Aynı odada bizimle uyumak istedi

Keyfimin kahyası mısınız? Arşiv kültürü biz geriye dönüp araştıralım diye oluşturuluyor dimi ama. Boi gezenin boş kahyası olup oraya buraya mesaj atmaktansa ilgilendigim konulara yazıyorum en azından.
Ben keyfinizin kahyası değilim ancak siz saygısızsınız. Sizin yüzünüzden birçok kişi konu yeniymiş gibi konu sahibine yorumlar yapmaya başlıyor. Bu yüzdende forumda kirlilik oluşuyor. Siz anlamıyorsunuz sanırım. Neyse konuyu kibledim zaten kapatılacak eski konuyu güncellediğiniz için.

Ben keyfinizin kahyası değilim ancak siz saygısızsınız. Sizin yüzünüzden birçok kişi konu yeniymiş gibi konu sahibine yorumlar yapmaya başlıyor. Bu yüzdende forumda kirlilik oluşuyor. Siz anlamıyorsunuz sanırım. Neyse konuyu kibledim zaten kapatılacak eski konuyu güncellediğiniz için.
Ne iş güzar bir insanmışsınız. Direkt blokluyorum sizi.

Konu neden güncel oldu, gelişme mi var bilmiyorum ama naaaaaalet olsun bu görümceler.
Ben de derdimi paylaşınca güncel oldu arkadaşım, zaten bu kulbun de maksadı bu degil mi:)) iyi ki görümce değilim valla benden nefret edilmesini istemezdim. Naler olsun bu förümceleer :))

Keyfimin kahyası mısınız? Arşiv kültürü biz geriye dönüp araştıralım diye oluşturuluyor dimi ama. Boi gezenin boş kahyası olup oraya buraya mesaj atmaktansa ilgilendigim konulara yazıyorum en azından.
O okypete bu konuya bakarmısınız? Eski konuyu ısrarla güncellemekte, bir sene öncesinin yorumlarına cevap vermekte hanımefendi.

6 da derdi neymiş merak ettim. Gerci o bişey deil benim.k.v gece 12 de kapiya geliyor
Aynı sehirde olsak bu da gelir, saygı yok ki anacım, abisinin evli oldugunu ve artık bir ailesi oldugunu kabullenmiyor şımarık bişi.i. Evli cocuklu ama şımarık, allah yardımcımız olsun heh...

Back
X