- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Yardimci olmayacaksan yazma lutfenee yani?
OlabilirBeyniniz size oyun oynuyor
napalim gidip kadini mi bulalim nasil oldu diye soralimYardimci olmayacaksan yazma lutfen
Neden oldu mesela?napalim gidip kadini mi bulalim nasil oldu diye soralimhayir nasil yardim etcez onu anlamadim.
benzetmissindirNeden oldu mesela?
Bu teyzenin oğlunda araba vardır. İkinci ilçeye oğlu getirmiştir vs.Ruya ile gercegi ayirt edemiyirum konusundan geldim ve aklima takildi sehir adi vermiycem cok uzun bir yolculuktayim sabaha kadar suren bir yolculuk ve sabah oluyor yolu izlerken gidecegim sehrin ilcesindeyiz beyaz yemenili eli yuzu gayet duzgun elinde poset torba olan zayifca bir teyze gordum baya gittik gittigimiz yol 1 saatlik baska bir ilceye geldik teyze orada ben nasil sasirdim bu nasil oluyor o teyze oraya imkansiz gelemez yuruyerek dolmusa felan binemez dolmus gecmiyor oradan
Bilmiyorum ya kafam cok bulanik zihnim cok yorgun tek istegim hickirarak 4 saat aglamakbenzetmissindir
Onu hic dusunmedimBu teyzenin oğlunda araba vardır. Oraya getirmiştir vs.
İkizi vardırRuya ile gercegi ayirt edemiyirum konusundan geldim ve aklima takildi sehir adi vermiycem cok uzun bir yolculuktayim sabaha kadar suren bir yolculuk ve sabah oluyor yolu izlerken gidecegim sehrin ilcesindeyiz beyaz yemenili eli yuzu gayet duzgun elinde poset torba olan zayifca bir teyze gordum baya gittik gittigimiz yol 1 saatlik baska bir ilceye geldik teyze orada ben nasil sasirdim bu nasil oluyor o teyze oraya imkansiz gelemez yuruyerek dolmusa felan binemez dolmus gecmiyor oradan
İyi misiniz? Neden 4 saat. Biraz uyuyun dinlenin.Bilmiyorum ya kafam cok bulanik zihnim cok yorgun tek istegim hickirarak 4 saat aglamak
Hayir oradan dolmus gecmezBelki ilk gördüğünüz yerde araç bekliyordu..
Cok yiprandim uykum tam zihnen ve ruhen yorgunumİyi misiniz? Neden 4 saat. Biraz uyuyun dinlenin.
:)İkizi vardır
Bencede asiri yorgunluktan olabilirDejavu gibi bir şey mi acaba? Belki de siz otobüs ile seyahat ederken, teyze özel bir araçla seyahat etmiştir. Daha hızlı ulaşım sağlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?