Ayni seyleri yasayan var mi?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kocamla boşanma asamasindayim. Kocam başkalarını memnun etmeye çalışan sorumsuz bir ana kuzusu ümitsiz vaka gibi.
Kızım ufak görüşme gününde mecburen yanında gittim.cocuklu akrabaları ile arabasına bindik çocuklar için bir oyun merkezine gittik. çocuğumun önünde hicbirinle kavga etmedim onlar da bana sataşmadılar. Çocuklar güzel eğlendi.eski kocamın işine geldi haliyle ben daha çok ilgilendim.bi yandan kafam rahat oldu çünkü çocuk bakmaktan anlamaz.
En son görüşme gününde ben araba ile annesi babasına gösteriyor sanmistim.cocuklu akrabalarında duruyormuş süre zarfında.
Ordan yemek yenen bi alışveriş merkezine götürdü.yemek ısmarladı kızımla yedik.
Ses etmedim karışmadım
Dönüşte akrabalarini bıraktı.annesini işten aldık.evlerine gittik sevdiler torunlarını bana ses eden olmadı odanın ortasına soba yakmışlar kızım sobadan anlamaz ben onların keyfini beklemedim ilgilendim kızımla.
Sonra her zamanki gibi arkadaşları çağırdı kahveye bizi anneme bırakıp gitti.ben o gün cektigim fotoları gönderdim.guzel gün geçirdik çocuklar eğlendi haftaya yine güdelim dedi üstüne yine böyle günü planlayacagini kastedersek annem senle bir şeyler konuşmak istiyor dedi.
Şimdi bem ne anlatayım bundan nasıl davranmalıyım ne demeliyim.eminim abuk subuk bir sürü bayanla konusuyordurbu boş kaldığı vakitte.(nedense kafası öyle şeylere calisiyor)
Başına böyle durum gelenler ne yaptılar?

Cocugunuz icin barisin diyecektir.Tahminim.bence guzel bir dille,sorunlariniz ne ise anlatin.
Onlara söyledim annesine babasına çocuklarında sıkıntı kendisi düzgün bir dille pişmanlığını yada karşısındakileri anlatmaktan aciz hep annesi babası ikna etmek istedi.sanki akıl problemi yasayan birimini ebeveyni gibiler zamanında da onun yoluyla beni yönetmeye çalışıp aramizin bozulmasına sebep oldular.simdi her şey için geç kaldılar.

Bosanma aşamasında eşinizin akrabalarıyla görüşüp sonra annesinin evine gitmeniz garip geldi bana. Hadi eşinizle çocuk küçük olduğu için görüştünüz diyelim diğerlerine ne gerek var ki? Barışmak istiyorsanız orası ayrı tabi.

Ayrıca eşinizin çocuğu aldığı zamanlarda çocuklu akrabalarının yanına bırakıp kendisinin ilgilenmemesi de çok rahatsız edici. Madem çocukla ilgilenmeyecek almasın boşuna. Yerinizde olsaydım bunun için çözüm bulamaya çalışırdım.

Annesi barışın diyecek büyük ihtimalle. Ama barışmayi da annesi üzerinden yapmaya çalışan adamdan bir hayır geleceğini zannetmiyorum.

Evliliğiniz tam olarak neden bitti?
Ailesinin bizi yönetme isteği. Kocamın ana kuzusu olması tüm akrabalarını dinlemesi hatta ben hariç herkesin fikrine görüşlerine öncelik vermesi beni yalnız bırakması.buna sabretme me rağmen internette aldattığını yakalamam. En son akrabalarını tutup beni evden kovmasi(ev annesinin ve onun eviymiş)

Bosanma aşamasında eşinizin akrabalarıyla görüşüp sonra annesinin evine gitmeniz garip geldi bana. Hadi eşinizle çocuk küçük olduğu için görüştünüz diyelim diğerlerine ne gerek var ki? Barışmak istiyorsanız orası ayrı tabi.Ayrıca eşinizin çocuğu aldığı zamanlarda çocuklu akrabalarının yanına bırakıp kendisinin ilgilenmemesi de çok rahatsız edici. Madem çocukla ilgilenmeyecek almasın boşuna. Yerinizde olsaydım bunun için çözüm bulamaya çalışırdım.Annesi barışın diyecek büyük ihtimalle. Ama barışmayi da annesi üzerinden yapmaya çalışan adamdan ne hayır gelir ki.
ben talep etmedim eski kocam çok sever emrivakiyi ayrıca onların cocuklarini da eğlendirecek benim kızım bahane.tek bakamıyor.o akrabalarında tutuyormuş.babanesine dedim (cocuk sen varken alsin tek bakamiyor dedim)kötü oldum.aksamin karakteri bozuk diye mesaj atti bana annesi hirsini alamamis öyle dememe halbuki babanesi daha guzel bakacagini düşündüm.

ben talep etmedim eski kocam çok sever emrivakiyi ayrıca onların cocuklarini da eğlendirecek benim kızım bahane.tek bakamıyor.o akrabalarında tutuyormuş.babanesine dedim (cocuk sen varken alsin tek bakamiyor dedim)kötü oldum.aksamin karakteri bozuk diye mesaj atti bana annesi hirsini alamamis öyle dememe halbuki babanesi daha guzel bakacagini düşündüm.
Hadi akrabalar emrivaki kayinvalide evine de mi emrivakiyle gittiniz?

Eğer barışmak gibi bir niyetiniz yoksa gerek yok böyle şeylere,bu gidişinizden cesaret alıp başka zaman için annesinde görüşme planı yapmış eşiniz. Kendi içinizde bir karar verip ona göre hareket etmelisiniz.

Ayrıca boşanma aşamasındaysanız, çocuğu akrabalarının evine bıraktığını tespit edip bunun için birşey yapabilirsiniz muhtemelen. Tamam babaannesinin yanında olabilir ama başka insanların yanında olması doğru değil.

Cocukla gorus gununde cocuk babayla gorusur. Kp kv ile gorusturmek zorunda degilsiniz. Babasi sizin kontrolunuzde sizin yasadiginiz evde cocugunu gorebilir. Akrabalara goturmesi sacma. Bunu konusmalisiniz.
Ikincisi ailesinin istegiyle donecek adamdan fayda gelmez. Bir de her hafta mi gorus gununuz? 15 gunde bir degil mi? Hakim haftada bir mi dedi?

Hadi akrabalar emrivaki kayinvalide evine de mi emrivakiyle gittiniz?

Eğer barışmak gibi bir niyetiniz yoksa gerek yok böyle şeylere,bu gidişinizden cesaret alıp başka zaman için annesinde görüşme planı yapmış eşiniz. Kendi içinizde bir karar verip ona göre hareket etmelisiniz.

Ayrıca boşanma aşamasındaysanız, çocuğu akrabalarının evine bıraktığını tespit edip bunun için birşey yapabilirsiniz muhtemelen. Tamam babaannesinin yanında olabilir ama başka insanların yanında olması doğru değil.
kayınvalide. Vardıyalı calışıyor vardıyası ne zaman dönecek belli değil.coğunlukla gündüzde eve varması aksam 8-9u buluyor.gunduz vakti yok çoğunlukla tek basına bakamıyor
Cocukla gorus gununde cocuk babayla gorusur. Kp kv ile gorusturmek zorunda degilsiniz. Babasi sizin kontrolunuzde sizin yasadiginiz evde cocugunu gorebilir. Akrabalara goturmesi sacma. Bunu konusmalisiniz.
Ikincisi ailesinin istegiyle donecek adamdan fayda gelmez. Bir de her hafta mi gorus gununuz? 15 gunde bir degil mi? Hakim haftada bir mi dedi?
Her hafta sonu 3 saat...bana saçmalıyordu.savcılıktan kagıt alıp erken alacakmış arastırdım yok öyle sey babasının savcısı değil buna özel kural icat etsin.
Hala neden anam deyip durur bilmem.

İşin içinde başka kadınlar varmış. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, ikna etmeye çalışacaklar ki sessiz davranmışlar, bence geri dönmeyin.

kayınvalide. Vardıyalı calışıyor vardıyası ne zaman dönecek belli değil.coğunlukla gündüzde eve varması aksam 8-9u buluyor.gunduz vakti yok çoğunlukla tek basına bakamıyor

Her hafta sonu 3 saat...bana saçmalıyordu.savcılıktan kagıt alıp erken alacakmış arastırdım yok öyle sey babasının savcısı değil buna özel kural icat etsin.
Hala neden anam deyip durur bilmem.
Hakimin belirledigi takvimi bozamaz. Bunun icin yeniden dava acmali ya da bu karara itiraz etmeli. Savciliktan gelen bir kagit ile ozel bir kural belirleyemez. Bu dogru degil.
Ben sadece sunu sordum oglu ile gorussun taniki. Bu cocuk icin cok iyi ama anladigim kadariyla cocugunuz kucuk. Sizin gozetiminizde sizin evde yaninda siz veya anneniz varkwn gorusse, cocugu alip goturmese daha iyi olmaz mi? Onu teklif ettiniz mi? Akrabalarla cocuk birlikteyken baba ile kaliteli vakit geciremez cunku.

Sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum ben arkadaş, adamın size yapmadığı kalmamış, aldatmış, ezdirmiş kovmuş, kendi görüş gününde kendi çocuğunuza dadılık yaptırmış, akrabaları ile keyif yapmış, sırf annesi görsün diye görüş saatini kafasına göre uzatmış, sizide peşinde dolaştırmış. Siz haftaya da görüşmek istiyor diye heyecan yapıp konu açıyorsunuz. Madem adam bu kadar kıymetliydi, dizinizi kırıp otursaydınız, niye dava falan açıp macera aradınız. Bence bu kafayla giderseniz ilerde boşanınca da sevgilisi ile görüşmeye giderken bakıcı diye sizi çağırınca bir konu daha açarsınız. Bakın insan kendine değer vermezse kimse vermez, siz sizi bu kadar aşağlayan adama böyle taviz vermeye devam ederseniz, o da sizi aşağlamaya bir güzel devam eder haberiniz olsun.

İçimden diyorum internette yakaladım bide illa yatakta mı yakalamam lazım.
Aldatmanın interneti gerçeği mi var. Hepsi aldatma. Böyle birşey varsa aynı ortaMda durmanız bile çok fazla. Kaldı ki bunu yapan daha neler yapmıştır. Evden de kovmuş Sen hala özlüyorsun onu. Çocuğunuzu da akrabalarına bıraktığından eminseniz bu konuyu halletmeniz gerekir.

Yanlış yapıyorsunuz.
Ne arabasına binin, ne eski eşinizle, ne eski eşiniziz akrabaları, nede anne ve babasıyla görüşün.
Siz giderseniz tabi ki barıştırıp eskisi gibi ne varya hiçbir huylarından vazgeçmeden hepsi devam eder...
Biten bitmiştir. Bitmemiş gibi görüşmeyin.
Çocuk bahane değil... Merak etmeyin bakar evladına bı kaç saat.

Hakimin belirledigi takvimi bozamaz. Bunun icin yeniden dava acmali ya da bu karara itiraz etmeli. Savciliktan gelen bir kagit ile ozel bir kural belirleyemez. Bu dogru degil.
Ben sadece sunu sordum oglu ile gorussun taniki. Bu cocuk icin cok iyi ama anladigim kadariyla cocugunuz kucuk. Sizin gozetiminizde sizin evde yaninda siz veya anneniz varkwn gorusse, cocugu alip goturmese daha iyi olmaz mi? Onu teklif ettiniz mi? Akrabalarla cocuk birlikteyken baba ile kaliteli vakit geciremez cunku.
kaliteli gün gecirmek değil amacı mahkeme boyunca aldım çocuğu demek.
ana kuzusu olmayan koca yok ki kaynanalar bi gelinleri rahat bıraksa sorun çözülcekte önemli olan değer verip sadık olması
umut yok bizimkinden
Aldatmanın interneti gerçeği mi var. Hepsi aldatma. Böyle birşey varsa aynı ortaMda durmanız bile çok fazla. Kaldı ki bunu yapan daha neler yapmıştır. Evden de kovmuş Sen hala özlüyorsun onu. Çocuğunuzu da akrabalarına bıraktığından eminseniz bu konuyu halletmeniz gerekir.
evet annesi calışıyor 12 saat.evi buz gibi kimse evde durmuyor.

Back
X