Ayni.merkezde 3.kez tup bebek yaptirilmalimi

Adonun kizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
25
9
1
38
Arkadaslar 2.kez tup bebek tedavisi yaptirdim.ama.sonuc husran oldu doktor genetik.test onerdi..simdi.ayni.merkezdr 3 kez denemelimiyim.yoksa merkez degistirmelimiyim.bidr antalya da hangi tup bebek merkezini tavsiye edersiniz

Canım istersen başka bir merkezi dene..Genetik testi de muhakkak yaptır.Devleti de deneyebilirsin eğer küçük bir ildeysen.takibini güzel yapiorlar

Ben de aynı durumdayım 3.için başka bir yere gittim genetik test vs tüm tetkikleri başla bir merkezde deniyorum cnm

Kafam.cok.karisti.kizlar. ya .memorialda yaptirdim. Bide doktor vitamin falanda verdi. 3kez ayni merkrzde yaptirsam. Biraz dsha indirim.yaparlar heralde diye dusundum ama bi taraftanda degistirsemmi diyorum.of kafam.cok.karisik ya

Arkadaslar 2.kez tup bebek tedavisi yaptirdim.ama.sonuc husran oldu doktor genetik.test onerdi..simdi.ayni.merkezdr 3 kez denemelimiyim.yoksa merkez degistirmelimiyim.bidr antalya da hangi tup bebek merkezini tavsiye edersiniz
canım başka merkez araştır genetik testinide yaptır mutlaka.

Kafam.cok.karisti.kizlar. ya .memorialda yaptirdim. Bide doktor vitamin falanda verdi. 3kez ayni merkrzde yaptirsam. Biraz dsha indirim.yaparlar heralde diye dusundum ama bi taraftanda degistirsemmi diyorum.of kafam.cok.karisik ya
devlettide araştır canım rapor çıkartabılırsen iyi olur senin için ücretin yarısını ödersin

Bende memorial da yaptırdım ilk ikisini (İstanbul)
Şuan bahçecide başladım şimdilik memnunum
Değiştirseniz iyi olur diye düşünüyorum başka merkez size de iyi gelecektir ama tabi sizin kararınız

Bende memorial da yaptırdım ilk ikisini (İstanbul)
Şuan bahçecide başladım şimdilik memnunum
Değiştirseniz iyi olur diye düşünüyorum başka merkez size de iyi gelecektir ama tabi sizin kararınız
bizim problem genetik testi zorunlu tutuyor bize şişli ile bahçeci arasındaki farklar neler (ben 5. deneme için soruyorum)

canım gıttıgın merkez adam gıbı bıryer oksaydı ılk negatften snra genetık testı yapardı kesınlıkle bırak para avcılarını ve tabı genetık testlerını mutlaka yaptr

bizim problem genetik testi zorunlu tutuyor bize şişli ile bahçeci arasındaki farklar neler (ben 5. deneme için soruyorum)
Benim fark ettiklerim izlenimlerim
Öncelikle çok ilgililerler daha Güler yüzlüler hemşireler dahil seni daha iyi dinliyorlar
Hangi dr la başlamışsanız o dr la devam ediyorsunuz memorial da o sırada hangi dr müsaitse o dr bakıyor sana
Ben 3. Deneme için gittiğimde ben daha söylemeden bakılması gereken tüm tetkikleri söyledi
Memorialfa negatifi aldım beni tel den aradılar kromozom tersi yaptırın bakalım dediler bir daha aramadılar
Hala dondurulmuşlarım var orada arayan soran yok
Benim içime hiç sinmedi yani
Semra hanım için gittim iki denemem boyunca bir kere gördüm oda sesimi yükseltip ısrar edince olabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…