Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Zeisan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
9
-42
1
Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Ya varya şuraya satır satır döşerdim ama neyse. Kardeşim sizde iş ahlakı yok mu hiç? Okullarda herkes birbirinin medeni halini bilir anladığım kadarıyla anlayıp sorgulamadan dalmışsın. Ne yapacaksın evli adamla birlikte olmaman gerektiğine göre görmezden gelecek bırakacaksın. Ne önermemizi isterdin ki yani?

Ya varya şuraya satır satır döşerdim ama neyse. Kardeşim sizde iş ahlakı yok mu hiç? Okullarda herkes birbirinin medeni halini bilir anladığım kadarıyla anlayıp sorgulamadan dalmışsın. Ne yapacaksın evli adamla birlikte olmaman gerektiğine göre görmezden gelecek bırakacaksın. Ne önermemizi isterdin ki yani?
Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum

Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Okulda herkesler bilir evli yada bekar olunduğunu,hadi kaçırdınız hiç mi merak etmediniz bunu.

Bir şey yapmayacaksınız şu saatten sonra o adam gözünüzde görünmez olmalı. Adam evli birinin karısını aldatmasına yardımcı oluyorsunuz.

Okulda herkesler bilir evli yada bekar olunduğunu,hadi kaçırdınız hiç mi merak etmediniz bunu.
Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler

Affedin en iyisi.

Ayrılırdım ordan başka iş bulup.

Evli olup evliliğini saklayıp iş işten geçince söyleyen erkekler var malesef.

Bir daha biriyle görüşürken iyice araştırın öyle görüşün amaç cinsellik olsa bile.

Sonuçta evli erkeğin karısı gelip saçınızı başınızı yolabilir ve onu haklı görürler.

Yakışıklı ve komik biri. Tek neden bu

Bulamiyorsunuz yani. Turkiyede sevisecek erkek bulamayanlari da şu forumda gördüm hâlâ inanamiyorum yani 😄 kriteriniz bile 2 tanecik, ustelik sevgililik bile degil fb ilişkisi. Bulunmaz bir durum da yok ama neyse bulamiyorsaniz bile iş yaptiginiz yerlerde bu kadar gözünüzü karartmayin size zarar.

Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Ayrı yaşamaları adamın rahatça çapkınlık yapması için çok güzel bi neden değilmi,adam saklamış kendini.

ya ben biriyle sevişmeden önce her detayını öğrenmek isterim nedir ne değildir, katil midir sapık mıdır? nasıl ilgilenmediniz anlamadım? ayrıca daha ne tavsiyesi verebiliriz adam evli olduğuna göre muhattap olmayacaksınız. ama ilişkiniz devam edecek belli ki, çok da takıldığınızı düşünmüyorum buraya gelip affedeyim mı diye konu açtığınıza göre. affedilecek nesi var bu adamın evli diye af mı diliyor çok saçma. aylardır evli adam peşimde pervane oldu yüzüne bakmadım evlisin git eşinle ilgilen dedikçe ben boşanıcam diyordu yine de oralı olmadım. ve bende evli olduğunu bilmiyordum, ilk görüşmemizde sen evli değilsin dimi diye sordum direk evliyim dedi ortamı terk ettim.

Back
X