- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi sadehayat77
Hakaret etmedim, kendisinin farkında olsun bi silkelensin istedim
Karaktersizsin demek iltifat mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret etmedim, kendisinin farkında olsun bi silkelensin istedim
saygısızca konuşuyorsunuzRahatsız oluyorsanız “gözardı et” seçeneğiyle yazdıklarımı görmeyebilirsiniz. Her dediğime atlamanıza gerek yok, naçizane...
Kız asılana ben bı bok yapamadım içimde kaldı salon kadını çizgimi bozamadımherkes istediği şeyi düşünmekte, burada da fikir beyan etmekte özgür.
ben tepki vermeyeni, sevgilisinden biri hoşlansa ses çıkarmayacak olanı anlıyorsam,
ben büyük tepki verirken de beni anlamalarını bekliyorum.
mesela, "sevgilimin hayatında benim olduğumu bile bile adama yanlayacak birisi, parçalarım öyle kadını" diyorum , buna da saygı duyulmasını beklerim o zaman![]()
Ben sevgilime karşı böyle duygular besleyen birinin olmasını istemiyorum.Bu duyguları herhangi bir harekete dökmese bile ben rahatsız olurumBurda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum
Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim
Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim
Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
bana devretKız asılana ben bı bok yapamadım içimde kaldı salon kadını çizgimi bozamadım![]()
harekete dökmedikçe haberiniz olmaz ki dolayısıyla rahatsız da olmayacaksınız.Ben sevgilime karşı böyle duygular besleyen birinin olmasını istemiyorum.Bu duyguları herhangi bir harekete dökmese bile ben rahatsız olurum
Sert konuştuğumun farkındayım ama hakaretvari konuşmadımKaraktersizsin demek iltifat mıBaya kıza lafları döşemişsiniz.
Birine karşı yoğun duygular besliyorsak ona bakışımız bile farklı olur değil mi? Gayet dışarıdan bakınca anlaşılır.harekete dökmedikçe haberiniz olmaz ki dolayısıyla rahatsız da olmayacaksınız.
Ama bunu hicbir zaman bilemeyeceksiniz ki eşinizde bilemezBen sevgilime karşı böyle duygular besleyen birinin olmasını istemiyorum.Bu duyguları herhangi bir harekete dökmese bile ben rahatsız olurum
Dediğim gibi birine karşı yoğun duygular besliyorsak ona bakışımız bile istemsiz bir şekilde değişir. Ben sevgilimin iş ortamına gittiğimde etrafında böyle birini görmek istememAma bunu hicbir zaman bilemeyeceksiniz ki eşinizde bilemez
Cok kıskanç bir yapım var ama sahiden eşimden birinin hoşlandığını bilsem elde etme yada kendini gösterme çabasında değilse sahiden cokta dert etmem
Hangi konuydu, kaçırmışım. Oysa bdv deki tüm konuları okurumTahmin ettiğim kişiyse dedi daha neler yaptı adama taktı kafayı
Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum
Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim
Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim
Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Sert konuştuğumun farkındayım ama hakaretvari konuşmadım
Sevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışbana devrethiç de asil davranamam valla. adamın hayatında benim olduğumu bilmese tamam, ama bile bile yapıyorsa, salon malon dinlemem
![]()
Sevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış
bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
![]()
Umarım hic görmezsinizDediğim gibi birine karşı yoğun duygular besliyorsak ona bakışımız bile istemsiz bir şekilde değişir. Ben sevgilimin iş ortamına gittiğimde etrafında böyle birini görmek istemem
Beni normal hayatımda tanıyan insanlar kadınlara ne kadar destek olduğumu bilir fakat bu konular beni aşırı rahatsız ediyor. Kendimi adamın sevgilisinin yerine koyuyorum ve çok sinirleniyorum. Sevgilimin iş yerinde böyle birinin olmasını hayatta istemezdimKeşke kabul etseniz. Yani ahlaksız ve karaktersizsiniz demek hakarettir. Bunu kime sorarsanız aynı şeyi söyler. Kadınlar olarak birbirimize destek olmamız gerekmez mi? Duygu bu kayabilir de en önemli şey kişinin tavrı aslında. Belki sadece kendi içinde yaşıyor.
Bu kadar kalin cigzilerle belirlenen ahlak ve karakter anlayisini dogru bulmuyorum.karaktersizsiniz.