıyorum yapsam negatif çıkar diye korkuyorumYumurtlama günümden itibaren yoğun kasık ağrısı, adet sancısı 3 4 gün sürer bu 10 15 gün kadar sürdü tek belirti bu.
Ben adet günüme 4 gün varken yaptım varl yok arası bir çizgi çıktı, ama isterseniz yarın ya da yarından sonra direkt kan testi verinAnladım benimde 23.11 normalde son adet günüm sonra yumurtalama gübü birliktelik oldu o günden itibaren yoğun bir şkilde kasık bel ağrım mide yanmam oldu ve acayip iştah açılması var adet günüme 1 gün kala belki adet olduğum gün ağrırdı adetime 5 gün var o yüzden test yapmıyorum yapsam negatif çıkar diye korkuyorum
Evet bende öyle yapıyım en azından varsa bişeyler belki değerler yükselişe geçmiş olabilirBen adet günüme 4 gün varken yaptım varl yok arası bir çizgi çıktı, ama isterseniz yarın ya da yarından sonra direkt kan testi verin
Merhaba acaba test yaptınız mı sonuç nedirEvet bende öyle yapıyım en azından varsa bişeyler belki değerler yükselişe geçmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?