Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmış 😑 ısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış 💩 bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar 🤷🏼‍♀️
ööööhh yaaa
vallahi bıktım şu tip insanlardan
sevgilin karakterli çocukmuş aferim tuttum, seni verdim gitti :D
şaka bi yana gerçekten erkekte bitiyo olay. ama işte kızlar da yapışık çıkınca cinlerim tepeme çıkıyo benim

Kendinizi o kızın yerine koyun,birisi hele ki aynı işyerinden, sizin sevgilinize karşı aynı hisleri aynı düşünceleri beslese ne hissederdiniz?Uzak durun
O zaman hepimiz bu riskle yaşıyoruz bunuda unutmayalım

Sorun birinin sevgilimizfen eşimizden hoşlanıyor olmadi degil bunu hareketlerle cümlelerle göstermeye başladığı yerde adı karaktersizlik olur konu sahibi derse ki soyle mi yapayim boyle mi yapayim yada şöyle söyledim boyle konuştum orda adı karaktersizlik olur

Tanımadığınız, birlikte zaman geçirip bir şeyler paylaşmadığınız insanlara aşık olduğunuza ihtimal vermiyorum ben. Aşk öyle bir şey değil çünkü. Bu bahsettiğiniz şey takıntı ve bence çok daha tehlikeli bir durum iki taraf açısından da.
Kusura bakmayın sona yazdığınız drama queen cümleleri de hafifletmiyor durumu.
Sizin düşünceniz boyle olabilir saygı duyarım ama bir insanin karakterine iyi niyetine gülüşüne bakışında aşık olabilir yada hoşlanabilir insan.
Buyuk bi yakınlığımız yoktu belkide onun gözünde herkes kadardim ama acmiyim tokmuyum diye sormadi kendini ac bırakma yemeğe cok diye ısrar etmesi yağmur yağarken disarda gördüğünde gec içeri hasta olacaksın diye kızması

Anne babamdan görmediğim ilgiyi değeri ondan görmek ona aşık olmama neden oldu

Ama ben aşığım diyede karaktersizlik olarak nitelendirilecek hicbir davranışta bulunmadim

Beni normal hayatımda tanıyan insanlar kadınlara ne kadar destek olduğumu bilir fakat bu konular beni aşırı rahatsız ediyor. Kendimi adamın sevgilisinin yerine koyuyorum ve çok sinirleniyorum. Sevgilimin iş yerinde böyle birinin olmasını hayatta istemezdim

Haklısın kimse istemez ama bunlar hayatın gerçeği. Beni de üzerdi eminim haberim olsa vs. O zaman kafese koyacağız adamları napalım :p

Sizin düşünceniz boyle olabilir saygı duyarım ama bir insanin karakterine iyi niyetine gülüşüne bakışında aşık olabilir yada hoşlanabilir insan.
Buyuk bi yakınlığımız yoktu belkide onun gözünde herkes kadardim ama acmiyim tokmuyum diye sormadi kendini ac bırakma yemeğe cok diye ısrar etmesi yağmur yağarken disarda gördüğünde gec içeri hasta olacaksın diye kızması

Anne babamdan görmediğim ilgiyi değeri ondan görmek ona aşık olmama neden oldu

Ama ben aşığım diyede karaktersizlik olarak nitelendirilecek hicbir davranışta bulunmadim

Muhtemelen sevgiye olan açlığınızı sizinle ilgilenen güç sahibi ilk erkeğe yöneltmişsiniz. Dediğim gibi aşk değil bu. Aşk böyle bir şey değil. Platonik denen bir şey yok mu diyeceksiniz, evet var ve psikolojik bir problem.

Faaliyete geçip geçmemeniz mesele değil bence. Ama evli olduğunu bildiğiniz adama çok aşık oldum öyle böyle değil demeniz bile benim bakış açımla sağlıklı bir davranış değil. Ki ben bu diyarların en rahat kadınıyım. Bana göre bile normal değil bu duygular ya da davranışlar.

Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum

Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim

Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim

Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Yaa ufff hadi ablacım ya. Vakit geçirmediğin evli bir adamın nesine aşık oluyorsunuz? Bi de alkışlayalım istersen ayartmaya çalışmadın diye. Zaten yapman gereken o.

Birinden hoşlanan insanın ilgisi istediği kadar belli etmesin ilgilenmesin yaydığı enerjiden bile anlaşılır. Ben anlıyorum mesela. Erkekler biraz anlamıyorlar dogru ama 5 senelik kara sevda maşallah sizinki anlamıştır.

Hadi söz geçiremediniz bunu kendinize bile söylemeden yaşar gidersiniz. Dünya kadar üyesi olan forumda bu ahlaksızlıktan utanmıyorum diyecek kadar arsız olmaya gerek yok.

Sevgililermiş uzun vakit sevgili olanların ayrılma ihtimali büyük her şeyi yaşadıktan sonra bıkkınlık gelip yeni arayışlara girip ayrılan çok henüz bir ışık var belki nişanlılıkta kız yüzüğü atar o vakit siz devreye girebilirsiniz
Bu nasıl bir bakış açısı Allah aşkına. Uzun ilişki sonrası hemen başka bir ilişkiye başlayan adamdan uzak durması gerekmez mi ? Kendine saygısı olan ayrılmasını bekleyip fırsatçılık yapmaz. Bunun kesinlikle doğru bir yönlendirme olduğunu düşünmüyorum

Sevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmış 😑 ısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış 💩 bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar 🤷🏼‍♀️
Konum ver hemen geliyorum :sinirli::KK55:

Sorun birinin sevgilimizfen eşimizden hoşlanıyor olmadi degil bunu hareketlerle cümlelerle göstermeye başladığı yerde adı karaktersizlik olur konu sahibi derse ki soyle mi yapayim boyle mi yapayim yada şöyle söyledim boyle konuştum orda adı karaktersizlik olur
İyi de konu sahibi zaten ne yapayım diye soruyor. Böyle bir durumda yapması gereken belli değil mi? Ya da şöyle sorayım: Hislerini kalbine gömüp aşkını sizin gibi karşı taraftan gizli yaşamayı düşünen biri ne yapayım diye sorar mı? Konu sahibi böyle bir konu açıp nasıl bir akıl alacağını düşünüyor bilmiyorum ama aklı başında hiç bir insan, sevgilisi olan bir erkek için mücadele et, onu elde etmek için çabala demez.

Hoslanmak da elbette bir yerde belli oluyor bence. Yani icimden hoslandim ama disimdan belli etmedim durumu olmasi bana dusuk bir ihtimal gibi geliyor... Bunu daha once sevgilisi olan birinden uzun sure hoslanmis biri olarak yaziyorum. adam anlamamis da olabilir ama anlamis da olabilir. Tabi o zaman kafanda kendimi akliyorsun, yok benimki sadece fantezi, sadece kendi icimde, yok anlamadi, yok mutlu olsunlar filan. Ama bazen de baya bencil ve kotu dusunceler geciyor aklindan, hatta belki ayrilirlar filan diyorsun. Hatta icten ice o adami senin daha cok hak ettigine filan inaniyorsun, sen daha cok seviyorsun kafanda, Cunku o an bencilsin, baska bir kadini kendi onune koymuyorsun... Senin cikarlarin en onemli. Ve hatta kendi cikarlarini da dusunmuyorsun, cunku bu iliski olsa bile sana yarar saglamayacak. Adam seni tercih etti diyelim baya b..tan bir sey bu aslinda. Mutlu olmazsin ki onunla. O an istedigin sey gayet yikici, kotu bir sey.

Yani masumca sevmeye ben de inanmiyorum. Aski besleyen umuttur, hayaldir, ve bunu da besleyen dusunceler. Bu yuzden mesela ilk kendimle yuzlestigimde ben de "oha bi dakika ben simdi ahlaksiz biri miyim?" diye dusunmustum. Cevap bence evet cunku ahlaksiz mi bilmiyorum ama gayet bencilce bir dusunce sistemim vardi, baskalarinin mutsuzlugu ugruna kendi mutlulugumu istiyordum.

Benim ahlak anlayisim cok kati degil ve bence insani bir sey bu (esini aldatanlar filan da bana normal geliyor taslanacagim ama yani elbette kotu ve ahlaksiz ama yadirgamiyorum pek nedense). Ama gozlemim su, insan ne kadar psikolojik acidan cokmusse, bosluk hissi varsa, bir seylere bagimliliga, saplantiya meyilliyse o kadar dusuyor boyle yasak asklara. Ben de tam sevgilimden cinsel siddet gorup major depresyona girip 40 kilo aldigim donemde basima geldi. Baya borderline hisler bence bunlar. Bu yuzden konu sahibinin baska alanlara yonelmesi lazim, hayatinda o bosluk neyse onu doldurmasi lazim diye dusunuyorum...

Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum

Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim

Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim

Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Aferin dememizi mi bekliyorsunuz ?

Bu nasıl bir bakış açısı Allah aşkına. Uzun ilişki sonrası hemen başka bir ilişkiye başlayan adamdan uzak durması gerekmez mi ? Kendine saygısı olan ayrılmasını bekleyip fırsatçılık yapmaz. Bunun kesinlikle doğru bir yönlendirme olduğunu düşünmüyorum
Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?

Bu kıza forum olarak kızabiliriz bence :p Çok çok ayıp ve tuhaf. Red edilip neden ısrar ederler. Bir de kadına hiç yakışmıyor kovalama durumları.
Bırde o kadar arıyor bak guzel şu bu sevıyesızlık bırde resım atmış belkı gozu kayar dıye herhalde arkasından sadece gulduk 😂

Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?
E uzun yıllar evli kalanlar da her şeyi yaşamış tüketmiş yeni aşklara yelken açmaya hazır oluyor o zaman. Ne hoş...

Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.

Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Yardım edilecek bir şey göremedim bu sevdadan vazgeçeceksin erkeklerin köküne kıran mı girmiş 😒 tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun

ööööhh yaaa
vallahi bıktım şu tip insanlardan
sevgilin karakterli çocukmuş aferim tuttum, seni verdim gitti :KK70:
şaka bi yana gerçekten erkekte bitiyo olay. ama işte kızlar da yapışık çıkınca cinlerim tepeme çıkıyo benim
Bızımkı benden baya korkar bu olay olduktan ertesı gun sonra söyledı ılk elı ayağı boşalmış söylesem kızar mı dıye 😅kuz arkadasıma danışmış söyleyeyım mı dıye halbu kı suçuda yok benım sağım solum bellı olmuyor haklı olarak korkuyor:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X