aynı şeyleri yaşayanlar varsa lütfen paylaşsın...

meral13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
143
7
118
merhaba...17 haftalık hamileyim.geçen ay ikili test yapıldı ve sonucu riskli çıktı.doktorum 1 ay sonra üniversite hastanesinde 4lü test ve 2. düzey usg yaptırmamı söyledi.hemen randevumu aldım.çarşamba günü test için gideceğim.bir aydır gün sayıyordum ki dün usg de bebeğimi görmek istedim ve doktoruma gittim.ikinci kötü haberimi aldım.bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti varmış.internette biraz araştırdım ve down sendromuyla alakalı olabileceğini öğrendim.arkadaşlar yardım edin lütfen.aynı şeyleri yaşayanlar paylaşın.bebeğiniz sağlıklı mı doğdu?ne oldu?lütfen paylaşın.lütfenn...

Cok gecmis olsun suan 1,5 yasinda bir oglum var, hamileyken kalbinde parlaklik ve sol bobreginde genisleme oldugu soylendi kafayi yemek uzereydik esimle, bunlar down sendromu belirtileriymis...cocuk kardioji uzm. Gittik hemen,izmirin en iyi doktoruydu...bir sorun cikmadi, bobreklerde surekli kontrol edildi sukur normale dondu... Sen kontrollerini aksatma allahin izniyle bisey olmaz allahim korusun bebegini

çok sağol arkadaşım.Allah hepimizin bebeğini korusun.bu kötü günleri senin gibi sorunsuz atlatırım inşallah.

benim arkadaşımın da bebeği için daha hamileyken beyninde kist var dendi. adanaya hastaneye gitti falan baya korktu o da. çok şükür sorunsuz doğdu oğlu 2 hafta oluyo sanırım yeni doğum yaptı. inşallah senin bebeğin de sağlıklıdır. biliyorum insan düşünmeden edemiyo ama dr.lar bi çok şeyi yanlış yorumlayabiliyo yada testler kesin sonuç vermiyo. ve genelde herşeyin hep en kötü ihtimalini göz önünde bulundurarak konusuyorlar. o yüzden hep olmlu düşünmeye bak hayırlısı olur inşallah. bizi de bilgilendir sonuçlardan. hayırlı haberler alırsın inşallah.

güzel dileklerin için teşekkür ederim.sonuçları yazarım buraya.inşallah güzel şeyler yazarım...

merak eden arkadaşlar için sonucu söyleyim.4 lü testin sonucunu aldım.1/834 çıktı.bu sonuçla prof dr a muayeneye gittim ve beynindeki kist harici birde parlak barsak gözledi.bu durumda testlerin önemi yok amniosentez şart dedi.eşim kabul etmedi.şimdi başka bir profdan randevu almaya çalışıyoruz.o da aynı şeyi söylerse amniosentezi yaptırmayı düşünüyoruz.dua edin lütfen.

sonucun da güzel çıkmış. hiç korkmayın artık. İnşallah bi sıkıntısı yok bebeğin. down olsaydı testte belli olurdu.
bi de beyindeki kist meselesi bi arkadaşımında başına geldi. bebeği pardon artık 6-7 yaşında delikanlı :) sapasağlam maşallah. illede amniyosentez yaparlarsa ordada normal çıkacak Allah ın izniyle . içini ferah tut. ultrason görüntüleri çok sağlıklı bilgi vermiyo

Allah hakınızda hayırlısını nasip etsin. ama genelde dr.lar herşeyin en kötüsünü söyledikleri için ben artık çok inanmıyorum. yine de yaptırim içim rahat etsin diyebilirsin. inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına. hayırlı haberler verirsin umarım.

mrb bebeginiz dogmus peki durumu nasil hasimato hastasiyim bende gebeyim konununuzu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…