- 16 Ocak 2021
- 4.283
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Sevgilim bundan birkaç ay önce bir arkadaşıyla hoşlanmayacağım bir yere gitti. Bunu tesadüfen arkadaşı mesaj atınca ordan gördüm. Çok büyük tepki vermedim. Bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı söyledim . Gerçekten o an utandı özür diledi. "Bir daha böyle bir şey olmaz ." dedi. Birkaç hafta sonra telefonundan bir şey gösterirken pat yanlışlıkla aynı mekanda arkadaşlarının attığı fotoları gördüm. Yeniden gittiğini itiraf etti. Artık görüşmek istemedğimi söyledim. Onunla arkadaş olduğu sürece kendini farklı yollara çekeceğini söyledim. Günlerce peşimde koştu. Hatta arkadaşının numarasını falan engellemiş. Gerekirse onunla görüşmem diye. Ekran görüntüleri attı. Sonra görüştük mesajları falan gösterdi engellediğini falan gösterdi. Ama dün farklı bir isimle kaydettiğini fark ettim. Ama benim bunu anladığımın farkında değil. Belli etmedim çünkü güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. terk et geri dön şekline sokmak istemiyorum olayı çünkü ayrılmak istemiyorm. Sizlerden sadece şu şekilde tavsiye istiyorum bildiğimi fark etsin korksun ama açık açık bu konuyu konuşmayalım. Ne yapabilirim?
(Ayrıl demeyin lütfen çünkü konuyu açma sebebeim ayrılmak değill )
(Ayrıl demeyin lütfen çünkü konuyu açma sebebeim ayrılmak değill )