Ayni seyleri yasayan var mi?

Yanlış yapıyorsunuz.
Ne arabasına binin, ne eski eşinizle, ne eski eşiniziz akrabaları, nede anne ve babasıyla görüşün.
Siz giderseniz tabi ki barıştırıp eskisi gibi ne varya hiçbir huylarından vazgeçmeden hepsi devam eder...
Biten bitmiştir. Bitmemiş gibi görüşmeyin.
Çocuk bahane değil... Merak etmeyin bakar evladına bı kaç saat.
Sonuna kadar haklısınız.

Sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum ben arkadaş, adamın size yapmadığı kalmamış, aldatmış, ezdirmiş kovmuş, kendi görüş gününde kendi çocuğunuza dadılık yaptırmış, akrabaları ile keyif yapmış, sırf annesi görsün diye görüş saatini kafasına göre uzatmış, sizide peşinde dolaştırmış. Siz haftaya da görüşmek istiyor diye heyecan yapıp konu açıyorsunuz. Madem adam bu kadar kıymetliydi, dizinizi kırıp otursaydınız, niye dava falan açıp macera aradınız. Bence bu kafayla giderseniz ilerde boşanınca da sevgilisi ile görüşmeye giderken bakıcı diye sizi çağırınca bir konu daha açarsınız. Bakın insan kendine değer vermezse kimse vermez, siz sizi bu kadar aşağlayan adama böyle taviz vermeye devam ederseniz, o da sizi aşağlamaya bir güzel devam eder haberiniz olsun.
Geri dönmek kabul etmek olur.tüm yaptıklarını bwlki daha kötü seyler planlıyor.

kaliteli gün gecirmek değil amacı mahkeme boyunca aldım çocuğu demek.
umut yok bizimkinden
evet annesi calışıyor 12 saat.evi buz gibi kimse evde durmuyor.
Ya hakim mahkeme boyinca baba cocugunu gordu mu diye sormuyor ki. Eski esiniz vicdaninin sadakasini oduyor bence. Aslinda cok da cocuk umurunda degil, sadece vicdanini rahatlatip aliyor onda da alip badkalarina birakiyormus sanirim.

Ya hakim mahkeme boyinca baba cocugunu gordu mu diye sormuyor ki. Eski esiniz vicdaninin sadakasini oduyor bence. Aslinda cok da cocuk umurunda degil, sadece vicdanini rahatlatip aliyor onda da alip badkalarina birakiyormus sanirim.
Evet bende konularımda bunu vurguladım kahveden kahvenin kapanış saati gelen. Bir baba.
Aldatıldım evden kovdu hep annem babam dedi herkes benden önce gelirdi.daha devam etmek kendime zulüm değil mi?şimdi mesaj atıyor.kızım babanesinin evinden çıkınca üzülüyormuş.
Bende dedim.lütfen annen ve baban ile görüşmek istemiyorum.kızım için ordaydım.
O da demiş kızım için herşeyi. Bir kenara attım sen barışmak istemiyorsun.

Evet bende konularımda bunu vurguladım kahveden kahvenin kapanış saati gelen. Bir baba.
Aldatıldım evden kovdu hep annem babam dedi herkes benden önce gelirdi.daha devam etmek kendime zulüm değil mi?şimdi mesaj atıyor.kızım babanesinin evinden çıkınca üzülüyormuş.
Cok muhatap olma ya. Belki de seninle barismak icin cocugu kullaniyor. Belki de o yuzden gormeye geliyor eger dedigin gibiyse. Sakin barisma. Alldatilip barisirsan affetmis sayiliyorsun ve tekrar ayni suctan daba acamiyorsun. Bunu abukati soylemistor muhtemelen
Benim eski esim de bu numaralari yapti. Cogu aldatan yapiyor. Tazminat ve iste neyse davayi dusurmek icin tekrar bir araya geliyorlarmis sonra da aynen eski yasantiya devam. Tabi bu kez affettigin ocin aldatilmadan degil baska seyden dava acman lazim. Bu numaralara kanma. Bir de denemisdinkz olmamis
Yeniden deneseniz yine olmayacak hatta daha beter oluyor ikinci denemeler.

Sonuna kadar haklısınız.
Ne görüşün ne konuşun.
Ailesi çok mutluluğunuzu isteseydi yuvanızın mutluluğu için yaşanan hiç bir hadsizliği yapmazdı.
Hayat o kadar güzel ki emin olun tekrar çok sevecek ve sevileceksiniz ve mutlu bı evliliğiniz olur.
Yeter ki şu ciğeri beş para etmez zamanında sizi mutsuz etmiş adamlara prim vermeyin.

Çocuk ne kadarlık ve kaç saat geçiriyor babasıyla. Bir dahaki sefere kendiniz gitmeyin. Siz varsınız diye ilgilenen olmamış. Siz olmazsanız mecbur ilgilenecekler. Zaten ilgilenmek zor gelirse bi süre sonra almayabilr. Bu şekilde sizin her hareketiniz barışma girişimi olarak algılanabilir.

Ne görüşün ne konuşun.
Ailesi çok mutluluğunuzu isteseydi yuvanızın mutluluğu için yaşanan hiç bir hadsizliği yapmazdı.
Hayat o kadar güzel ki emin olun tekrar çok sevecek ve sevileceksiniz ve mutlu bı evliliğiniz olur.
Yeter ki şu ciğeri beş para etmez zamanında sizi mutsuz etmiş adamlara prim vermeyin.
Bi mavi barışmak için çocuğu kullandığı cıktı ortaya.mesajlari ile.
Her şeyi kenara attım kızım icon barışmaya diyor neyi kenara atmış barışırsa naparmis hiç ondan ses yok. Annesini konuşmaya öne sürüyor.çünkü anasının evinden çıkmak istemiyor.
Nereye kadar onların tasmalı köpeği olur bilmiyorum.
Kendimde hala üzülüyorum.tamamen atlatamadım.

Geri dönmek kabul etmek olur.tüm yaptıklarını bwlki daha kötü seyler planlıyor.
Ee o zaman hala neden adamın hayatını kolaylaştırıyorsun, mahkemenin dediği saatte ver eline, süreyi de aşarsa yasal haklarını kullan, anası görmek istiyorsa izin alsın, görüş günü sen niye peşinde dolanıyorsun. Sen annesiysen o da babası bakar üç saat ne olacak bakamazsada geri getirir. Sen niye dert ediyorsun. Boşanma nedenlerinden biri ailesi sen haala onlarla zaman geçirme peşindesin. Şuan karşıya verdiğin intiba eşinin peşinde koşmaktan öteye geçmiyor.

Bi mavi barışmak için çocuğu kullandığı cıktı ortaya.mesajlari ile.
Her şeyi kenara attım kızım icon barışmaya diyor neyi kenara atmış barışırsa naparmis hiç ondan ses yok. Annesini konuşmaya öne sürüyor.çünkü anasının evinden çıkmak istemiyor.
Nereye kadar onların tasmalı köpeği olur bilmiyorum.
Kendimde hala üzülüyorum.tamamen atlatamadım.
Kesinlikle yanlış anlayın sizi kırmak için yazmıyorum ama eşiniz ve ailesi hayatları boyunca sizi hiç bir zaman önem vermeyecek siz onlar için etkisiz eleman olacaksınız. Bı kadın boşandığında hala net kararları olmazsa, ki bence barışacaksınız neden size eşiniz değer verip karar alsın ki almaz, ya da neden sizi ikna etmeye çalışsın.
Birde kadınlarla yazışır yazmışsınız eşinizin hayatında sorun yok ki. Boşandığı eşi geri gelecek, e annesi babası arkasında ve eşiniz onlarsız ve onlar olmadan asla hareket etmez.

İnsanız ve çiğ süt emme lafı varya, benimde karşımda böyle birisi olsa inanın bende hiç oralı olmam, umursamam. Akrabaları için bile sataşmadılar yazıyorsunuz.
Sataşırlar çünkü eşinizin sizi çok da önemsemediğini biliyorlar...

Ee o zaman hala neden adamın hayatını kolaylaştırıyorsun, mahkemenin dediği saatte ver eline, süreyi de aşarsa yasal haklarını kullan, anası görmek istiyorsa izin alsın, görüş günü sen niye peşinde dolanıyorsun. Sen annesiysen o da babası bakar üç saat ne olacak bakamazsada geri getirir. Sen niye dert ediyorsun. Boşanma nedenlerinden biri ailesi sen haala onlarla zaman geçirme peşindesin. Şuan karşıya verdiğin intiba eşinin peşinde koşmaktan öteye geçmiyor.
mesajla anlattım.onlarda öyle anlamış. zaten biraz dürtünce döküldü mesajla. bende dedim anne babanla görüştürme çocuk harici konuşacak konularım yok onlarla..burda da anne baba diye diye ağlanan erkekler inatla evinin huzurunu bozup karılarını suçluyorlar.düşünsün taşınsın artık.

Kesinlikle yanlış anlayın sizi kırmak için yazmıyorum ama eşiniz ve ailesi hayatları boyunca sizi hiç bir zaman önem vermeyecek siz onlar için etkisiz eleman olacaksınız. Bı kadın boşandığında hala net kararları olmazsa, ki bence barışacaksınız neden size eşiniz değer verip karar alsın ki almaz, ya da neden sizi ikna etmeye çalışsın.Birde kadınlarla yazışır yazmışsınız eşinizin hayatında sorun yok ki. Boşandığı eşi geri gelecek, e annesi babası arkasında ve eşiniz onlarsız ve onlar olmadan asla hareket etmez.İnsanız ve çiğ süt emme lafı varya, benimde karşımda böyle birisi olsa inanın bende hiç oralı olmam, umursamam. Akrabaları için bile sataşmadılar yazıyorsunuz.Sataşırlar çünkü eşinizin sizi çok da önemsemediğini biliyorlar...
mesajla kızım için bir şeylerden vazgeçtim diyor neolduğunu söylemiyor. zaten annesi babası 5 sene de hep müdahil olmamış ki caba diyorum bunda ne tür bi akıl eksikliği var. öyle doktora giden bir ailede değiller dalga dümen ve başkasının parasının cebe indirmek. bende kızımla bunalıyorum belki bir arabam olsa atlar gider gezerdim.hani eski kocamı övmüyorum dışarı bir şeyler yapmaya bir tek onla gittim. tek başıma bir şeyler yapmaya alışamadım. tam atlatamadım .annemde psikolojik olarak sıkıntılı kardeşimde öyle. annem geri dönersen seni silerim demiş olmasa kocana geri git diyecek.sadece yarım psikolojililer orada değil ki bizdekilerde bozuk.çocuğumun bakımında şuan sıkıntı yok ama ilaçlarına önem vermeyen kardeşim annemi kahretmekten başka bir şey yapmıyor. annem yavrum yavrum deyip duruyor fakat ondan uzakta kafası daha dinç. bende güçlü durmaya çalışıyorum. benden tuhaf beklentileri var. ikisininde kızım bakıma muhtaç olmasa hiç anneme bırakmam.annemde kızımı öyle alıştırdı en iyi o bakar o yetiştirir hatta benden daha iyi annelik yaparmış.

Ailesinin bizi yönetme isteği. Kocamın ana kuzusu olması tüm akrabalarını dinlemesi hatta ben hariç herkesin fikrine görüşlerine öncelik vermesi beni yalnız bırakması.buna sabretme me rağmen internette aldattığını yakalamam. En son akrabalarını tutup beni evden kovmasi(ev annesinin ve onun eviymiş)
O zaman denenmişi deneme

Ailesi benden vazgeçmedi fakat merak ettiğin bir durum var.bu kadar anneci babacı adamlar karılarından bir şekilde ayrıldıktan sonra annesi babası elden ayaktan düşünce yada ölünce ne yapıyorlar?
Günaydın.
İnsan ömür boyu yalnız kalacak değil ya.
Hayatına birini alır,evlenir ya da evlenmez bilemem de boş kalmaz yani hiç kimse bence.

siz neden gidiyorsunuz anlamadim
anne babalar zaman zaman cocuguyla ayrida olsalar birlikte zaman gecirmeli hep birlikte ayda bir de olsa yemek yiyebilir vs ama akrabalarinin icinde takilmak kaynana evine falan gitmek gereksiz

siz neden gidiyorsunuz anlamadim
anne babalar zaman zaman cocuguyla ayrida olsalar birlikte zaman gecirmeli hep birlikte ayda bir de olsa yemek yiyebilir vs ama akrabalarinin icinde takilmak kaynana evine falan gitmek gereksiz
Benim tercihim değil babasının emrivakisi.annesinin barışma konuşması ile barışmalı umut eden bir tip olduğu için ben saçmalıklarına şaşırmıyorum.fakat dedim kendisine götürme bi daha diye.

Günaydın.
İnsan ömür boyu yalnız kalacak değil ya.
Hayatına birini alır,evlenir ya da evlenmez bilemem de boş kalmaz yani hiç kimse bence.
Bende merak ediyorum. Pek bi numune çünkü.anneme göre kimle konuşursa konuşsun evliliği yine bünyesi kaldırmaz.ayni şeyleri yaşar dengesizlik bir yasam biçimi onda.

Back
X