Aynı hatayı üçüncü kez yapan birine ne yapılmalı?

Kendinizi kandirmayi bir birakin once. Adam sizi bu konuda zerre dikkate almiyor. Hal boyle olunca da aba altindan sopa gostermek gibi fantastik niyetleriniz komik duruyor.

Hayat gorusleriniz ortusmuyorsa veya karsinizdaki insanin yasam tarzina sayginiz yoksa ayrilin. Kimse sizin dayatmalarinizla hayatini sekillendirecek degil ki boyle olmadigini da 3 ornekle acik acik gordunuz.

Dorduncusu de muhtemelen yolda.

Değer verip yorum yapan herkese teşekkürler ama sorduğum şey anlaşılmadı sanırım. Ayrıl iyi olmuş yine yapar tarzı tepkiler istemediğimi baştan söylemiştim. Benim sorum ne yapmam lazım? değil . Benim sorum anladığımı belli edeyim biraz korksun bunu belli etmenin en güzel yolu nedir tarzı bir şeydi

Korkmak mı sizi kaybetmekten korksa yalan söyler miydi ?

Zaten pandemi dönemindeyiz, çıkacak da nereye çıkacak? Bu sıkı koşullarda bile gidiyorsa, sevgilisini üç kere atlatıyorsa, o ortamı seviyordur belki?

Size ayrılın demeyeceğim çünkü gerçekten neyi kısıtladığınızı bilmiyorum. Sadece şunu diyeceğim, birbirinizi olduğunuz gibi kabul edip ona göre değerlendirin.

Artık benimle çıkıyorsun, arkadaşlarınla dolaşma, o mekanlara izin vermiyorum adım atamazsın gibi yaklaşımlar bana garip geliyor. Tanıma evresindesiniz, ne karakteri varsa ortaya dökülmesi lazım, saklanması değil.

Arkanızdan iş çevirmesi kötü bir sinyal yalnız. Evliyken de böyle “uyanıklıklar” yaparsa ilişkiye büyük zarar verir, güvrni kaybedersiniz. Açık açık, ben burayı seviyorum diyip sizinle tartışsa daha iyiymiş.

Kuçu kuçu mu bu yahu ? Onları bile korkuyla eğitmeyi bıraktık. Adam sizi sallamıyor, sizden korkmuyor, sizden neden korksun ki ayrıca canavar mısınız siz ? Ekmeğini suyunu mu veriyorsunuz ?

Çok basit ben de gelmek istiyorum sizinle artık diyeceksin hem sen de gidip eğlenmiş olursun
Tartışarak değil tabi ben de eğlenmek istiyorum biraz sıkıldım dersin

şimdi sevgiliyken ayrılmayan olayaı kabullene bi kişi, nişanlanınca evlenein ce çocuklar olunca hiç ayrılamaz. bu birlikte oldun kişinin bilinç altına yerleşti. sevgiliyken bırakmadı çocuklamı bırakacak yada hemileykenmi bırakacak. ayrıca daha özgüvenli beni bırakamadı. korkusu giit. ayrılmazsan ono öyle kabul edeceksin .

şimdi korkmaktan bahsediyorsunuz.
neden korkabilir? sizi kaybetmekten korkabilir.
bunu da hissetmesi için sizi sevmesi lazım.
sizi seviyor olsaydı zaten ilk uyarınızda dikkat eder yapmazdı biliyor çünkü hoşlanmadığınızı.
ikinciyi yapmış üstelik arkadaşı için engelledim deyip farklı isimle kaydetmesi resmen karşısındaki aptal yerine koymaktır.
karşısındaki dediğim siz oluyorsunuz maalesef.
bu da adamın sizin zekanızı hafife aldığını, anlamaz o nasıl olsa diye düşündüğünü kanıtlar.

adam sizi sevseydi kaybetmekten korkardı.
sevseydi zekanızı hafife alıp böyle bir kandırmaca yapmazdı.
çünkü insan sevdiği kişinin zekasına da saygı duyar.

anladığınızı nasıl belli edersiniz, ağzını arayın, o kaydettiği isim hakkında bir şeyler sorun. belli etmiş olursunuz ama korkmaz. zaten daha önce sineye çekmişsiniz bu defa isteğinizi de anladığınızı belli etmenizi de hiç ciddiye almaz.
korkması için sevmesi lazımdı.
sevmiyor, hafife alıyor, aptal yerine koyuyor.
bu hikayede yanan siz olmuşsunuz.

mekan da ya pavyon ya da genelev. ya da striptiz club? düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.

Senden korkocak olsa 3 kez tekrar eder mi acikca rahatsiz oldugunu bildigi halde..
Alismis kudurmustan beterdir,seninkisi onu 2x yapmis :)
Ozetle sen bu adami zaten korkutmayi denemissin,o da hıhı diyerek devam etmis.
Yani bu kisi senden korkmuyor,senin de onu birakmayacagini anladigi icin boyle devam ediyor.

O korkutma olayını ancak çocuğu içkiye uyuşturucuya düşen ebeveynler yapabiliyor yalnız. Yaş büyüdükçe net şekilde etkisi azalıyor, çünkü karakter de oturmuş oluyor.

Bence korkutmayı bir köşeye kaldırarak bir ay bir gözlemleyin, hiçbirşey söylemeyin.
Gerçekten çok sık gidiyor mu, başka arkadaşlar da var mı, siz kavga edince mi gidiyor, orada neler yapıyor gibi.

Şu noktada uyarmanız ancak onun çift simli telefon almasıyla veya telefonu aklında tutmasıyla ve aramaları gizlemesiyle sonuçlanacak.

Önce karşınızdakini bir tanıyın, bir daha böyle bir fırsatınız olmayacak.

sorun giden sevgiliniz de değil de arkadaşında mı? beynini kullanamıyor mu bu şahsiyet?

Hayır konu sahibinin beklentisi biz diyelim ki üç tane adam gelsin, mekan çıkışında dilek çeken üç tane pofuduk tavşanı adamın kucağına bıraksın, tavşan hastası olan sevgilisi de orada sevinçten bayılsın.

Konu sahibinin haklı olma ihtimali yüksek, sevgilisi gerçekten abuk yerlere gidiyordur, doğrudur. Eşim geceleri garip yerlere gidiyor beni çok üzüyor diye konu açan pek çok hanım var burada.

Benim karşı çıktığım daha olayı net anlamadan ayrılmamaya karar verip hemen korkutarak değiştirme isteği.

Bir bekleyin, adamı bir tanıyın.

Huylu huyundan vazgeçmez, ayrılmayacaksan herseyini çekeceksin..

yani normal insanlar şey yapıyor.
bakıyor, tanımaya çalışıyor, bu adam bu hoşlanılmayan şeyleri ne sıklıkla yapıyor, yapmaya devam ediyor mu, bu bana uyuyor mu gibisinden.
baktık olmuyor yol veriririz herkesin hayat tarzı diye bir şey de var sonuçta.
dediğim yerlerden birine gidiyor kesin, bilardo salonu ya da kahveye gidecek hali yok.
e o mekanlara giden adamı da sadece gidip zaman geçirmek kesmiyordur, onun arka planı da vardır.
yok diyen yalan söyler. olmaz diyen kendini kandırır.

Gittiği kişi veya yer ile ilgili problem olmasa da siz istemediğiniz için size yalan söylemek zorunda kalmış ama bunun yerine dürüstçe gittiğini söylemesi daha doğru bir haraket olurdu. Gittiğini söylediği için kızardım ama üst üste yalan söylediğinde güvenim kırıldı. 3 kere böyle yapan da 4. cü kez yapması için fırsat bekliyordur. Sadece bu olaydan ibaret de değil ileride yine sizin istemediğiniz bir şeyi ona belirttiğinizde yüzünüze tamam hayatım diyip devam etmesi oldukça muhtemel o yüzden yalan yakalamaya çalışmayı bırakın mutsuz olmamak için

Ayrılmak gündemde yoksa artık görmeyeceksin. Yüzgöz olma aşamasına girilmiş bile.

ayrılmayacaksanız yapacak bir şey yok. çünkü adam yalancı, ve bu durum kronikleşmiş.

kaç kez söz verip yeminler etmiş,ama tekrar tekrar yapmış. bu kadar kolayca yalan yere yemin edebilen bir insana güvenebilirim diyorsanız,devam edin.

ha bu arada,muhtemelen sadece bu konuda değil, başka birçok konuda da yalan söylemiştir, doğru bildiklerinizin gerçekliğini ufaktan bir sorgulamaya başlayın derim.

Aksine, anladığını düşünürse '' Nasılsa gitmiyor. '' düşüncesine kapılacak. Gözüne soka soka yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…