Benim basima geldi bu durum. Isyerinde birinden cok hoslaniyordum, sonra sevgilisi oldugunu ogrendim. Hoslanmayi da hemen birakamadim. Asiri yogun hislerim vardi o kisiye karsi. Hatta sevgilisiyle de bir ortamda karsilastik, tanistik, tanisinca biraz gecti hislerim, bir sure sonra tekrar dirilir gibi oldu filan. Sonrasinda ben isten ayrildim zaten, belli de etmedim hoslanmami saniyorum, o yonde bir adimim olmadi, sonucta bir sey olmadi gayet de mutlu bir ciftti zaten :) Zaten isten ayrildigim vakit hislerim tamamen gecmisti. Su an mesela anlam veremiyorum nasil ondan hoslandim.
Bence normal bir durum ama uzerine dusme. Bu tur hoslanmalar genelde baska bir seylerin eksikliginden oluyor. Hayatinda sana ilham veren seyler eksik olabilir, heyecan eksik olabilir, duygusal boslukta olabilirsin. Uzerine dusmeden farkli ugraslar bulmaya calis. Onu gormeyi azaltmaya calis gun icerisinde. Bir de kafanda yarattigin hoslandigin insanla o ayni kisi degil. Hayatini baska acilardan doldurmaya ve bu hoslantinin uzerine cok dusmemeye calis.