Aynı odada kalmak?

Bacini gonder elin adamiyla tatile onlar ayni odada ask hissederse bende seninle gelirim de!

Neyse ki akıllı kadınsın, yutmamışsın. Yerinde olsam ortak tüm tanıdıklarımıza rezil ederdim o sümsük akıllıyı.

Tabiki sizde sıkıntı DEİl ailenize anlattsanız onlar belki tepkili olur yani ne bu gel bi bakıyım nasılmış ona göre alıyım dio sanki elbise deniyor

Slm kızlar. Ben geldim yine bahtsız kız .ben lafı uzatmadan konuya giricem. Ben 29 yaşındayım 38 yaşında biri var yurt dışında yaşıyor. Bi tanıdık vesilesi ile tanıştık . Şu an Türkiye de izinde . Her neyse birbirimizi tanımaya çalışıyoruz 3 kere falan görüştük yüz yüze. Bu şahıs olacak kişi bana tatile gidicem sen de gel dedi . Ben de ben gelemen ailem izin vermez dedim öyle deyince bana köylü kafası var sende dedi aynı odada kalmayı düşünüyormuş da ben le tatil de. Ben de oha dedim bu ne acele. Aramızda söz yok nişan yok dedim. Diyor ki aynı odada kalmalıymışz aramızda aşk sevgi var mı onu hissetcekmiş öyle evlenirmiş benle. Yani adam 3 günden koynuna girmemi bekledi yetMedi geri kafalı ilan etti beni. Ben de mi sıkıntı
senin görüşlerine köylü kafası mı diyor.belki sen evlendikten sonra izin vericeksin ne yapacak acab o zaman.tabiki ten uyumu vs önemlidir.zaten el ele tutuşunca bile insan hisseder o uyumu.geri kafalı olan kendisi.

Başka ülkede yaşayınca Türkiye'nin gelenek ve göreneklerinde uzak kalmış anlaşılan hadsiz

Slm kızlar. Ben geldim yine bahtsız kız .ben lafı uzatmadan konuya giricem. Ben 29 yaşındayım 38 yaşında biri var yurt dışında yaşıyor. Bi tanıdık vesilesi ile tanıştık . Şu an Türkiye de izinde . Her neyse birbirimizi tanımaya çalışıyoruz 3 kere falan görüştük yüz yüze. Bu şahıs olacak kişi bana tatile gidicem sen de gel dedi . Ben de ben gelemen ailem izin vermez dedim öyle deyince bana köylü kafası var sende dedi aynı odada kalmayı düşünüyormuş da ben le tatil de. Ben de oha dedim bu ne acele. Aramızda söz yok nişan yok dedim. Diyor ki aynı odada kalmalıymışz aramızda aşk sevgi var mı onu hissetcekmiş öyle evlenirmiş benle. Yani adam 3 günden koynuna girmemi bekledi yetMedi geri kafalı ilan etti beni. Ben de mi sıkıntı
Aşk sevgi hissedemezse napacakmiş¿¿¿

Hayir adam kullanmak pesinde sen daha neyini tanimaya çalışiyosn¿¿

Yol ver gitsin aç adam:sinirli:

hayıııır
benim sevgilim de kız kıza gitceğimiz tatile çaktırmadan yamanmaya çalıştı naptım öyle şey olmaz cık dedim:KK70:
çünkü normal olan kendi kararlarından taviz vermemen
başka kafa yapısında insan istiyorsa öylesini bulsun ona gitsin...bu tamamen kişisel tercih gerikafalılık değil kesinlikle:)
aksi olsaydı aksine de kişisel tercih derdim bence bu böyle açıkçası ....

Sizin tepkiniz gayet normal o adamda gitsin 3 gunde koynuna alacagi kadinlarla gitsin tatile onlarla eglensin yada evlensin sizden ne istiyor

Sen gayet normal bi cevap vermissin hayır diye terslemissin sıkıntı sende degil onun niyet baska !

şuan sıkıntı yokta aynı odada kalırsan sıkıntı başlar.sakın asla

haha adamı medeni cesaretin ötürü tebrik etmek lazım. hönkk yani, bu ne?

Benim için evlilik öncesi cinsellik tabu değil. Ancak siz yaşamak istemeyebilirsiniz. Yine de bunu yaşamak isteyen birini tecavüzcü coşkun gibi algılamayın hiç alakası yok. Evleneceğimiz garanti mi gibi bir savunma yerine henüz yeni tanıştık, aynı ortamda vakit geçirecek kadar kendimi rahat hissetmiyorum gibi şeyler söylemeniz olumlu sonuç doğurabilir. Bu konularda çok hızlı ilerleyemiyorum üzgünüm deyin, sizin bu söyleminizle konu direkt olarak cinselliğe ve evliliğe geliyor bence her ikisi için de erken. Kurtarılacak alan bırakmamışsınız, daha yumuşak geçişler sağlamalıydınız.
çok yanlış yazmıssınız.Koylu dıye aşağıyalamıs kızı

Back
X