Ayni seyler size de oldumu ?

Sen aşık olmadıktan sonra ne yazar? Yalnızlıktan ilgisi hoşuna gitmiş gerçekten aşık olmamışsın lutfen uzatma ve ayrıl sonra benim gibi olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence erkek dedıgın sevgılısının cebınden para harcamaz..
haa senın ıcınden gelır ogun hesabı sen ödersın ama..
5 lirayı almak nedır..sanırım bu kucuk hesaplar senı bulandırmış..
bence senı sahıplenmemıs,sadece vakıt gecırıyor..

parayı alması ve üslubu çok itici kesinlikle 5 liraya tenezzül edip alması ben de olsam beni de soğuturdu daha bir aylık ilişki hemde tyhaf bi durum bence kendini kaptırmadan çıkar hayatından gitsin

bence erkek dedıgın sevgılısının cebınden para harcamaz..
haa senın ıcınden gelır ogun hesabı sen ödersın ama..
5 lirayı almak nedır..sanırım bu kucuk hesaplar senı bulandırmış..
bence senı sahıplenmemıs,sadece vakıt gecırıyor..[/QUOTE

Aynen oyle canim.kafami.bulandirdi ama sevgisini cok abartili gosteriyor yanindayken bende bunu anlayamiyorm.simdiden yurtdisindan vazgectigini soyluyor ilerde benimle ciddi olmasi icin annesine babasina benden bahsetti ve ediyor.. o da ogrenci diyorm bir yandan karar veremiyorm

Sen aşık olmadıktan sonra ne yazar? Yalnızlıktan ilgisi hoşuna gitmiş gerçekten aşık olmamışsın lutfen uzatma ve ayrıl sonra benim gibi olursun.

Senin nasil oldu ki canim?

Sen seviyor musun

ağzından kaçırdığı ''malak'' kelimesiyle ve 5tl'ye tenezzül etmesiyle kişiliğine dair ufak ipuçları vermiş zaten... hafif bir insana benziyor. sahip çıkabilecek bir erkek gibi değil.

Ben para hesabindan cok
Daha 1 aylik iliskide sana olan rahat tavirlarina sasirdim. "Malak gibi oturmak" lafini sende nasil kullanir? Bir bayana nasil davranacagini bilmeyen birine benziyor.

bence karar veremeyecek birşey yok arkadaşım sen şu an yalnızsın ve haliyle herkes ilgi ister seninle ilgilenen biri de hoşuna gitmiş aşık değilsin bence. hem 5 lira ne ki yani bunun hesabını yapıyorsa tuhaf...hani ben erkektir herşeyi o alacak demiyorum ama ilişkiniz bu kadar yeniyken seni kazanmaya çalışmalıyken pekte umursamıyor gibi geldi bana yoksa çok nadirdir bir erkek yeni sevgili olduğu bir kızdan para alsın yani ! ilginç geldi bana.bu sonuçta bence samimiyetle ilgili yani ne ara senin beş lirana tenezzül edecek kadar samimi oldunuz:( yıllardr beraber olmuş olsaydınız bir tl bile istese normal derdim artık sen onu bilirsin o seni ama ilk zamanlr için tuhaf bir durum.bence de ayrıl daha fazla bağlanmadan. şimdiden (özür bile dilese) malak filan hakaret yani o kim ki size bunu söyleyebiliyor kendini baya baya sizin mustakbel eşiniz sanmış

Bazen bi seyler belli bi duruma gelir, iliski oturur, o zaman hesabı sen bile ödeyebilirsin ama daha iliskiniz cok yeni. Birbirinizi dogru düzgün tanımadan senin bes lirana tenezzul etmesi garip, hadi bunu da gectim malak gibi tabiri cok cirkin. Erkek arkadasının davranısları da oldukca patavatsız geldi bana. İtici bulmussun haklı olarak. Rahatsız oldugun bir iliskiye devam etmek zorunda degilsini Ölc tart, nahos buluyorsan bitir.

okulda surekli yanyanayiz o yuzden mi boyle samimilestik anlamadim zaten sevgisini cok gostermiyor olsa bide ilgisiz olsa aninda birakirim ama cok seviyorum seni diyor ve ellerimi bile opuyor hic ayrilmak.istemiyor benden ayrilma kelimesinden bile cok rahatsz oluyor dun sarilmadm die ayrilirken uzulen biri .. anlam veremiyorm ki o da babasndan para alio bu yuzdn belkide diyorum .. biranda kesip atarsam.pisman olmaktan korkuyorum gercekten onunla.olmak istiyrmuyum.bunu nasil anlicam ona caktirmadan.yapmaliyim.pat die bi sure gorusmeyelim.de diyemem ki

kizlar bide bn regl olamadim bi bu ara o yuzden de sikintilu olabilir ruh halim.dun baya soguk davrandim snrada soledim ozel durummla ilgili diye tamam dedi neyse msj atmadi bi sure ders calisiyomus bnde yatarkn kizdim yine niye yazmiosn die iste seni dusundum yine suclu oldum dedi kus uyuduk ama uzulmedim hic barscagmizi biliyorm die heralde sabah msj atmis seni cok seviyrm bil istedim diye nyse bnde onu sevdigimi soyledim.kapadik konuyu ..

Seni seviyorum oluyorum asigim artik agiza kolay gelmis.insan hareketleriyle belli eder sevdigini malak ne ya :))) sanirim sende hayatinda biri olsun istiyorsun ama o biri o olmamali bana gore

Son düzenleme:
Canim malak kelimesi bana cok itici geldi oyle bisey olsa bende bi kere noluyo ya derim ve uzaklaşırım agzindan kaçması bile bi sorun demekki tarzi oyle ama senin yaninda farkli davraniyor 2haftada dudağından öpmesi bencede garip 2hafta kisa bir sure ben erkek arkadasimla 1bucuk ay sonra ufak bisey yasadim yani bende olsam uzaklaşırım hemen pat diye sasirim acikcasi para konusuna gelnce orda sende hatayı buluyorum senden 5 lirayı almasi cimri olmasını göstermez cimrilik demek bence ona para verilmez o gereksiz gbi cümleler kuruyorsa cimridir bizde erkek arkadasimla bi cok sey yapıyoruz oda ödüyor bende oduyorum bu cok normal birsey erkekler ödeyecek diye birsey yok seninde yapman lazim sonra gercekten erkekler bunun muhabbetini yapiyor kiz elini hic cebine atmıyor diye cirkinlesebiliyorlsr çevredekilerden cok duyuyorum para konusunda eşit olmasınızda o 40 oduyorsa senin 20 30 ödemen lazim herseyi onun yapması gerekmiyor. Is konusuna gelinceye benimde erkek arkadasim diyor evlenince oyle yok sende bende caliscam diyor ki ben suan calisiyorum ve çalışmayı cok seven birisi degilim bende dalga geciyorum calisirm sonra skilirsam cocugumu yapar evimde otururum kusura bakma diyorjm o zaman bisy diyemiyor smdiki erkekler boyle ki haklılar tek maaşla gecinebilicek bir ülkede yasamıyoruz ne yazikki anladgm
Kadarıyla insanlarin bazi hatalarından hemen soğuyan bir karaktere sahipsin bende oyleydim bu cocuktanda boyle soguduysan olmaz zaten bende onceden oyleydim smdiki erkek arkdsmla en uzun iliskimizi yasiyorum ve zamanla daha cok seviyorum yanimda tum iğrençlikleri yapsada soğumuyorum bence seninkisi suan gercekten hoslandgn biri degl canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim malak kelimesi bana cok itici geldi oyle bisey olsa bende bi kere noluyo ya derim ve uzaklaşırım agzindan kaçması bile bi sorun demekki tarzi oyle ama senin yaninda farkli davraniyor 2haftada dudağından öpmesi bencede garip 2hafta kisa bir sure ben erkek arkadasimla 1bucuk ay sonra ufak bisey yasadim yani bende olsam uzaklaşırım hemen pat diye sasirim acikcasi para konusuna gelnce orda sende hatayı buluyorum senden 5 lirayı almasi cimri olmasını göstermez cimrilik demek bence ona para verilmez o gereksiz gbi cümleler kuruyorsa cimridir bizde erkek arkadasimla bi cok sey yapıyoruz oda ödüyor bende oduyorum bu cok normal birsey erkekler ödeyecek diye birsey yok seninde yapman lazim sonra gercekten erkekler bunun muhabbetini yapiyor kiz elini hic cebine atmıyor diye cirkinlesebiliyorlsr çevredekilerden cok duyuyorum para konusunda eşit olmasınızda o 40 oduyorsa senin 20 30 ödemen lazim herseyi onun yapması gerekmiyor. Is konusuna gelinceye benimde erkek arkadasim diyor evlenince oyle yok sende bende caliscam diyor ki ben suan calisiyorum ve çalışmayı cok seven birisi degilim bende dalga geciyorum calisirm sonra skilirsam cocugumu yapar evimde otururum kusura bakma diyorjm o zaman bisy diyemiyor smdiki erkekler boyle ki haklılar tek maaşla gecinebilicek bir ülkede yasamıyoruz ne yazikki anladgm
Kadarıyla insanlarin bazi hatalarından hemen soğuyan bir karaktere sahipsin bende oyleydim bu cocuktanda boyle soguduysan olmaz zaten bende onceden oyleydim smdiki erkek arkdsmla en uzun iliskimizi yasiyorum ve zamanla daha cok seviyorum yanimda tum iğrençlikleri yapsada soğumuyorum bence seninkisi suan gercekten hoslandgn biri degl canim

canim.hoslaniyorum diye basladim zaten cok guzeldi hersey ama.surekli dipdipe olmaktan mi.sikildim ne anlamadim.. malak kelimesi icinde baya ozur diledi biraz sapsal ya istemeden cikiyor agzndan cidden.. snrada uzuluyor tam.sapsal ya.. bn zaten baya uyusan yonumuz var diye baslamistim en basta sogumak istemiyorum uzuluyorum ayrilma dusuncesinden..

Back
X