maddi olarak dusuk durumda olan aile eger ki evli ciftin yardimina ihtiyac duyacaksa, burada iyi dusunmek gerekiyor.
Simdi benim ailemin yarima ihtiyaci olsa ben veririm, ve esimden de bu konuda destek beklerim. Ama zaten daha fazla maddi guce alismis birisi, elindekini de benim aileme verince kabul ettiginden de daha dusuk bir maddi guce ulasacaksa bu durumu kabullenemeyebilir.
O yuzden iyi dusunun, kabullenemeyeceginiz bir seyi seviyorum deyip gormezden gelmeyin.
Onun disinda ben diger konularin iki kisi arasinda sevgililik surecinde sorun olusturmadi ise evlilikte de olusturmayacagini dusunuyorum, tabi sevgililik suresi 3 ay 5 ay degil 1 yildan uzun olmali, mumkunse cok daha fazla bu kadar fark var sie.
[/QUOTE
Ya hayır bizden beklenti içinde olacakları kadar kötü değil durumları. Annesinin 10 yıllık kendi perde dükkanı var İstanbulu işlek bir yerinde. Babası da Doğal Gaz tesisat vb inşaat işlerinde ustalaşmış işçi çalıştırıyor. Evleri var arabaları var. Ama benim anlamadığım hakkatten ben de gördüm evlerini ev çok kötü değil yani parkeli doğalgazlo yeni küçğk bir ev. Ama mesela eşyaları eskiydi biraz. Koltukları en az 30 yıllık. Hani babayı bile geçtim, annesi kendi aldığıyla bile rahatlıkla bi koltuk takımı daha güzel eşyalar alamazlar mıydı çok şaşırdım ben de, 3 yıllık ilişkimiz var mesela babası başka şehirlerden tarla falan alıyor yatırım amacıyla. Sürekli erkek arkadaşım diyor ki yatırım yatırım yatırım. Abi iyi de kaç yaşına gelmişsiniz yatırımı bırakın da daha büyük sitemli bir ev de daha güzel eşyalı bir ev de neden oturmuyorsunuz diyemiyorum. Hani kimseyi maddi açıdan yargılamam, ben sadece anlam veremiyorum durumları kötü mü iyi mi bir türlü anlam veremedim. Yatırım amacıyla ev de aldılar arazide aldılar hepsi erkek arkadaşımın adına olduğu için kendimde gördüm yani. Ama mesela erkek arkadaşım yüzde 75 burslu okuyor ama kalan parayı kendi çalışarak bi şekilde sıkışarak ödemeye çalışıyor ailenin varsa neden yardım etmesin? Her şeyi geçtim kendilerine bile yapmıyorlar ki. O yüzden ailem oraya gidince şoka uğramıştı hani dedi sen öyle annesinde babasıda çalışıyor VS diyince ev i görünce şoka uğradık dediler ve bunu epeyce belli etmişler karşı tarafa. Ve bildiğin annem dedi ki durumları çok kötü, çok şaşırdım vs