- 17 Şubat 2016
- 1.327
- 274
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Bende hat değiştirmeyi düşünüyorum.Ama tüm özel dersler,banka, gruplar hepsi bu hatta.Yani babadır,çınardır,ağadır geyiklerine girmem.
Gerçekten bana,sevdiklerime zarar veren insanlarla görüşmüyorum.
Hat değişikliğini bilmiyorum da görüşmeseniz en fazla ne olur mesela?Bende hat değiştirmeyi düşünüyorum.Ama tüm özel dersler,banka, gruplar hepsi bu hatta.
Sürekli whatsaptan falan arıyorlar.Zaten görüşmüyoruz.Babamlar 7 kardeş.5 kardeş dedemin maaşını alıp bakıcı icin kullanmasını istedi.1 tanesi karti iptal ettirmiş.Bu tip sorunlar var.Hat değişikliğini bilmiyorum da görüşmeseniz en fazla ne olur mesela?
Eee görüşülmüyorsa telefonlarını açmamak daha iyi değil mi?Sürekli whatsaptan falan arıyorlar.Zaten görüşmüyoruz.Babamlar 7 kardeş.5 kardeş dedemin maaşını alıp bakıcı icin kullanmasını istedi.1 tanesi karti iptal ettirmiş.Bu tip sorunlar var.
Gerekmedikçe açmıyorum zaten.Bakici muhabbeti yüzünden iletişimdeyiz.Eee görüşülmüyorsa telefonlarını açmamak daha iyi değil mi?
Maaş ve bakıcı konusunu bilmiyorum…
Baba ve baba tarafı takıntı olmuş sizde.Sürekli aynı konuyu baştan sar okuyorum.Yeter mi?Geçen konu açmıştım.İç dökmek için güncel olanları anlatmak istiyorum.Babam sorumsuzun önde gideni.Aldığı her kuruşu alkole veren, bizi zerre düşünmeyen sorumsuzun teki.Annemle ayrıldı ama yakamızdan düşmedi.O kadar soğudum ki ondan.Uyabına girdim.Bir insanın 30 40 tane belki daha fazla dava dosyası olur mu?
Ben ve eşim pek gitmiyoruz.Kpss, özel dersler, yüksek lisans.Başımı kaşıyacak vaktim yok.Ve paşam bizim hergün gitmemizi bekliyor.Kardeşim gitti oraya.Babam kimse gelmiyor diye ağlamış.Daha önceki hastahanede kaldığında odası dolup taşıyordu.Gene öyle istiyor.İnsanlar çalışıyor anlamıyor.Hergün gitsek otopark parası sadece 6bin tl yapıyor.
Binbir destekle bakıcı tuttuk.Biz bakıcı parasını düşünüyoruz.O kimse gelmiyor diye ağlıyor.
İçimde öyle merhametsizlik varki ona karşı.Öyle soğudumki.Alkol parasını kenara koysaydı biz bakıcı için akrabalardan para dilenmezdik.
Bu arada dün erkek kardeşim hastahanede kaldı.Bugün kız kardeşimin arkadaşı gitti.O istiyorki oda dolsun taşsın.Hergün gidelim
Onun saçma akrabaları ile de maalesef muattap olmak zorunda oluyorum.
Hattımı değiştirmeyi, saçma akrabalara vermemeyi düşünüyorum.
Salı günü hastahane randevum var diye 1 saatlik uğrayacağım o kadar.Sadece bakıcı dinlendirme sırasında gideceğim.Kısacası bunaldım.
Yetmiyor.Psikolojimi bozuyorlar.Farkindaysaniz kaza sonrasi sürekli aynı konuları açıyorum.Daha önce bu kadar maruz kalmiyordum onlara.Baba ve baba tarafı takıntı olmuş sizde.Sürekli aynı konuyu baştan sar okuyorum.Yeter mi?
Tmm anladım ama verilen tavsiyeler verildi artık sürekli aynı konuyu konuşmanın mantığı var mıYetmiyor.Psikolojimi bozuyorlar.Farkindaysaniz kaza sonrasi sürekli aynı konuları açıyorum.Daha önce bu kadar maruz kalmiyordum onlara.
Anladım.Gerekmedikçe açmıyorum zaten.Bakici muhabbeti yüzünden iletişimdeyiz.
Sıkışmış hissediyorum.Aylarca hastanede kalacak.Sürekli beklenti içinde.Neymiş ağlıyormuş.Tmm anladım ama verilen tavsiyeler verildi artık sürekli aynı konuyu konuşmanın mantığı var mı
Amin sagolunAnladım.
Allahım yardımcınız olsun inşallah:
Seni anlıyorum biliyor musun,Geçen konu açmıştım.İç dökmek için güncel olanları anlatmak istiyorum.Babam sorumsuzun önde gideni.Aldığı her kuruşu alkole veren, bizi zerre düşünmeyen sorumsuzun teki.Annemle ayrıldı ama yakamızdan düşmedi.O kadar soğudum ki ondan.Uyabına girdim.Bir insanın 30 40 tane belki daha fazla dava dosyası olur mu?
Ben ve eşim pek gitmiyoruz.Kpss, özel dersler, yüksek lisans.Başımı kaşıyacak vaktim yok.Ve paşam bizim hergün gitmemizi bekliyor.Kardeşim gitti oraya.Babam kimse gelmiyor diye ağlamış.Daha önceki hastahanede kaldığında odası dolup taşıyordu.Gene öyle istiyor.İnsanlar çalışıyor anlamıyor.Hergün gitsek otopark parası sadece 6bin tl yapıyor.
Binbir destekle bakıcı tuttuk.Biz bakıcı parasını düşünüyoruz.O kimse gelmiyor diye ağlıyor.
İçimde öyle merhametsizlik varki ona karşı.Öyle soğudumki.Alkol parasını kenara koysaydı biz bakıcı için akrabalardan para dilenmezdik.
Bu arada dün erkek kardeşim hastahanede kaldı.Bugün kız kardeşimin arkadaşı gitti.O istiyorki oda dolsun taşsın.Hergün gidelim
Salı günü hastahane randevum var diye 1 saatlik uğrayacağım o kadar.Sadece bakıcı dinlendirme sırasında gideceğim.Kısacası bunaldım.
benzer yollardan geçtimBende hat değiştirmeyi düşünüyorum.Ama tüm özel dersler,banka, gruplar hepsi bu hatta.
Komple yerinizi felanmı değiştirseniz acaba huzurlu olursunuz?Geçen konu açmıştım.İç dökmek için güncel olanları anlatmak istiyorum.Babam sorumsuzun önde gideni.Aldığı her kuruşu alkole veren, bizi zerre düşünmeyen sorumsuzun teki.Annemle ayrıldı ama yakamızdan düşmedi.O kadar soğudum ki ondan.Uyabına girdim.Bir insanın 30 40 tane belki daha fazla dava dosyası olur mu?
Ee biz altından kalkamiyoruz.Akrabalar dedigim babamın kardeşleri.Ve babamı onların her işine koşardiAkrabalar size bakıcı konusunda neden destek olsun ki herkesin durumu belli artık çocuğu varmış kocaman adam neden Akrabalar destek olsun onlara düşmez
Başka şehre mi gideyim yaniKomple yerinizi felanmı değiştirseniz acaba huzurlu olursunuz?
İnanın bir sekilde o laflar bana geliyor.İkinci hat alıp buna hiç bakmayacağımbenzer yollardan geçtim
hat falan değiştirmeyin hadlerini bildirin
beni akıl vermek için ve mümkünse bir daha aramayın diyin manipule etmelerine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?