Aynı Şeyleri Yaşamaktan Korkuyorum

Hiç tatlı diş hekimi görmedim ben hepsi gözümde öcü:KK17::KK70: şaka bir yana herkes eskinişanlın gibi olmaz. Sonuçta hatalarımız ders almak için var bu sefer daha dikkatli incele her şeyi yeter. Ama korkma
Heheh ben onun hastasıydım aslında ilk muayenehanesine gittiğimde ödüm kopuyordu kesin yaşlı sert bakışlı bi doktor çok ürkünçtür diyordum ama içeri bir girdim........ :KK37: Hatalarım beni depresyonluk yaptı yordu yıldırdı. o yüzden bu herifin ailesi de böyleyse bari tanışmadan biraz daha tadını çıkarayım deyip ufak ufak erteliyorum :KK43:

Bir yıl yeni bir ilişkiye başlamak için kısa bir zaman değil bence, hatta uzun bile sayılır. Çünkü zaten sorunlu ayrılmışsınızdır öyle olunca sünger çekmek kolay olur. Bence önüne bak herkes aynı olmaz belki bu sefer çok mutlu olacağın bir insandır. Bir de insanların nişanlıdan ayrılanlara şu muamelesini anlamıyorum, nişanlılık zaten meşru zeminde tanımak içindir. Ve ayrılmak da gayet doğaldır.

Ailesiyle tanış ama bence, adamı ailesini iyice bi tanı yoksa için hiç rahat etmeyecektir. En azından fikir sahibi olup, emin olduğun bir anda ailene açarsın. Hem adam dişhekimi yani bence ailende sever sever :cool:
Ailemin tepkileri de beni ayrı korkutuyor.. eski nişanlım da mühendisti ailesinde tek üniversite okuyan insandı sanırım o yüzden böyle havalardaydılar beni beğenmiyolardı bi de halbuki ben de çok iyi bi üni mezunuyum. Ama haklısın diş hekimi yani eskilerin tabiriyle hayırlı kısmet :KK53:

Bir yıl yeni bir ilişkiye başlamak için kısa bir zaman değil bence, hatta uzun bile sayılır. Çünkü zaten sorunlu ayrılmışsınızdır öyle olunca sünger çekmek kolay olur. Bence önüne bak herkes aynı olmaz belki bu sefer çok mutlu olacağın bir insandır. Bir de insanların nişanlıdan ayrılanlara şu muamelesini anlamıyorum, nişanlılık zaten meşru zeminde tanımak içindir. Ve ayrılmak da gayet doğaldır.
Bence de doğal. Ailem hep beni korudu kolladı bu konuda ama akrabalarımın söyledikleri beni çok üzdü halbuki nişan atmış kuzenim de var. Gördüğüm kadarıyla onun üstüne gidilmedi böyle.

Ailemin tepkileri de beni ayrı korkutuyor.. eski nişanlım da mühendisti ailesinde tek üniversite okuyan insandı sanırım o yüzden böyle havalardaydılar beni beğenmiyolardı bi de halbuki ben de çok iyi bi üni mezunuyum. Ama haklısın diş hekimi yani eskilerin tabiriyle hayırlı kısmet :KK53:

Aman bu havaları da hiç anlamam, noluyor mühendis falan olunca başın göğe mi eriyor yani, önce karakter lazım, önce delikanlılık, merhamet, centilmenlik lazım bir adam da bence meslek sonraki mesele. İnşallah bu seferki senin için hayırlı olur canım.

Seni çok iyi anlıyorum canım..ben de Öğretmenim 27 yaşındayım sekiz ay önce de nişan attım..ben artık kimseye güvenemem gibi geliyo ama ailem destekliyor bu konuda beni de tez vakitte hayırlı bi yuva kurmamı istiyorlar...madem için kıpır kıpır dikkatli bi şekilde değerlendir derim..mutluluklar

Aman bu havaları da hiç anlamam, noluyor mühendis falan olunca başın göğe mi eriyor yani, önce karakter lazım, önce delikanlılık, merhamet, centilmenlik lazım bir adam da bence meslek sonraki mesele. İnşallah bu seferki senin için hayırlı olur canım.
Bence de mi eriyor önce gelinlerine düzgün muamele yapmayı öğrenselerdi insanlığı bilselerdi. Neyse ki kurtuldum onlardan

Seni çok iyi anlıyorum canım..ben de Öğretmenim 27 yaşındayım sekiz ay önce de nişan attım..ben artık kimseye güvenemem gibi geliyo ama ailem destekliyor bu konuda beni de tez vakitte hayırlı bi yuva kurmamı istiyorlar...madem için kıpır kıpır dikkatli bi şekilde değerlendir derim..mutluluklar
Aaaa ne kadar benziyoruz. Nişan atmış 27 yaşında iki bekar öğretmen :KK53: Teşekkür ederim canım inanıyorum senin de hayırlı kısmetin tez zamanda seni bulacak :KK200:

Aaaa ne kadar benziyoruz. Nişan atmış 27 yaşında iki bekar öğretmen :KK53: Teşekkür ederim canım inanıyorum senin de hayırlı kısmetin tez zamanda seni bulacak :KK200:
Tşk ederim canım iyi dileklerin için hayırlısı olsun ikimizin de hakkında nişan atıp tekrar evlenen insanların sonrasında daha mutlu olduklarını gözlemledim umarım bizde de öyle olur

Hep 25 yaşlarında falan evleneceğimi düşünürdüm ama o yaşı geçtik hala bekarım. Merak ediyorum ben ne zaman evleneceğim acep :KK69:

Hahahahah üniversitedeyken muhabbeti geçmişti en ideali 25 demiştim kafamda ben de böyle bi karar almıştım
H
Eski nişanlım olacak hödük biz daha 18 yaşındayken 'şimdi istesen nikahı basarım' demişti. Gerçekten çok üzülüyorum her bir yılıma, 12 yıl ne demek bir çeyrek ömür resmen.

Eski nişanlım olacak hödük biz daha 18 yaşındayken 'şimdi istesen nikahı basarım' demişti. Gerçekten çok üzülüyorum her bir yılıma, 12 yıl ne demek bir çeyrek ömür resmen.
Evt yıllarını vermişsin ama değmezmiş iyikide basmamış nikahı hem evlilikte önemli olan nicelik değil nitelikmutlu huzurlu olalımda bi kaç sene geç evlenelim

Aynen öyle canım liseye yeni başlamıştım tanıştığımızda benim en güzel yıllarımı çürüttü üstüne nankörlük etti zaten beni sevmiyosun sevsen böyle yapmazdın vs benim tüm emeklerimi çöpe attı, ona göre hep ben suçluyum. Sevmesem sana 12 yılımı niye vereyim be adam bugünlerde kimsenin evliliği 12 yıl sürmüyo doğuda olsak o yaşta evlensek şimdi benim en kötü 10 yaşında çocuğum bi de onun kardeşi falan olurdu. Nankör insanları uzak tutsun rabbim, çok çektirdi bana ama neyse ki ana kuzusu değildi tek artısı oydu zaten.

İnşallah olmaz, olursa da artık herkese resti çekip Hindu tapınaklarına kapatıcam kendimi :KK70: Karanlıksa o yaşadığım, evet gerçekten çok karanlıktı. İki aile arasında gerginlik çıkmasın diye uğraşmaktan yataklara düşüyordum hastalanıp. Umarım ailesiyle tanışacak cesareti kendimde bulabilirim.

Hahah tapınak işi kulağa hoş geliyor sessiz, sakin, huzurlu.. :KK76: Toplayın cesaretinizi ve yüzleşin :oops:

Hahah tapınak işi kulağa hoş geliyor sessiz, sakin, huzurlu.. :KK76: Toplayın cesaretinizi ve yüzleşin :oops:
Bugün bir kez daha sordu, haftaya ailesiyle akşam yemeği yiyecekmiş ben de gelmek ister miymişim? Tam geçiştirecektim kiiiiii derin bir nefes alıp cesaretimi topladım ve ''Tamam çok iyi olur, ailenle tanışmış oluruz'' DEDİM. :KK31: Beklemiyordu hiç şok oldu ciddi misin falan dedi çok sevindi ama gözleri ışıldadı falan hemen ailesini aramış haber vermiş. Bakalım oğullarından önce nişan attım diye bana ön yargılı yaklaşıcaklar mı ay sevgilimin ailesiyle tanışıyorum resmen :KK47::KK48:

Bugün bir kez daha sordu, haftaya ailesiyle akşam yemeği yiyecekmiş ben de gelmek ister miymişim? Tam geçiştirecektim kiiiiii derin bir nefes alıp cesaretimi topladım ve ''Tamam çok iyi olur, ailenle tanışmış oluruz'' DEDİM. :KK31: Beklemiyordu hiç şok oldu ciddi misin falan dedi çok sevindi ama gözleri ışıldadı falan hemen ailesini aramış haber vermiş. Bakalım oğullarından önce nişan attım diye bana ön yargılı yaklaşıcaklar mı ay sevgilimin ailesiyle tanışıyorum resmen :KK47::KK48:

Hahah çok iyi yapmışsınız tebrik ederim şimdiden :KK52: Bence modern bir ailedir ve böyle ufak konuları sorun etmezler diye düşünüyorum şimdiden bol şans giyin süslen en bakımlı halinle karşılarına çık ben bile heycanlandım :oops:

Sizi anlıyorum bende aynı sorunu yaşadım dört yıldır cesaret edemiyorum, sizin karşınıza bir yılda sizi mutlu eden biri çıkmış ne güzel.
Korkmayın bence iyice tanıyıp içinize herşey sinerse evlenin.
Aynı şeyi defalarca yaşayacağız diye bir kanun kural yok sonuçta.
Bir tecrübe yaşadınız ve daha dikkatli adım atacaksınızdır zaten.
Mesleği güzel, sevmişsiniz birbirinizi aileside gerçekten çok iyi insanlar olabilir bir tanıyın bence.
Umarım mutlu olursunuz tedirgin olmayın çok fazla ☺

Herkes ayni değildir canim belkide sevgilinin ailesi çok mutevazi sevimli birileridir git taniş bence

Back
X