Ayni seyleri yasayan var mi?

Çocuk küçükte olsa sizin gitmenize gerek yoktu ne işiniz var hem akrabalarıyla hem anne babasının yanında tüm gün. O alır anne babasına götürür orada kızıyla ilgilenir onlarda torunlarını severler beraber yemek yemeye bu kadar münasebete ne gerek var. Verin zaman geçirip getirsin sanki biraz da siz bir araya gelmek istemişsiniz gitmişsiniz gibi ee tabi sizi bir arada görünce de ailesi cesaret alıp barışın diyecekler buna yol açan da sizsiniz sanki bunu da istiyor gibisiniz.

babasi cok tutturuyor
Çocuğu ziyan edebilecek kadar saçma hareketlerde bulunabilir tabi burdan böyle dememin anlamı olmayabilir.ne yazıkki devlete bunu kanıtlamak için illa cocugun bir yerinde yaralanma vb olmasi gerekiyor.yoksa gerisi kuruntu gibi görünmüyor fakat babasinin karakterini ben biliyorum.
bi de kocaniz cok muhtesem deseydiniz evliliginde cumleleri annesi icraatları babası olan biri ne kadar muhteşemse .buna rağmen çoğu kadınlarımız gibi artık evliliğin ona uygun olmadığını kendinden nefret edecek kadar evlilikle bağdaşmayan hallerinin olduğunu anlayana kadar sabrettim.benim için yuva kutsaldı.istediginize hakli kabul edin.bu hayati ben yasadim.bu zamana kadar getirebildim.Allaha sukur isim var ki tercih hakkim oldu.bir yuvanin yikilmasini hemen hazmediyorsaniz.bir sey diyemem.benim icin zor oluyor.ben bosaniyorum diye kızım akrabaliktan bosanmiyor.onun yaninda sürekli onlara bagirmam bana birsey kazandirmaz.zaten hakkimi hukuki olarak ariyorum.
Tam dediğim gibi yorum yazıyorsunuz devam edin.
Kocadan ayrılınca babaanne ve dedelik hakki silinmiyor. Onlar kp kv olmaktan çıkıyor ama dede ve babaanne buna engel olunması çok cirkin olur. Konu sahibinin peşlerinde gezmesi ayrıca saçma o ayrı.
babasini uyardim. Babasi suyunu cikardi.heralde arabada cingar çıkarsam aferin diyeceklerdi.neyse onlarda eteklerindeki taslari doktu
Cocugunuz kac yasinda? Bir arkadasim cocugu 2bucuk yasindayken bosandi ve o yastan beri haftada 1 gun yatili olarak aliyor babasi ustelik.
Onceden oyleydi bu yeni cikti sonra niyetleri ortaya cıktı uyardim babasini
Dedelik babaannelik bitmiyor elbet ancak gorus gunu baba ile kurulan iliskiye ait. Tatillerde mesela oglum goruyor onlari.
uzak bi ilde olsam almaya gelemez saniyorum zor gelir masrafli gelir.
Babası olduğundan artık vicdanen kötü hissediyorum.artik sadece dengesizlik değil dönülmez hatalar yapıp mağdur ettikleri insanların yüzüne de bakabilme de hayat tarzları sanırım.

Muhtemelen biraraya gelin yıkmayın yuvanızı diyecektir.
Sizin niyetiniz var mı ? Ne hissediyorsunuz ?
Hâlâ atlatamadig8m için eski günler aklıma geliyor.sonra yaptıkları geliyor.buz gibi oluyorum hala tam atlatamadım.simdi barışmak demek .onların çocuğu gibi bir nevi tasmalı köpek olmak demek bem bina gelemem

Hanımefendi çok ciddiyim size yazılan yorumları okuyarak anlayarak mı cevap yazıyorsunuz.
Hangi yorumda size gidin bağırın, akrabalık ilişkilerini kesin dendi ya da dedim.
Konunun başından beri size eşinizden koca olmayacağıno yazdı herkes.
Siz ısrarla biseyleri oldurmaya, dönmeye çalışıyorsunuz.
Anasından babasından dıdısından bu kadar rahatsız olan insanlar araya dağ gibi mesafe koyuyor.
Bence siz eşinizi muhteşem görüyorsunuz ki size bosanma davası açan, eşyalarınızı bile vermeyen, kapı kilidini değiştiren, çocuğu ile akrabaları aracılığı ile ilgilenen ( iddianız bu şekilde), anası babası akrabaları ile problemli olduğunuz evliliğine dönmeye çalışıyorsunuz.

Bence çocuğunun yanında olmakla çok iyi yapıyorsun ki senin gözetiminde olması bence daha iyi en azından çocuk anne babayı bir arada görebiliyor belli bir zaman diliminde. Ayrıca artık devir maalesef çok kötü çocuklara göz kulak olmak gerek bu babası, akrabalar da olsa. Sorumsuz bir baba bana göre sıkıntı. İkinci olarak sizi takdir ediyorum bence de boşanmakla doğru bir karar almışsınız keşke bu erkekler bu kadar anneci olmakla birlikte eşi ile de arada dengeyi sağlayabilse. Bu olmayınca her şey sıkıntı. Sizin tek yapmanız gereken çocuğunuzun ruh sağlığını koruyarak onun psikolojisini bozmayacak kararlar almak.

O zaman kesin bir dille söyleyin.

siz neresinden okuyorsunuz anlamıyorum.kisaca size diyorum ki ben çocukla gidince siz bazı üyeler eski kocam ve ailesi sizin anladiginiz gibi anlamis.mesajla uyardim diyorum .
ne güzel ben beni anlayan bir üye cıktı.ben kimsenin huyunu suyunu eleştirmeye kavgaya gitmiyorum. Sizin gibi beni anlayan az ve coguda sizin gibi anlamıyor bunu belirtiler.bir sürü sapık tehlikeli insanlar çok uzaktan çıkmıyor.ve kizim ufak diye diye agzimda tuy bitti ve dedim ki
bunu da kizim bi düşme carpma yasamadan cocugun basina is gelmeden kimsenin umrumda değıl .Ben o yüzden bu kadar kendimi atıyorum kızım için.
Ben kızımla gidince bu demek değil ki yar8n öbürgün sevgili bulunca dadı olarak gidecegim yanında.beni geçtim başka bir kadında istemez.

O zaman kesin bir dille söyleyin.
mesajla uyardim

Dedelik babaannelik bitmiyor elbet ancak gorus gunu baba ile kurulan iliskiye ait. Tatillerde mesela oglum goruyor onlari.
Bence anne günü yanj (en çok gecirilen zaman) anne anneanne dedeye teyzeye vs götürüyorsa baba gününde de baba istediği kisilere gosterebilir ya da heo birlikte vakit gecirebilirler.
Annenin bu duruma karışması baba gununde sadece senle olsun demesi bana bencilce geliyor o çocuk ortak payda her hak esit tabi bence.
Bu konu ayrı tabi buradaki tuhaf olmuş annede dahil olunca farkli yere gitmiş mevzular.

Mabat'ımız ile okumadığımız kesin, şahsen benim ki okuma yazma bilmiyor.
Kimsenin yanlış anladığı yok hanimefendi sizin niyetiniz açık açık barışmak ve açık kapı bırakıyordunuz.
Bu platformda açtığınız konu ve gelen yorumlar gayet doğru anlaşıldı.
Şimdi bide biz hatalı olduk.
Pessssss.

eski kocam suyunu çıkarmada usta.hani 7-8 yasinda olur da atlayip gideyim adi barismak olsun.
ben mabad filan karistirmamistim neyse demekki neymis?tutup mehmet ali erbil gibi unlu ve zengin olunca eski esleri yan yana tesbih gibi dizilip giklari çıkmayınca medeniyet
biz fukaralar çocuğunuzu sorumsuz babasinin götürdüğü inat için uzak ve tek basina bakamayacağı bir yere goturmek istediginde.
uzun süre götürmek istemesinden yada akrabalarını eglendirirken süreyi asacagini bildiği için şikayet edileceğimi anlayip.gtu yemeyip.beni de taşındığında. Eski koca Ile barışmak oluyormus size göre
benden de size press.

Yazdıklarınızı okursunuz baştan biz mi siz mi acaba???
İnsanlar mutluysa dizilebilirler.
Ama mutsuz olup dizilmek sorun.
Türkiye de nerenizden okuyorsun deyince mabat'ır o siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz???

Yazdıklarınızı okursunuz baştan biz mi siz mi acaba???
İnsanlar mutluysa dizilebilirler.
Ama mutsuz olup dizilmek sorun.
Türkiye de nerenizden okuyorsun deyince mabat'ır o siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz???
Siz debaşka yerde mi yaşıyorsunuz?
Bende cözemedim.sizinle aynı fikirde olanların değil de sadece sizi alıntılıyorum.
sizden başka kimse hırsını alamayıp
-Nasıl okuyorsunuz ?
-Suçun tamamı. Seklinde cümle kurmasanızda peslleyip durmanız olabilir mi?
-Yada sinirlenmeyin deyip sinirlendirmeye çalışmak?
-Yoksa 10 kişi aynı "pesledi" ben mi görmedim.
-Bu da konu sahibinin tepkisini çekmeye çalışıp
"Hım zaten sen kızdığına göre haksızsın zaten "demek değil mi?

Sizin yaşadiginiz yerde yasamadigim kesin, burası Türkiye...
Hiç yazdığınız gibi değil, alıntılayın ya da alıntılamayın banane.
Ben cevap veriyorum.
Ben değilde siz kızıyorsunuz, yansıma olarak da kendinizi görüyorsunuz.
Ben olaylara karşı duruşunuza tabi ki pes dicem ne diyebilirim. Bir eş karısının eşyalarını dahi almasına izin vermeyip kilidi değiştiriyor ve o eş eşinin arabasına biniyor, evlerine gidiyor ailesi ile vakit geçiriyor. Vallahi pes de derim başka şeylerde derim.
Kişilik olarak çok iyi insan olabilirsiniz ama evlilik yurutemediginiz ve kendinizi saydıramadiginiz kesin.
Kk da onca kadın nelerden tek başına galip galiyor, siz sürekli bahane eşim şöyle de eşim böyle...
Açıkçası sizin gibi durumlar yaşayıp barışmak isteyen hep bı açık kapı bırakan insanlar ilgimi çekmiştir.
Bu hafta sonuna kadar değer görmediğiniz insanlarla birlikte olmak bana çok ilginç geldi.
Ben konumuzun başında zannetim ki siz güçlü durmak istiyorsunuz ama hiç de öyle değil.
Bence siz aşırı hırslı bı insansınız ve bu hırslarınızı görmeyip sürekli başkalarını eleştirmek gibi bı yönünüz var.
Haklı olduğunuz bı çok konular dışında bence sizde insanları farklı yönlerden zorlayan bı insansınız.
Neyse size bundan sonra mutlu günler olsun inşallah.

siz yazdınız çizdiniz sizin olduğunuz yer Türkiye diğer kadınlar başka ülkede yaşıyor .
tüm dünya sizin düşündüğünüz şekilde başka hayatlar yaşayan yok.
tüm zorluklarla mücadele edenler galip size karşı düşünenler malup.
benim yaşadıklarımı yaşamadan hemen herşeyden o kadar eminsiniz ki kim hırslı bilemedim
neyse size kendi dünyanızda mutluluklar.

Bu kadar birlikte vakit geçirecekseniz boşanmanızın bir anlamı yok.

Rica ederim bence olması gereken bu şekildeydi. Sizde kendinizi yıpratmayın bence sağlıklı bir şekilde bir ayrılık süreci geçirerek (ki bence psikolojik destek almalısınız hem kendiniz hem kızınız için) bu ilişkiyi sonlandırmalı ve hayatınıza bakmalısınız.

Bu kadar birlikte vakit geçirecekseniz boşanmanızın bir anlamı yok.
aslında evliykende bir yere gitti mi nerdeyse 3km öteden giderdi.aiĺesi arkadaslari elin yedi kat ellerinin sözü değerli benimkine muhalefet ederdi kalan vaktinin çoğunu babasının isi ve arkadaslari ile gecirirdi. Bende bosanmis bir bayan gibi evde dururdum.beni çiğnemek üzmek hoşuna giderdi.
o zamanda bana :
-sizinki evlilik değil sanki şirket anlaşması
-sanki zorla evlenmiş. (Eski kocam hakkimda)
-Tam bir okz
-ha evlisin ha değil hiç birşey farketmiyor.
-yemek pişmeyen ev ev degildir(yemek yaptırmiyordu yapınca yemeğimi beğenirdi)
- daha büyüyememiş.
-beyni yok gibi davranıyor.
-gecinmeye niyeti yok.
Bu şekilde dışarıdan bana gelen elestri mı gözlem mı diyeyim.
şuan psikolojik desteğe annem ve kardeşimin ihtiyacı var.ben böyle birini baba yaptığım için kızımın hatrına en kavgasiz dovussuz hareket etmeye çalışıyorum.hadi hiç gitmedim.vs diyelim kızımın büyümesinde bize bağlı olmayarak annesi babası olarak hiç mı bir araya gelmek zorunda olmayacağız.
Tabi eski kocam ve ailesi ve burdaki çoğu üye öyle düşünmüyor maalesef.karşımdaki ailesinin zaten hayat tarzı dengesizlik.fakat kendi adıma ayrılmayı normal bir sonuç olarak göstermeye çalışıyorum.kizimin kafasına bi evlilik korkusu kazımak istemiyorum.
Tabi babası tarafı da kavga etmek için zorlamazsa.kizim için mecburen bir arada kalmam gereken bir ortamda babası ile kavga etmemeye çalışacağım.
Şuan ufak olduğu için bu kadar gözümün önünde olsun istiyorum.büyüdükçe gerek kalmayacak.belki davadan sonra babası da kendi hayatını kurup aramayacak buradaki konularda çok yazılıyor.

Evet öyle öyle adamın yapmadığı kalmamış konunun başında alışamadım barışmak istiyorum imaları bizden değil sizden çıktı.
Çok haklısınız bizim gibi beş para etmez kadınlara değer vermeyen erkeklerden kaçan giden kadınlar mutlu huzurlu.
Hırslı olduğunuz çok belli.
Keşke bu hırsınızı sizi bozuk para gibi harcayan eşiniz ve ailesine de gösterseniz.
Size de bol bol mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…