- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi limonbanyosu
Özel araç vardır. Birine yokun kenarında bekleyeceğim demiştir oradan almışlardir.Hayir oradan dolmus gecmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel araç vardır. Birine yokun kenarında bekleyeceğim demiştir oradan almışlardir.Hayir oradan dolmus gecmez
Ama yaninda saginda solunda hic kimse yoktu ve bekledigi yer issiz di ilceden ciktik obirune girmeye 1 saat vardi daha yol kenarinda o bejliyodxuÖzel aracla gelmıs olma ıhtımalı cok cok yuksek degıl mı
Bende onu dusundum once biz o ilceden ciktik sonra oburine girecektik yol kenarindaydiÖzel araç vardır. Birine yokun kenarında bekleyeceğim demiştir oradan almışlardir.
Iste ben de oyle oldum o teyzenin bizden once gitmesi imkansiz otesiSizi çok iyi anlıyorum bu durumu bizde 5 arkadaş yaşadık. Okul gezisindeydik tek ayağı olmayan bir amca gölün iskelesine yaslanmış fotograf çekiyordu yanında destek kolları vardı. Biz gördük ve yürüdük 5 dakika sonra aynı pozisyonda aynı amcayı ilerde yine gördük. Çok korkmuştuk çünkü biz hiç oyalanmadık ve altımızda bisiklet vardı yani kısacası o amcanız bizden önce oraya gitmesi imkansızdı....
Bu konuyla ilgili nasıl bir yardım istiyorsun?Yardimci olmayacaksan yazma lutfen
biz din kültürü öğretmenimize sormuştuk bize hızır olabileceğini veya farklı bir alemden olabilecegini söylemişti. Mantiğım hala almıyor bu olayı gerçekten garip. Enteresan olan da 5 imizinde bu durumu fark etmiş olması yani hayal görmemişiz. 5imiz aynı andan aynı hayali göremeyiz heraldeIste ben de oyle oldum o teyzenin bizden once gitmesi imkansiz otesi
Neden oldu mesela?
Ciddiyim o teyzeyi tek ben degil annem kuzenlerim hep gordubiz din kültürü öğretmenimize sormuştuk bize hızır olabileceğini veya farklı bir alemden olabilecegini söylemişti. Mantiğım hala almıyor bu olayı gerçekten garip. Enteresan olan da 5 imizinde bu durumu fark etmiş olması yani hayal görmemişiz. 5imiz aynı andan aynı hayali göremeyiz heralde
Araba beklıyodur orada gelıp almıslardır :/Ama yaninda saginda solunda hic kimse yoktu ve bekledigi yer issiz di ilceden ciktik obirune girmeye 1 saat vardi daha yol kenarinda o bejliyodxu
Ya bu ülkede öyle saçma işler oluyor ki sen halisulasyon gördüm sanırsın o kadının civar ilçede akrabası vardır sen gördükten beş dakika bile olmadan araçla o ilçeye gelmiştir canını üzme. Depresyonda olabilirsin ağlama isteği takıntılı düşünceler yapar çok, psikiyatriye git diyeceğim ama ilacı verip gönderecek kendin tolere edebilirsen birkaç hafta kendine moral telkin et yaz çiz meditasyon yap baktın depresif hal vb ruhsal bunaltı geçmiyor doktora mutlaka danış daha da derinleşmeden ilaçla bir süre sonra hepsi geçiyor ama ilaçtan evvel kendin aşabilirsen en güzeli çünkü onların da yan etkisi oluyor..Ruya ile gercegi ayirt edemiyirum konusundan geldim ve aklima takildi sehir adi vermiycem cok uzun bir yolculuktayim sabaha kadar suren bir yolculuk ve sabah oluyor yolu izlerken gidecegim sehrin ilcesindeyiz beyaz yemenili eli yuzu gayet duzgun elinde poset torba olan zayifca bir teyze gordum baya gittik gittigimiz yol 1 saatlik baska bir ilceye geldik teyze orada ben nasil sasirdim bu nasil oluyor o teyze oraya imkansiz gelemez yuruyerek dolmusa felan binemez dolmus gecmiyor oradan