Aynı hatayı üçüncü kez yapan birine ne yapılmalı?

Boşuna bekleme o adam seni kaybetmekten falan korkmaz. Zaten korksa seni üç defa sizinsalak yerine koymaya çalışmaz. Erkek arkadaşınız gayet farkında, sizin onu tamamen bırakacak cesaretinizin olmadığının ki bildiğini okuyor. Bu nedenle size vereceğim tek tavsiye, sonucuna katlanacak cesaretiniz yoksa, yutmak zorunda kalacağınız gerçeklerin peşine düşmeyin.

Ayrilmaya niyetin yoksa bosuna ugrasma adam yalanci bunu anlamak istemiyorsun ama oyle sana bu durumu kabullenmek düşüyor

Neyden korkacak?
Daha önce ayrılmışsınız korkmuyor demek ayrılmaktan ki saman altından su yürütmeye çalışıyor. Ağzına acı biber sürün korkar belki.

Nereye gitmis bu adam ya?
Bu soruyu on kisi sormus cevap yok.
Hayali bir sekilde akıl verelim istiyorsun.
Ustu kapali yazarsan ustu ortulu yorum alirsin. Biz muneccim miyiz?

Ayrılmak istemiyorsan susup oturucaksin bildiğinide belli etmiceksin sorun cikarmicaksin. O 3ler 13 olur kabul et sus

Nereye gitmis bu adam ya?
Bu soruyu on kisi sormus cevap yok.
Hayali bir sekilde akıl verelim istiyorsun.
Ustu kapali yazarsan ustu ortulu yorum alirsin. Biz muneccim miyiz?
Otel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmam

Aman ayrılmayın erkeksiz yaşayamazsınız çünkü. O zaman sevgilinize söyleyin sizi de oraya götürsün bari belki sizinle giderse içiniz rahat eder

Ya şimdi ben bana 3 kere yalan söyleyeni terk ederim 3 e kalmaz 1 de ederim ama şu var benim sözlüm eşim sadece benim hoşlandığım yerlere gitmek zorunda değil arkadaşlarının hepsinden hoşlanmama da gerek yok sonuçta onun arkadaşı sözlünüzün aklı kıt mı başkasının aklıyla iş yapsın insanları bu kadar darlamayın ya bir evleneceksiniz diye de bütün alanlarına girmeyin

Otel, tatil yeri, cafe , bar vs ne gark eder önemli olan nokta gitmesinden rahatsız olmam
Bana böyle davranan birine yalan falan söylemeden ayrılırım ben ciddiye de almam
Önemli olan rahatsız olmam diyorsun
Cafeye giden birinden rahatsız olmak senin sorunun, 15 yaşında bile çekmedim böyle insanları

Cok fark eder bu bir.
Rahatsiz olacaksin diye de cafeye gitmemezlik yaparsa bak onda da sorun var iki.
Iki yetiskin insanin derdi bu olmamali bu da üç

Neye yorum istediğiniz belli değil o zaman
Sorum şu kavga etmek istemiyorum kavfa etmeden durumu bildiğimi ama arrık kavga edecek tepkiyi vermediğimi bunun ona dönüşünün olacağını hissettirmek için ne yapabilirm tarzı ieyler arıyoeum. Hatta konumda da belirttim buraya yazma amacımın ayrıl şöyle yap böyle yap şeklinde yazılmasının olmadığını. Ayrılma seçeneğinin bende farkındayım

İşte herkes zaten böyle birşey yapılamayacağını sebepleriyle açıkladı ya

Ayrılmak neden gündeminizde değil?

Ben benzer bir konuda direkt söylemiştim bizim konumuz sigaraydı bıraktığını iddia ettiği halde başkasının hikayesinde elinde gördüm bir middet hissettirmeye calıştım ama sakladıgını sandıgı için umrunda değildi konuşurken de çok anlayışlı pişman gibi davranıyordu ama sonuç değişmedi … sen görmezden gel isteyecek, görmezden gelmezsen sorunlu olacaksın, hatta sürekli sorun çıkarıyorsun a gelecek çevremi sevmiyorsun diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…