Ayni kisi tarafindan iki sefer terk edildim :(

Cranebird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
10
5
36
28
22 yaşındayım o da 23 yaşında. 1.5 yıldır birlikteydik. Ilk ilişkimdi ilk kez birisi beni sevdi. 1.5 yil boyunca hergun bana nasil aşık olduğunu anlatti. Sürekli sözler verdi, ben ağırdan almak istememe rağmen hep evlilik hayalleri kurdu. En sonunda beni asla bırakmayacağına inandım. Kısa sureye ragmen cok şey yasadik.

Onunla alakası olmayan durumlardan dolayı psikolojik yardım alıyorum ve antidepresan bir ilaç kullanıyorum. Son bir kaç aydır o ilacı birakma surecindeyim ve bu süreçte aramız bozuldu, ağlama krizlerine girmeye, sinir atakları yasamaya başladım. Doktor bırakma sürecinde bunun gayet normal oldugunu soyledi ancak erkek arkadasim artik tahamul edemedigini bu iliskinin duzelecegine inanmadigini beni hala sevdigini ama tukendigini yiprandigini soyleyerek benden ayrildi.

1 ay boyunca hiç görüşmedim konuşmadım. Hergun ağladım ama onun iyi olduğumu bilmesini sagladim. 1 ay sonra bana geri döndü. Tüm guvensizligime kirginligima rağmen beni tekrar inandırdı. Devamlı pişman olduğundan, beni ne kadar sevdiğinden ne kadar ozlediğinden. Ben yokken nasıl acılar çektiğinden bahsetti. Tekrardan evlenmekten, bensiz olamayacağından bahsetti. Ve barıştık.

Sadece 10 gün sonra annesiyle konuştuğunu annesinin beni kesinlikle istemediğini söyledi. Çevresindeki kimse ilişkimizi istemiyormuş. Hâlâ beni sevdiğini ama bu şartlarda yurutemeyecegini söyledi. Annesinin neden istemediğini sordum, söylemedi ama psikiyatri ilacı kullandigim , depresyon geçmişim olduğu için istemediğini biliyorum. Zaten ilişkimiz boyunca benim bütün ailemle tanışmasına ragmen beni annesiyle asla tanıştırmadi, hep tanışmak istedim bahaneler uydurdu. Ablasi beni tanimadigi halde hep dusmanca haraketler gosterdi bana karsi. Ikinci kez terkederken de ablasina benimle baristigini soylemeye cesaret bile edemedigini soyledi.Her yerden sildim onu tamamen bitirdim.

Çok kırıldım, kendime güvenim kirildi. Ona hicbir kotuluk yapmadim, ailesinin bile gostermedigi ilgiyi, sevgiyi verdim. Sadece son bir kac aydir sinirli, gergindim. Çok ağırıma gidiyor seni istemiyorlar demesi. Bunun dışında artık beni kimse sevmezmiş gibi geliyor.
Mutlu olabilecek miyim? Birisi beni sevse bile ona güvenmem. Artık kimseye guvenebilecegimi sanmıyorum. Her gece rüyamda onu görüyorum. Sürekli acı çekiyorum. Ikinci şansı verdiğim için kendimi suçluyorum. Çok üzgünüm. Böyle durumlar yaşayanlar var mı? Unuttunuz mu ? Mutlu oldunuz mu? Başkasına güvenebildiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

Neden kimse sizi sevmesin? Evlenirken iyi günde kötü günde diye evlenmiyorlar mı insanlar? Şuan kalp kırıklığınız, hayal kırıklığınız yeni. Bu nedenden dolayı olumsuz bakmanız normal. Kendinize biraz zaman tanıyın. Hasta olduğumuzda bile iyileşmek için zaman gerekiyor, kalbinizin iyileşmesi için de zamana ihtiyaç var. Bu süreci daha kolay atlatmak için klişe gibi gelen ama bence faydası olan önerilere kulak asın. Yalnız kalmamaya gayret edin, sevdiğiniz işe yoğunlaşın, günlük yoğunluğunuz artsın, dinleyince ağlayacağınız üzüleceğiniz şarkılardan uzak durun. Takip etmeyin onu. İkinci şansı verdiğiniz için kendinizi suçlamayın. Bu bir tecrübe deyip yolunuza bakın. Fakat aynı tecrübeyi üç-dört kez yaşamamak içinde gerçekten yolunuza bakın. Doğru zamanda doğru insanla karşılaştığınızda şuan ki yaşananlar için iyi ki bile dersiniz belki. Umarım kısa sürede atlatırsınız. Geçmiş olsun..

Bakın bir insan önce kendine değer verecek ki karşısındaki insanda ona değer versin. Senin en büyük hatan seni zor gününde bırakan adamı tekrar hayatına alman olmuş. Denenmişi denemenin faydası olduğunu hiç görmedim. Bu yaşadıklarını bir pişmanlık değil ; bir hayat tecrübesi olarak gör.Ama yaşın çok genç elbet seni gerçekten seven birini bulacaksın ilerde . Gerçekten mutlu olmak istiyorsan önce sen kendini sevmelisin. Çünkü kendini sevmezsen asla mutlu olamazsın.

Eğer gerçekten sevseydi,annem istemiyor,ablam istemiyor,depresyon geçmişin var,gibi bahanelerin arkasına sığınmazdı.Dağ gibi yanınızda dururdu.
Evli ve çocuklu da olsaydınız sizi yarı yolda bırakırdı emin olun. Zararın neresinden dönseniz kârdır.

Şunu hiçbir zaman unutmayın seven asla terk etmez, terk etse bile dönerse tekrar terk eder.Bu doğru bir genellemedir.Ben şu an çok pişmanım karşımdaki kişiye kendimden fazla değer verdiğim için.... Çok geçmiş olsun.

Tipe bak. Çok sevmiş çok özlemiş çok değer vermiş ama ailesi istemediği için terketmis. Dedikleri doğru olsa seni ölse birakmazdi. Senin yaşadığın sorunları birçok kişi yaşıyor. Senin dengeni bozan biraz da bu adam bence. Dua et ki evlenmeden bu korkak yüzünü gördün. Evlendikten sonra da gorebilirdin. Ondan adam olmaz. Sen güzelce hayatına devam et. Güzel Düşün güzel olsun.

Su erkeklerin ailem de ailem, işim , kariyerim, ben ben ben demesinden hep nefret etmisimdir. Sizin aileniz ile tanisip kendi ailesine sizi layik goremememesi nasil bir yapida oldugunu gosterir zaten .Madem ailesine karsi gelemeyecekti,madem bir yeri yemeyip tasin altina elini koyamayacakti sahipleneyecekti ne diye umit verip guven asiladi. Unutman dilegi ile bu olgunluktan nasibini alamamis ergeni canim

Yok unutulmuyor, insan yaşlanıp, ölüm döşeğindeyken bile son anına kadar o ilk sevdiğini, o ilk kalp acısını düşünüyor. Kesinlikle şaka. Unutmamak diye bir şey olabilir mi ya? İnsan nelerin üstesinden geliyor. İnsanlar sevdiklerini toprağa veriyor; analarını, babalarını, evlatlarını... O acılara rağmen gün geliyor yeniden gülmeye, normal hayatına devam etmeye başlıyor. Aksi durumda hepimiz tımarhanede yaşardık çünkü. Tabi ki unutacaksın, daha yaşın kaç başın kaç. Evlenmek filan ne alaka hele bu yaşta? Oku, çalış, kendini geliştir. Böyle elalemin sünepe oğlanları için kendini heder etmenden çok daha iyi yerlere götürür seni bunlar. Lise aşkımı depremde kaybettim, üniversitede 5 yıllık bir ilişkim vardı, ölüp bitiyorduk güya birbirimize diğer yandan birbirimize iyi de gelmiyorduk, acılı oldu ama ayrıldık. 12 yıldır eşimleyim. Eski acılar çoktan söndü gitti. Şuan zaten mutlu değilsin ki bu adamla, ayrılık sana ne kaybettirmiş olabilir? Alışkanlıklarının acısını çekiyorsun, başka şeylere odaklan, daha hafif atlatırsın. Gün gelir sana sevmenin, değer vermenin ne demek olduğunu gösterecek biriyle karşılaşırsın umarım. O zaman bu zamanlar ki haline gülüp geçeceksin, meğer değmezmiş diyeceksin. Ve lütfen şu yaşlarda evlilik hayalleri değil, başka hayaller kur ya.

Yıllar süren evlilikler bitiyor da sonra insanlar yine sevip seviliyor. Kalbin kırık şuan. O yüzden böyle düşünüyorsun. Ama bu olay seni daha da kendinden emin yapsın. Beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşün. Sen kendine güvendikçe gör bak hayatın da hızla yoluna girecek.

Reis ex'ten next olmaz derler o yuzden bittiyse bi iliski bitmiştir. Iyi ya da kotu.. sen katiline surekli sans verdigin muddetce hep boyle olacaksin... takma sosyal yasantini genislet ve ozguven sahibi ol

Erkek arkadaşın gevşekmiş. Ailesinin senin psikolojik geçmişini bilmesine gerek yok. Ben de erkek kardeşimin problemleri olan biriyle çıkmasını istemezdim. Kimse de istemez... Önce kendini iyi hisset. Sonra sevgili edin. Kimseye de fazla güvenmeden sıkıntılarından bahsetme...

22 yaşındayım o da 23 yaşında. 1.5 yıldır birlikteydik. Ilk ilişkimdi ilk kez birisi beni sevdi. 1.5 yil boyunca hergun bana nasil aşık olduğunu anlatti. Sürekli sözler verdi, ben ağırdan almak istememe rağmen hep evlilik hayalleri kurdu. En sonunda beni asla bırakmayacağına inandım. Kısa sureye ragmen cok şey yasadik.

Onunla alakası olmayan durumlardan dolayı psikolojik yardım alıyorum ve antidepresan bir ilaç kullanıyorum. Son bir kaç aydır o ilacı birakma surecindeyim ve bu süreçte aramız bozuldu, ağlama krizlerine girmeye, sinir atakları yasamaya başladım. Doktor bırakma sürecinde bunun gayet normal oldugunu soyledi ancak erkek arkadasim artik tahamul edemedigini bu iliskinin duzelecegine inanmadigini beni hala sevdigini ama tukendigini yiprandigini soyleyerek benden ayrildi.

1 ay boyunca hiç görüşmedim konuşmadım. Hergun ağladım ama onun iyi olduğumu bilmesini sagladim. 1 ay sonra bana geri döndü. Tüm guvensizligime kirginligima rağmen beni tekrar inandırdı. Devamlı pişman olduğundan, beni ne kadar sevdiğinden ne kadar ozlediğinden. Ben yokken nasıl acılar çektiğinden bahsetti. Tekrardan evlenmekten, bensiz olamayacağından bahsetti. Ve barıştık.

Sadece 10 gün sonra annesiyle konuştuğunu annesinin beni kesinlikle istemediğini söyledi. Çevresindeki kimse ilişkimizi istemiyormuş. Hâlâ beni sevdiğini ama bu şartlarda yurutemeyecegini söyledi. Annesinin neden istemediğini sordum, söylemedi ama psikiyatri ilacı kullandigim , depresyon geçmişim olduğu için istemediğini biliyorum. Zaten ilişkimiz boyunca benim bütün ailemle tanışmasına ragmen beni annesiyle asla tanıştırmadi, hep tanışmak istedim bahaneler uydurdu. Ablasi beni tanimadigi halde hep dusmanca haraketler gosterdi bana karsi. Ikinci kez terkederken de ablasina benimle baristigini soylemeye cesaret bile edemedigini soyledi.Her yerden sildim onu tamamen bitirdim.

Çok kırıldım, kendime güvenim kirildi. Ona hicbir kotuluk yapmadim, ailesinin bile gostermedigi ilgiyi, sevgiyi verdim. Sadece son bir kac aydir sinirli, gergindim. Çok ağırıma gidiyor seni istemiyorlar demesi. Bunun dışında artık beni kimse sevmezmiş gibi geliyor.
Mutlu olabilecek miyim? Birisi beni sevse bile ona güvenmem. Artık kimseye guvenebilecegimi sanmıyorum. Her gece rüyamda onu görüyorum. Sürekli acı çekiyorum. Ikinci şansı verdiğim için kendimi suçluyorum. Çok üzgünüm. Böyle durumlar yaşayanlar var mı? Unuttunuz mu ? Mutlu oldunuz mu? Başkasına güvenebildiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
Size tek cevabım şu:
images (3).webp

Konunu okumadım baslıga ıstınaden soyluyorum o onun degıl senın sucun senı terk edene ıkıncı sansı verıyorsan ıkıncı kez terk etmeyı ona sen sunuyorsun

Şu dünyada bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri kendini değersiz, sevilmeye layık olmayan biri gibi hissettirmektir bence.

Siz çok değerlisiniz. Bi kere canlısınız. Hayattasınız. Bunun için şükredin. Kullandığınız ilaçları bırakıyorsunuz demek ki iyileştiniz. Buna da şükredin. Sizi istemeyen bir aileden kurtuldunuz. En çok buna şükredin. Daha çok çok gençsiniz. Karşınıza kimler kimler çıkacak. Ne olursa olsun kimsenin sizi değersiz hissettirmesine müsade etmeyin.

Neden kimse sizi sevmesin? Evlenirken iyi günde kötü günde diye evlenmiyorlar mı insanlar? Şuan kalp kırıklığınız, hayal kırıklığınız yeni. Bu nedenden dolayı olumsuz bakmanız normal. Kendinize biraz zaman tanıyın. Hasta olduğumuzda bile iyileşmek için zaman gerekiyor, kalbinizin iyileşmesi için de zamana ihtiyaç var. Bu süreci daha kolay atlatmak için klişe gibi gelen ama bence faydası olan önerilere kulak asın. Yalnız kalmamaya gayret edin, sevdiğiniz işe yoğunlaşın, günlük yoğunluğunuz artsın, dinleyince ağlayacağınız üzüleceğiniz şarkılardan uzak durun. Takip etmeyin onu. İkinci şansı verdiğiniz için kendinizi suçlamayın. Bu bir tecrübe deyip yolunuza bakın. Fakat aynı tecrübeyi üç-dört kez yaşamamak içinde gerçekten yolunuza bakın. Doğru zamanda doğru insanla karşılaştığınızda şuan ki yaşananlar için iyi ki bile dersiniz belki. Umarım kısa sürede atlatırsınız. Geçmiş olsun..

Neden kimse sizi sevmesin? Evlenirken iyi günde kötü günde diye evlenmiyorlar mı insanlar? Şuan kalp kırıklığınız, hayal kırıklığınız yeni. Bu nedenden dolayı olumsuz bakmanız normal. Kendinize biraz zaman tanıyın. Hasta olduğumuzda bile iyileşmek için zaman gerekiyor, kalbinizin iyileşmesi için de zamana ihtiyaç var. Bu süreci daha kolay atlatmak için klişe gibi gelen ama bence faydası olan önerilere kulak asın. Yalnız kalmamaya gayret edin, sevdiğiniz işe yoğunlaşın, günlük yoğunluğunuz artsın, dinleyince ağlayacağınız üzüleceğiniz şarkılardan uzak durun. Takip etmeyin onu. İkinci şansı verdiğiniz için kendinizi suçlamayın. Bu bir tecrübe
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Şu dünyada bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri kendini değersiz, sevilmeye layık olmayan biri gibi hissettirmektir bence.

Siz çok değerlisiniz. Bi kere canlısınız. Hayattasınız. Bunun için şükredin. Kullandığınız ilaçları bırakıyorsunuz demek ki iyileştiniz. Buna da şükredin. Sizi istemeyen bir aileden kurtuldunuz. En çok buna şükredin. Daha çok çok gençsiniz. Karşınıza kimler kimler çıkacak. Ne olursa olsun kimsenin sizi değersiz hissettirmesine müsade etmeyin.
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bakın bir insan önce kendine değer verecek ki karşısındaki insanda ona değer versin. Senin en büyük hatan seni zor gününde bırakan adamı tekrar hayatına alman olmuş. Denenmişi denemenin faydası olduğunu hiç görmedim. Bu yaşadıklarını bir pişmanlık değil ; bir hayat tecrübesi olarak gör.Ama yaşın çok genç elbet seni gerçekten seven birini bulacaksın ilerde . Gerçekten mutlu olmak istiyorsan önce sen kendini sevmelisin. Çünkü kendini sevmezsen asla mutlu olamazsın.
Haklisiniz , teşekkürler

Back
X