- 12 Kasım 2010
- 2.980
- 17.134
- 408
- 40
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Değer verip yorum yapan herkese teşekkürler ama sorduğum şey anlaşılmadı sanırım. Ayrıl iyi olmuş yine yapar tarzı tepkiler istemediğimi baştan söylemiştim. Benim sorum ne yapmam lazım? değil . Benim sorum anladığımı belli edeyim biraz korksun bunu belli etmenin en güzel yolu nedir tarzı bir şeydi
Ayrılmak istemiyorsan susup oturucaksin bildiğinide belli etmiceksin sorun cikarmicaksin. O 3ler 13 olur kabul et susSevgilim bundan birkaç ay önce bir arkadaşıyla hoşlanmayacağım bir yere gitti. Bunu tesadüfen arkadaşı mesaj atınca ordan gördüm. Çok büyük tepki vermedim. Bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı söyledim . Gerçekten o an utandı özür diledi. "Bir daha böyle bir şey olmaz ." dedi. Birkaç hafta sonra telefonundan bir şey gösterirken pat yanlışlıkla aynı mekanda arkadaşlarının attığı fotoları gördüm. Yeniden gittiğini itiraf etti. Artık görüşmek istemedğimi söyledim. Onunla arkadaş olduğu sürece kendini farklı yollara çekeceğini söyledim. Günlerce peşimde koştu. Hatta arkadaşının numarasını falan engellemiş. Gerekirse onunla görüşmem diye. Ekran görüntüleri attı. Sonra görüştük mesajları falan gösterdi engellediğini falan gösterdi. Ama dün farklı bir isimle kaydettiğini fark ettim. Ama benim bunu anladığımın farkında değil. Belli etmedim çünkü güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. terk et geri dön şekline sokmak istemiyorum olayı çünkü ayrılmak istemiyorm. Sizlerden sadece şu şekilde tavsiye istiyorum bildiğimi fark etsin korksun ama açık açık bu konuyu konuşmayalım. Ne yapabilirim?
(Ayrıl demeyin lütfen çünkü konuyu açma sebebeim ayrılmak değill )
Otel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmamNereye gitmis bu adam ya?
Bu soruyu on kisi sormus cevap yok.
Hayali bir sekilde akıl verelim istiyorsun.
Ustu kapali yazarsan ustu ortulu yorum alirsin. Biz muneccim miyiz?
Aman ayrılmayın erkeksiz yaşayamazsınız çünkü. O zaman sevgilinize söyleyin sizi de oraya götürsün bari belki sizinle giderse içiniz rahat ederSevgilim bundan birkaç ay önce bir arkadaşıyla hoşlanmayacağım bir yere gitti. Bunu tesadüfen arkadaşı mesaj atınca ordan gördüm. Çok büyük tepki vermedim. Bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı söyledim . Gerçekten o an utandı özür diledi. "Bir daha böyle bir şey olmaz ." dedi. Birkaç hafta sonra telefonundan bir şey gösterirken pat yanlışlıkla aynı mekanda arkadaşlarının attığı fotoları gördüm. Yeniden gittiğini itiraf etti. Artık görüşmek istemedğimi söyledim. Onunla arkadaş olduğu sürece kendini farklı yollara çekeceğini söyledim. Günlerce peşimde koştu. Hatta arkadaşının numarasını falan engellemiş. Gerekirse onunla görüşmem diye. Ekran görüntüleri attı. Sonra görüştük mesajları falan gösterdi engellediğini falan gösterdi. Ama dün farklı bir isimle kaydettiğini fark ettim. Ama benim bunu anladığımın farkında değil. Belli etmedim çünkü güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. terk et geri dön şekline sokmak istemiyorum olayı çünkü ayrılmak istemiyorm. Sizlerden sadece şu şekilde tavsiye istiyorum bildiğimi fark etsin korksun ama açık açık bu konuyu konuşmayalım. Ne yapabilirim?
Sen rahatsız oluyorsun diye cafeye gütmekten de vazgeçmez insan, vazgeçen adamda sorun vardırOtel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmam
Ya şimdi ben bana 3 kere yalan söyleyeni terk ederim 3 e kalmaz 1 de ederim ama şu var benim sözlüm eşim sadece benim hoşlandığım yerlere gitmek zorunda değil arkadaşlarının hepsinden hoşlanmama da gerek yok sonuçta onun arkadaşı sözlünüzün aklı kıt mı başkasının aklıyla iş yapsın insanları bu kadar darlamayın ya bir evleneceksiniz diye de bütün alanlarına girmeyinSevgilim bundan birkaç ay önce bir arkadaşıyla hoşlanmayacağım bir yere gitti. Bunu tesadüfen arkadaşı mesaj atınca ordan gördüm. Çok büyük tepki vermedim. Bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı söyledim . Gerçekten o an utandı özür diledi. "Bir daha böyle bir şey olmaz ." dedi. Birkaç hafta sonra telefonundan bir şey gösterirken pat yanlışlıkla aynı mekanda arkadaşlarının attığı fotoları gördüm. Yeniden gittiğini itiraf etti. Artık görüşmek istemedğimi söyledim. Onunla arkadaş olduğu sürece kendini farklı yollara çekeceğini söyledim. Günlerce peşimde koştu. Hatta arkadaşının numarasını falan engellemiş. Gerekirse onunla görüşmem diye. Ekran görüntüleri attı. Sonra görüştük mesajları falan gösterdi engellediğini falan gösterdi. Ama dün farklı bir isimle kaydettiğini fark ettim. Ama benim bunu anladığımın farkında değil. Belli etmedim çünkü güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. terk et geri dön şekline sokmak istemiyorum olayı çünkü ayrılmak istemiyorm. Sizlerden sadece şu şekilde tavsiye istiyorum bildiğimi fark etsin korksun ama açık açık bu konuyu konuşmayalım. Ne yapabilirim?
Bana böyle davranan birine yalan falan söylemeden ayrılırım ben ciddiye de almamOtel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmam
Cok fark eder bu bir.Otel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmam
Benim sorduğum soru bu değil farkındaysanız olaya yorum istmedimCok fark eder bu bir.
Rahatsiz olacaksin diye de cafeye gitmemezlik yaparsa bak onda da sorun var iki.
Iki yetiskin insanin derdi bu olmamali bu da üç
Neye yorum istediğiniz belli değil o zamanBenim sorduğum soru bu değil farkındaysanız olaya yorum istmedim
Sorum şu kavga etmek istemiyorum kavfa etmeden durumu bildiğimi ama arrık kavga edecek tepkiyi vermediğimi bunun ona dönüşünün olacağını hissettirmek için ne yapabilirm tarzı ieyler arıyoeum. Hatta konumda da belirttim buraya yazma amacımın ayrıl şöyle yap böyle yap şeklinde yazılmasının olmadığını. Ayrılma seçeneğinin bende farkındayımNeye yorum istediğiniz belli değil o zaman
Yahu bunu da kaç kere yazdın, bizi de mi korkutarak terbiye edeceksin ? sen istemedin bizde yorum yapıyoruz ne yapacaksın bizi de mi cıssss yapacaksınBenim sorduğum soru bu değil farkındaysanız olaya yorum istmedim
İşte herkes zaten böyle birşey yapılamayacağını sebepleriyle açıkladı yaSorum şu kavga etmek istemiyorum kavfa etmeden durumu bildiğimi ama arrık kavga edecek tepkiyi vermediğimi bunun ona dönüşünün olacağını hissettirmek için ne yapabilirm tarzı ieyler arıyoeum. Hatta konumda da belirttim buraya yazma amacımın ayrıl şöyle yap böyle yap şeklinde yazılmasının olmadığını. Ayrılma seçeneğinin bende farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?