• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı sitedeki komsum beni taciz etti

Banyodan cikmistim,aynaya vucuduma bakiyordum,giyinik degildim kafami sag tarafa bi cevirdim tanıdıgım yasli başli bi adam çikarmiş kafasına bana bakıyor ben bakınca geri çekildi ben bakınca hemen kacmasa disari bakıyo fln diye düsünürdüm ama bana bakıyordu hani bi de tül perdem kapalıydı.
Adamıda sorsaniz 5 vakit namazinda iyi bir insan der herkes.
bütün günüm berbat geciyor acayip sinirlerim bozuldu gidip kapısına bagirip cagirmak istiyorum ama hic bir seyi de kanitlayamam berbat bi durum anlatmak istedim.
Knaitlamasanizda gidip bağırıp çağırın rezil olsun .karakola şikayette de bulunabilirsiniz hem rezil olur hemde bidaha yapamaz

Edit: ben konu sahibinin camına gelip baktı sandım.

Banyodan cikmistim,aynaya vucuduma bakiyordum,giyinik degildim kafami sag tarafa bi cevirdim tanıdıgım yasli başli bi adam çikarmiş kafasına bana bakıyor ben bakınca geri çekildi ben bakınca hemen kacmasa disari bakıyo fln diye düsünürdüm ama bana bakıyordu hani bi de tül perdem kapalıydı.
Adamıda sorsaniz 5 vakit namazinda iyi bir insan der herkes.
bütün günüm berbat geciyor acayip sinirlerim bozuldu gidip kapısına bagirip cagirmak istiyorum ama hic bir seyi de kanitlayamam berbat bi durum anlatmak istedim.
aleyna sen misin yine

Hayal edemedim. Perde kapalıyken evin içini nasıl görüyor adam? Yandaki binanın penceresi ile sizin pencere nasıl karşılıklı?

Olabiliyor bu durum, bizim sitede bloklar birbirine çakışıyor, benim yatak odası penceremle yan binanın penceresi denk geliyor, o yüzden kalın perdemi açmıyorum hiç tülden görünüyor çünkü yakın olduğu için, üstelik denk gelen pencerenin üst katındaki de rahatça görebiliyor yatak odası penceremi, karşıdan bakınca ebeveyn banyomun içi görünüyor, tuhaf bir mimari

bu tür şeyler sıklıklıkla olabiliyor konu fake diye konu sahibini darlayan insanlar bi tık rahatsız edici her yerde bu toxic kitle cok fazla,konu gercek oldugu vakit konu sahibi icin bu tür yorumlarınız üzücü olabiliyor (bi kac sefer basima geldi)
gecmis olsun,yasadıgımız dunya iyi degil maalesef bi dahaki sefer dikkatli ol

bu tür şeyler sıklıklıkla olabiliyor konu fake diye konu sahibini darlayan insanlar bi tık rahatsız edici her yerde bu toxic kitle cok fazla,konu gercek oldugu vakit konu sahibi icin bu tür yorumlarınız üzücü olabiliyor (bi kac sefer basima geldi)
gecmis olsun,yasadıgımız dunya iyi degil maalesef bi dahaki sefer dikkatli ol
burada fake konu da çok farkında mısınız ? çoğu da anlatım tarzından kendini ele veriyor zaten ,bu kadar kişiye de hikayesi geçmemiş ,olayı doğru düzgün anlatamadı ,biz de sorguluyoruz elbette ,daha sonra kendini ifade edebilirdi ama etmedi de

olay zaten gerçekse üzücü ,onun dışında bizim yaptığmız kötü bişey yok ,kendini ifade edemeyenler için müneccim değiliz ki ne yaşadığını görelim 🤷🏼‍♀️

Her banyodan çıktığınizda aynada kendinizi mi izliyorsunuz?
Eğer öyleyse banyoya girmeden perdeyi çekin. Adam şaşırdı belki tül perde arkasında sizi görünce. Perde önemlidir dikkat edelim inşallah

Back
X