Ayni kadini farkli yerlerde 2 kez gordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyniniz oyun oynuyor.ben 2 sene once birine cok asik oldum .Sonra beni aldatti.Simdi sevmiyorum ama o zamanlar aklima getirmicem diye kendi kendime cok telkin verdim bilinc altim baska adamlari sanki bi an oymus gibi goruyorum benzetiyorum zaman zaman oluyor

Akıl insana ne oyunlar oynuyor çok fazla üstüne düşer ve düşünürsen akıl sağlığını kaybedersin arkadaşım.
Tesadüftür, benzetmiş olabilirsin vs. üstünde durma bence.

Sizi çok iyi anlıyorum bu durumu bizde 5 arkadaş yaşadık. Okul gezisindeydik tek ayağı olmayan bir amca gölün iskelesine yaslanmış fotograf çekiyordu yanında destek kolları vardı. Biz gördük ve yürüdük 5 dakika sonra aynı pozisyonda aynı amcayı ilerde yine gördük. Çok korkmuştuk çünkü biz hiç oyalanmadık ve altımızda bisiklet vardı yani kısacası o amcanız bizden önce oraya gitmesi imkansızdı....

Sizi çok iyi anlıyorum bu durumu bizde 5 arkadaş yaşadık. Okul gezisindeydik tek ayağı olmayan bir amca gölün iskelesine yaslanmış fotograf çekiyordu yanında destek kolları vardı. Biz gördük ve yürüdük 5 dakika sonra aynı pozisyonda aynı amcayı ilerde yine gördük. Çok korkmuştuk çünkü biz hiç oyalanmadık ve altımızda bisiklet vardı yani kısacası o amcanız bizden önce oraya gitmesi imkansızdı....
Iste ben de oyle oldum o teyzenin bizden once gitmesi imkansiz otesi

Iste ben de oyle oldum o teyzenin bizden once gitmesi imkansiz otesi
biz din kültürü öğretmenimize sormuştuk bize hızır olabileceğini veya farklı bir alemden olabilecegini söylemişti. Mantiğım hala almıyor bu olayı gerçekten garip. Enteresan olan da 5 imizinde bu durumu fark etmiş olması yani hayal görmemişiz. 5imiz aynı andan aynı hayali göremeyiz heralde

Sen uyumusundur,otobüs mola vermiştir sen uykudayken. Teyze yürümeye devam ettiği icin,siz hareket ettiğinizde yolda tekrar karsilasmissinizdir. 🤔

Dolmuş geçmeyen yerde bekleyecek kadar delirmediyse tabiki kendisini alacak özel bir aracı bekliyordu. 🤦🏼‍♀️
Ya da otostop çekti ki bu davranış küçük ilçelerde çok yaygındır ve tuhaf karşılanmaz. Biz de ilçelerden geçerken teyzeleri, amcaları alırız yolumuzun üstü yerde inecekse.
Beyniniz size değil ama siz beyninize oyun oynamaya çalışıyorsunuz, yapmayın. Yorarsınız.

biz din kültürü öğretmenimize sormuştuk bize hızır olabileceğini veya farklı bir alemden olabilecegini söylemişti. Mantiğım hala almıyor bu olayı gerçekten garip. Enteresan olan da 5 imizinde bu durumu fark etmiş olması yani hayal görmemişiz. 5imiz aynı andan aynı hayali göremeyiz heralde
Ciddiyim o teyzeyi tek ben degil annem kuzenlerim hep gordu

Ne var bunda

Kadın pazara çarşıya doktora herhangi bir yere gider

Siz oradan otobüs dolmuş geçmiyor sanırsınız ama geçer

Bir tanıdık geçerken alacaktır sen yola çık demiştir ne var bunda

Babaannemin Allah ın unuttuğu bir ilçede İstanbul Samsun yolu üstünde içinde evlilik bahçesi vardı

O yoldan şehirler arası gidip gelen araçlar dışında birşey geçmez sanılır ama yıllar önce günde iki kere de olsa ilçe otobüsü geçerdi

O saatini bilir çıkar işini görür gelirdi

Aman düşünecek ne var bunda ikizi, kuzeni filandır belki. Küçük yerse akraba olma şansları daha yüksek. Hem yaşlı teyzeler genelde birbirlerine benzer, aynı tip giyinir aynı şekilde yürürler. Niye aklınıza takıldı ki bu kadar?

Ruya ile gercegi ayirt edemiyirum konusundan geldim ve aklima takildi sehir adi vermiycem cok uzun bir yolculuktayim sabaha kadar suren bir yolculuk ve sabah oluyor yolu izlerken gidecegim sehrin ilcesindeyiz beyaz yemenili eli yuzu gayet duzgun elinde poset torba olan zayifca bir teyze gordum baya gittik gittigimiz yol 1 saatlik baska bir ilceye geldik teyze orada ben nasil sasirdim bu nasil oluyor o teyze oraya imkansiz gelemez yuruyerek dolmusa felan binemez dolmus gecmiyor oradan
Ya bu ülkede öyle saçma işler oluyor ki sen halisulasyon gördüm sanırsın o kadının civar ilçede akrabası vardır sen gördükten beş dakika bile olmadan araçla o ilçeye gelmiştir canını üzme. Depresyonda olabilirsin ağlama isteği takıntılı düşünceler yapar çok, psikiyatriye git diyeceğim ama ilacı verip gönderecek kendin tolere edebilirsen birkaç hafta kendine moral telkin et yaz çiz meditasyon yap baktın depresif hal vb ruhsal bunaltı geçmiyor doktora mutlaka danış daha da derinleşmeden ilaçla bir süre sonra hepsi geçiyor ama ilaçtan evvel kendin aşabilirsen en güzeli çünkü onların da yan etkisi oluyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X