Aynı odada bizimle uyumak istedi

Dediğinizi yaptım biliyormusunuz ? ilk defa yumruğumu masaya vurdum ve yeter dedim. Görümcemle de konuştum. ( saygısız bir yanıt aldım, istediğim yere giderim, seni ilgilendirmez dedi ) eşimle de görüştüm.
Ana sorun, eşimin ailesinin yanında bana sahip çıkmaması. Şimdilik eşimin ailesinin evine gitmeyi artık redd ediyorum.

üstelik komik olan da ne biliyormusunuz ? Ben çalışan eve para getiren bir kadınım ! Sözüm geçmesi lazım normalde. Sülalecek etkisiz özne gibi davranıyorlar bana.

Çalışan bir kadın olduğun için otorite hakkını kıskanıyorlar. Bu nedenle seni bilhassa yok sayıyorlar :KK51:...

Kendini sinir edip duracağına sende onları yok say. Yoksa çok canın sıkılır...

nasl yani her tatilinize kv nizide götürüyorsunuz ve oda aynı odadamı kalmak istiyor?
Aynen öyle canım ya o hep istiyor
Ama daha bir kere götürme dik :)
Eşim de annesini gün görmemiş kadıncağız diye savunuyordu eskiden ama artık pes etti o da :) annesinin bu saçma sapan hareketleri karşısında

Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?

Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.

Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.

Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.

Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
En sinir olduğum şeyler. Senin yine görümcen. Benim eltim bizim yattığımız odaya girdi kapıyı tıklatma gereği bile duymadan. :KK57: Annemiz yaşında olması böyle saçma sapan hareketler yapmasını gerektirmez; fakat kendileri tam bir görgüsüz. Nefret ediyorum böyle insanlardan.

Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?

Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.

Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.

Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.

Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Bende de sokakta ben varken abisiyle elele gezen bi görümce modeli vardı. Baya yaşını başını almış, evli barklı hem de...mesafemi koydum, eşimi bir sene gectikten sonra uyardım. Ailesi oldugunu ve en onemli degerin bizler olması gerektigini anlatmaya Calıstım. Fakat sımarık ve hep benci bir gorumce modeli ile karsı karsıya oldugumdan tavrımı koydum ve bana uygun bir kişilik olmadıgını soyledim eşime. Kadın büyüdükçe olgunlaşmalı, giysiler ve estetik onu kadın yapmaz, cevresine karsı itibari yapar. Ama bazıları işte cocuk gibi, degersiz benim gozumde...

Aynı otel odasında kalmak ne alaka? Utanmasa, yada otel yönetimi müsade etse aranızda da yatar bu kadın.
Yurtdışı konusunu kabul etmeyin kesinlikle,ne münasebet,eşiniz keyfi gitmiyor ki,görümceniz peşine takılsın.

O gorumce icin kötü şeyler geciyo aklımdan da neyse esinle bu durumu konuş gorumcenin gitmesine izin verme

Dediğinizi yaptım biliyormusunuz ? ilk defa yumruğumu masaya vurdum ve yeter dedim. Görümcemle de konuştum. ( saygısız bir yanıt aldım, istediğim yere giderim, seni ilgilendirmez dedi ) eşimle de görüştüm.
Ana sorun, eşimin ailesinin yanında bana sahip çıkmaması. Şimdilik eşimin ailesinin evine gitmeyi artık redd ediyorum.

üstelik komik olan da ne biliyormusunuz ? Ben çalışan eve para getiren bir kadınım ! Sözüm geçmesi lazım normalde. Sülalecek etkisiz özne gibi davranıyorlar bana.

ben senin yerinde olsam eşim eğitimden döndükten sonra işten ayrılırım. çalışıp görümcemi tatile mi götüreceğim. yok daha neler. kıymet bilen insanlar olsa neyse. eşinde madem lafını dikkate almıyor o zaman sen de eve para götürme.

Bu deniz kıyısında tatil yapan eşler hiç görmedi genelde kalabalık akraba gruplarla yapıyorlar onca çocuk ,gürültü ya adamın annesi yada kadının annesi mutlaka var , o kalabalıkta nasıl dinleniyorlar ,rahatlıyorlar hiç anlamıyorum kalabalık curcuna , gürülte kargaşa , ben almayayım
o ayrı bir olay zaten canım, ben anlattığın duruma yorum yaptım, evet bana kalırsada zaten en başından yanlız tatile çıkmalıydınız yeni evliler olarak, beraber tatile çıkılacaksa da kadınların anlaşması şart, ama anlaşamadıkları gayet açıkken bu ısrar anlamsız

Kızlar konunun sahibiyim ve bir gelişme söz konusu. Konuyla alakalı ne yaptığımı anlatayım. Eşimle bu olayın meydana geldiği dönem oturup konuştum.

Dedim ki, bundan böyle asla kardeşinle beni aynı ortama sokma. Çünki artık kendisinin arsız ve saygısız olduğuna dair kanaat getirdim. akıl işi mi ki seninle yurt dışına gelmesi sen eğitimde iken diye eşime sordum. Değil diye o da hemfikir oldu. O halde ağzını katır mı tepti de susuyorsun dedim. Herkes heryere her zaman giremez, gelemez ! dedim.

Eşime kesin kesin kararlı olduğumu gösterdim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil saymak zorunda diyorduk. An itibarı ile kardeşine saygı duymamı bekleme dedim.

Bundan böyle beni asla aynı ortama sokma. Annengillere de ayda 1 defa gelmem kafi dedim. Eşim yurt dışına gitti. Ve görümcem burda. Yani ben kazandım.

Olur da yanlışlıkla görümce yine de giderse, bu elbet kulağıma gelecek. O zaman herkes kendisine ölümlerden ölüm beğensin. Bunun da herkes farkında diye tahmin ediyorum.

Bazı şeylere zamanında DUR demediğime pişmanım. kötü olmak istemedim. Ne kazanacaktım bundan ? Keşke daha evvel kötü olaydım. En azından kafam rahat gezerdim.

Her tatile sizinle gelmek ister anlarım kızarsınız
Ama kardeş onlar
Abisiyle de gidemeyecekse
Yazık
İyi ki "kazanmışsınız"
Sidik yarışı bitmiştie umarım....

Bende de sokakta ben varken abisiyle elele gezen bi görümce modeli vardı. Baya yaşını başını almış, evli barklı hem de...mesafemi koydum, eşimi bir sene gectikten sonra uyardım. Ailesi oldugunu ve en onemli degerin bizler olması gerektigini anlatmaya Calıstım. Fakat sımarık ve hep benci bir gorumce modeli ile karsı karsıya oldugumdan tavrımı koydum ve bana uygun bir kişilik olmadıgını soyledim eşime. Kadın büyüdükçe olgunlaşmalı, giysiler ve estetik onu kadın yapmaz, cevresine karsı itibari yapar. Ama bazıları işte cocuk gibi, degersiz benim gozumde...
Sevgili hanımefendiciğim üzerinden yıl geçmiş konuları arayıp nasıl buluyorsunuz? Üstelik eski üyesiniz, yeni birsürü konu var onlara baksanız dimi ama.

iyi yapmışsın sakın yaptıgında yumuşayıp geri adım atma. bizde eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz evliligimizin ilk aylarında bi sorun yaşamıştım bende.. ne zamn eşimle dışarı çıkıp arabaya dogru yürüsek annesı camdan çıkıp sankı ben yokmusum gıbı oglum gel sana yemek koyuyım, oglum gel sana bı bardak çay koyuyım bunlar boyle her çıktıgımızda oldu artık üçüncü oglum gel tatlı yıyelım dedigin ben oldugum yerde durdum eşim hadi canım annem seslenıyo dedı. evet annen her seferınde benı görmezden gelip sana sesleniyo buyur git sen ben gelmiyorum dedım. eşim zaten önceleride bozulup sustugumu farkedıyodu ama ben konuyu açmıyodum. öyle diyincede annesine bigün ikimizi çagarmaya alışırsan geliriz karımla dedi arabaya bindi sorun öyle çözüldü. kayınvalide artık ilk benı çağarır:)

Sevgili hanımefendiciğim üzerinden yıl geçmiş konuları arayıp nasıl buluyorsunuz? Üstelik eski üyesiniz, yeni birsürü konu var onlara baksanız dimi ama.
Keyfimin kahyası mısınız? Arşiv kültürü biz geriye dönüp araştıralım diye oluşturuluyor dimi ama. Boi gezenin boş kahyası olup oraya buraya mesaj atmaktansa ilgilendigim konulara yazıyorum en azından.

Tatilde özel bi şey yaşamak isterseniz ne olacak odadan mi çıkacak töbe töbe deli oluyorum böyle şeylere
Sabah 06 da mesaj atıyor bi de belki o an bir iş üzerindeyiz ? Şımarık, düşüncesiz görümcelere alerjim var.

iyi yapmışsın sakın yaptıgında yumuşayıp geri adım atma. bizde eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz evliligimizin ilk aylarında bi sorun yaşamıştım bende.. ne zamn eşimle dışarı çıkıp arabaya dogru yürüsek annesı camdan çıkıp sankı ben yokmusum gıbı oglum gel sana yemek koyuyım, oglum gel sana bı bardak çay koyuyım bunlar boyle her çıktıgımızda oldu artık üçüncü oglum gel tatlı yıyelım dedigin ben oldugum yerde durdum eşim hadi canım annem seslenıyo dedı. evet annen her seferınde benı görmezden gelip sana sesleniyo buyur git sen ben gelmiyorum dedım. eşim zaten önceleride bozulup sustugumu farkedıyodu ama ben konuyu açmıyodum. öyle diyincede annesine bigün ikimizi çagarmaya alışırsan geliriz karımla dedi arabaya bindi sorun öyle çözüldü. kayınvalide artık ilk benı çağarır:)
Oooo bravo eşinize, en önemlisi erkeğin ailesine önem vermesi işte budur. Benimki tam olarak kardeşiyle sabah mesaj aksam yat mesaj "canım cicim seni seviyom" şöyle böyle.. İnsaf ya, bi kadın olarak da düşünemiyor benim abimin karısı var, rahatsız olabilir diye...

Back
X