• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi. 😂

Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Ya bu tip kadınlar hırs yapıyor
Bu sevgi aşk değil
Adamın eşiyle sevgilisiyle kendini kıyaslıyor
Beni tercih etti diye seviniyorlar 1 gece de olsa
İğreniyorım bunlardan
Allah karşıma çıkarmasın

Siz bu zamana kadar hiç mi birinden hoşlanmadınız? Defalarca söyledim. Hoşlandığımızda istemsiz bir şekilde bakışımız bile değişir. Gayet anlardım.
Ben hoşlandığımda çok lanet bir insana dönüşüyorum. Normalde iyi davranıyorsam tersliyorum buz gibi davranıyorum. Özellikle böyle bir durum varsa çok çok çok gerekli olmadığı takdirde konuşmam, mesafeme dikkat ederim. Yapılacak şey spora gitmek, kitap okumak, çikolatalı kek yemek. Elden başka birşey gelmez.

Ben hoşlandığımda çok lanet bir insana dönüşüyorum. Normalde iyi davranıyorsam tersliyorum buz gibi davranıyorum. Özellikle böyle bir durum varsa çok çok çok gerekli olmadığı takdirde konuşmam, mesafeme dikkat ederim. Yapılacak şey spora gitmek, kitap okumak, çikolatalı kek yemek. Elden başka birşey gelmez.
Herkes sizin gibi değil işte. Konu sahibi utanmadan arzuladığını söylüyor. Bunu diyen kim bilir neler yapıyordur

Herkes sizin gibi değil işte. Konu sahibi utanmadan arzuladığını söylüyor. Bunu diyen kim bilir neler yapıyordur
Arzulamayıp ne yapacaktı? Çocuk değilse romantik hayaller kuracak değil. Gün geliyor yürüyüşte karşılaştığım bir erkek rüyama girebiliyor. Eyleme dökmediği sürece düşüncelerinden dolayı kimseyi sorumlu tutamayız.

Arzulamayıp ne yapacaktı? Çocuk değilse romantik hayaller kuracak değil. Gün geliyor yürüyüşte karşılaştığım bir erkek rüyama girebiliyor. Eyleme dökmediği sürece düşüncelerinden dolayı kimseyi sorumlu tutamayız.
Eyleme dökmeyecek olsaydı buraya konu açmazdı. Ciddi takıntılı biri

Ve normal gösterilip hoşgörülmesi diye ekleyeyim.

Aşkın da pohu çıktı ya, "Ama hoşlaştım, ama gönül, ama aşıkım"... Bunlarınki kalpse bizimki fırıncı küreği mi? Biz niye böyle aşık olmuyoruz milletin sevgilisine eşine de ama arzularıma engel olamiyöğm diye konular açmıyoruz? Bu kadar nasıl kolay? 14-15 yaşında ergen gibi...
Hayretlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X