Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

O kurt olan kadın sizsiniz. Başka bir kadının aldatılmasına enayi yerine konmasına fırsat vermişsiniz. Adamı anasından doğduğuna pişman etseydiniz hepimiz helal olsun Allah yolunu açık etsin derdik. Adamı rezil ettiniz mi, okul müdürüne ilişkinizi bildirdiniz mi, gerekirse ya o gider bu okuldan ya ben dediniz mi? Tek yazdığınız yaa çok yalvarıyor affet diyor. Bana zaten etik gelmiyor aynı işyerinden biriyle beraber olmak ama oldu da yaptım bu hatayı ve adam da evli çıktı. Ben gemileri yakarım hanımefendi, kimse benimle oynayamaz, saygınlığımı gururumu çiğneyemez. O adam o okuldan gider. İşi gücü bırakır uğraşabildiğim kadar uğraşırım. Adam için komik yazmışsınız ama asıl komik olan sizsiniz. Bayağı gülmüştür, ne güzel karımı mesele etmeden gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor, yat diyorum yatıyor demiştir arkanızdan.
O adama neler yapa bilirdiniz mesela okul müdürüne konuyu nasıl açıklardınız çok merak ettim bence boş yaygara yapıyosunuz hiç bişeyde yapamazdınız saçmalığınızla baş başa kalırdınız gibi geliyor

Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Siz eski üyelerdensiniz.. Az çok hatırlıyorum sizi.

Duygu olmadan Cinsellik yaşamak hem de aynı iş yerinden gerçekten mideniz nasıl alıyor? Bu bir

İkincisi de adamın evli olduğunu öğrendiniz sırf cinsellik için kabul edecek gibi yazmışsınız.. Mideniz nasıl alacak?

Burda okuduğum garip tiplerden birisiniz gerçekten..

Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
İftar+ evlilik dışı sex=kızılcık şerbeti...Biraz ahlaklı isen bırak adamı,gitsin yoluna herkes.Ama bence barisacaksiniz

özel okullarda zaten 7lere kadar çalışılıyor haftada 6 gün
bunlar sadece sevişip ayrılmış bence
duş aldıkları bile şüpheli

ki zaten f.b. idik diyor yani bir paylaşımları yok, işin doğası bu.
ama işyerinden fb yapıyorsan adam evli çıkabilir, adamı geçtim, karısı ile de yüz yüze gelebilirsin, bu sene ramazanda iftarı eşli yapacakları tutar.
işyerinden fb yapıyorsan böyle şeyleri göze alacaksın artık bir zahmet, böyle şeylerle strese gireceksen işyerinden fb yapmayacaksın.
evet olabilir bence de öyle olmuş. ıyyy :D ama yine de bence öğretmenler odasında vs bir araya gelindiğinde muhakkak adı geçiyordur bu mevzunun duymamış olamaz.

Back
X