Ben bulustugunuz yerleri elestirmiyorum, isterseniz gidin ormanda buluşun, isterseniz bir cafede bunun bence elestirilecek yani yok, ama toksik ataerkil zihniyetin bunu "orada o saatte ne işin varmis?" diye kodladigini ve ona gore davrandigini hepimiz iyi biliyoruz. Uzgunum ama icinde bulundugumuz ulke ve bakis acisi bu sekilde. Siz bize neden ghosting cekiyor diye sordunuz, ben
de t ve f'nin (kim kimdi karisti diye ikisini de yazdım) zihniyetini tarif ederek sorunuza cevap verdim.
Taciz konusu
Ilk mesajda dedinizki, kucagima uzandi ses edemedim, popomu elledi, bacaklarimi elledi dediniz, bu tacize susmaktir. Yine basa donuyoruz, t ve f Turk erkegi, siz kendiniz oksanirken (taciz edilirken) ses etmeyince hosunuza gittigini dusunmuslerdir.
Dolayisiyla yediginiz ghostingin cevaplari o gecede sakli, dua edin ghosting yemissiniz, eger sandiginiz gibi florte devam etseydiniz burada acacaginiz konu, neden ghosting yedim degil, taciz edildim cok korkuyorum olurdu.
Gecmis olsun, hem t hem de f ile herhangi bir sohbetlesme dahi dusunmeyin birak flortu.