aynı insandan ikinci kez ayrılıyorum

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
708
230
323
ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...

Bir meşgale bulur fıstık gibi de atlatırsınız o travmayı.
Madem olmuyor, önünüze bakın, hayatınızı kör bir evlilik ardında karartmayın.
Ayaklarınızın üzerinde durmaya başladığınızda daha keyifli olacaktır herşey.

Boyle bır evlilik ne kadar surer kendıne uğraş edın çalışıyor musun ? Çalışıyorsan avantajın daha fazla onune bak bundan sonra

Alismis olmalisiniz bence ilki gibi agir gelmez zaten birsekilde icten ice kabullenmissinizdir bir anlik verilen bir karar degilki. Hayirlisi olsun sizin icin umarim mutlu olacaginiz biri cikar karsiniza

kafamı dağıtmak için çalışmam gerek zaten lakin yazlık bir mekana gidiyorum umarım iş bulurum

yani neden ikincii kez aynı insan. zaten olsaydı onunla ayrılmazdınız öyle değilmi? iki kere aynı yanlışa düşmek inanılır gibi değil. olmayacağını bir kez daha görmüş oldunuz işte. hemen ayrılın ondan daha fazla eziyet etmeyin birbirinize. bu arada yaş kaç zipzip sormadan sorayım

Bu hayatınızdan daha iyi olacağınızı düşünün
sizin ki evlilikten çıkmış artık
çocuğunuz var mı?

Her ayrılık bir yeni travma.. Atlatılıyor, sen daha önce de yaşamışsın. Birbirinizi mutsuz etmektense inanki böylesi daha iyi. Bir şey merak ediyorum, çocuğunuz var mı? Yalnız yaşayacağım yazmıştınız.

Mutsuz huzursuz yaşamak ne kadar kötü..
Çalışmaya başlayınca kendinize güveneceksiniz.
Başardığınızı gördükçe kendinize şu an ettiğiniz eziyet için, boşa geçen zaman için bile kızacaksınız.

ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
Hakkınızda hayırlısı olsun yalnız cinsel hayat yok sosyal hayat yok demişsiniz,sebebi nedir? Sosyallik açısından siz bişeyler yapsanız ayak uydurmazmı?

Denemişsin olmamış, en azından denemedim diye pişman olmayacaksın.
Olmuyorsa olmuyordur, ayrılmak doğru karar.

üzücü olmuş.
tam sebep bu yazdıkların mı?
ilk ayrılığınızdan önce de böyleyseniz ikinciyi nasıl göze alabildiniz?
heralde büyük sözler verildi tutulmadı.
sen çalışıyormusun çocuk yok mu?
ve de atlatırsın emin ol.
böyle mutsuz bir hayatı sürmek te büyük bir travma.
hele ki yaşın ilerlediğinde geriye dönüp kayıp yıllarına bakmak daha acı olacaktı emin ol.

Dövmesi içkisi yok evine bağlı demişsin sorun ne acaba merak ettim...

şu "niye aynı insanla bi kere daha" diye konu sahibine yüklenenleri anlamıyorum..
kadın sevmiş ve tüm hayallerini onun üzerine kurmuş belli ki...
ve bi başkasını konduramamış yerine..
ayrılınca adam olur diye düşünmüş ama malzeme aynı olunca pes etmiş, olay bu..
lütfen daha fazla yüklenmeyin kadıncağıza..insan 10 yıllık basit bi alışkanlığını bırakamıyo kaldıki eşe olan o alışkanlığı bırakmak çok çok zor....

bitirmek istediğinizden emin misiniz konu sahibi?
keşke bi terapi alma imkanınız olsa?
ya da çok uç bi adam mı bu, nedir sıkıntılarınız,keşke biraz bahsetseniz?

yalnız yaşamak yanında erkek gölgesiyle yaşamaktan çok daha iyi emin ol... kolay değil elbette ama geçecek bu günlerde üzülme...

Back
X