Aynı Şeyleri Yaşamaktan Korkuyorum

Öyle terbiyesiz insanlar nadir olur canım, bence kendine ve sevdiğine bir şans ver, bence çok güzel olacak hem şimdi deneyimlisin anlarsın ters giden birşey olsa erken karar verirsin

Sizi anlıyorum bende aynı sorunu yaşadım dört yıldır cesaret edemiyorum, sizin karşınıza bir yılda sizi mutlu eden biri çıkmış ne güzel.
Korkmayın bence iyice tanıyıp içinize herşey sinerse evlenin.
Aynı şeyi defalarca yaşayacağız diye bir kanun kural yok sonuçta.
Bir tecrübe yaşadınız ve daha dikkatli adım atacaksınızdır zaten.
Mesleği güzel, sevmişsiniz birbirinizi aileside gerçekten çok iyi insanlar olabilir bir tanıyın bence.
Umarım mutlu olursunuz tedirgin olmayın çok fazla ☺
Sağolun, genç kız gibi içimi bir heyecan kapladı, ergenliğime döndüm resmen :KK48: Çok tedbirli olup kendimden uzaklaştırmaktan veya agresif görünmekten de çekiniyorum. İnşallah tedbirli olucam diye her şeyi mahvetmem..

Herkes ayni değildir canim belkide sevgilinin ailesi çok mutevazi sevimli birileridir git taniş bence
Ben de öyle umuyorum, sevgilim mütevazi birisi, ağırbaşlıdır bunu ailesinden öğrendiğini umuyorum. Eğer öyleyse gerçekten mutlu olacağım.

Öyle terbiyesiz insanlar nadir olur canım, bence kendine ve sevdiğine bir şans ver, bence çok güzel olacak hem şimdi deneyimlisin anlarsın ters giden birşey olsa erken karar verirsin
Haklısınız, bir de bu açıdan düşünmek var. Eğer kafama yatmazsa bitiririm daha fazla vaktimi vermemiş olurum. Offf ne kadar karmaşık ve zor işler bunlar :KK43:

Sağolun, genç kız gibi içimi bir heyecan kapladı, ergenliğime döndüm resmen :KK48: Çok tedbirli olup kendimden uzaklaştırmaktan veya agresif görünmekten de çekiniyorum. İnşallah tedbirli olucam diye her şeyi mahvetmem..
Birilerinin yaptığı yalnışların cezasını başkasına ödetmemeliyiz, sevmek ve güvenmek güzel şey ve geçmişi size çok çabuk unutturur.
Akışına bırakın belkide hayalini kurduğunuz aşkın kahramanı bu kişi ☺

Back
X