Aynı konular

Aynı yollardan geçmişiz maalesef.Sizinde böyle narsist ve manipülasyonu güzel yapan akrabalarınız var mıydı bilmiyorum.Şuan babam hastahanede.Altinin alınması gerek.Sag kolunu kullanamıyor.Bu yüzden bakıcı tuttuk.Çünkü herkes çalışıyor.Ama o kadar yaranılmaz bir insanki.Hergün gitmiyoruz diye trip atıyor, agliyor, surat asıyor.Otoparka giriş hergun hesaplarsak 6bin tl.Ayda içtiği meyvesuyu sadece 3 4bin tl.Bu paralar nasil ödeniyor demiyor.İstiyorki 7 24 başında olalım.Kpss çalışmam gerek, final ödevlerini yapmam gerek, evliyim zaten.O kadar bencilki.
Akrabalar deseniz 3 kardeş bakıcı parası verirsiniz diyor.Sadece kişi başı 15bin düşüyor.
Hattımı degiştiricem.Özel dersleri ve hocalari yeni numara yönlendiricem.Bu şekilde kendimi korumayı düşünüyorum.

Haftasonu buraya geleceğiz diyip , yönlendirme yapıp sadece hafta sonu giderdim sanırım.

Bacağını kestiler mi

Haftasonu buraya geleceğiz diyip , yönlendirme yapıp sadece hafta sonu giderdim sanırım.

Bacağını kestiler mi
Henüz kesmediler.Doku koyacaklar.Olmazsa kesecekler.Hergün hergün bekliyor.İllaki oda kalabalık olacak.Şimdi kalabalık odaya aldilar.Bakici bile yere battaniye serdi.Oturacak sandalye yok

Sen yıllarca eşinin ailesini kötüledin onlarca konu açarak. Karmayı yaşıyorsun sanırım. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…