Aynı sorunu yaşayan var mı?

Benim düzeldi bugün. Ben doktor tavsiyesi olmadan tarlusal kullanmıştım iki üç ay önce. Tahminimce o bozdu düzenimi

hadi ya senin dediğin o ilaç hormon ilacı falan mı. bide bitkisel ilça kullanmak daha mı iyi sanki ???

hadi ya senin dediğin o ilaç hormon ilacı falan mı. bide bitkisel ilça kullanmak daha mı iyi sanki ???

.evet hormon ilacı direkt... En mantıklısı bi doktora görünmek, eğer bendeki gibi hormonlarla alakalı bir problem yoksa cıvan perçemi iyi b,r seçenek gibi duruyor...

.evet hormon ilacı direkt... En mantıklısı bi doktora görünmek, eğer bendeki gibi hormonlarla alakalı bir problem yoksa cıvan perçemi iyi b,r seçenek gibi duruyor...

nedir çektiğimiz bu sıkıntılar ya korktuğum için doktoroda gitmiyorum zorda olsa kendiliğinden geçmesini bekliyorummm ((

Doktora danışmadan ilaç kullanma canım nedense ben hiçbir ilacın bitkisel olduguna inanmıyorum,içinde bir miktarda olsa kimyasal vardır,neden diye sorunca bu bitkisel diye satılan haplar bu hap kıvamına nasıl geliyor raf ömrü nasıl uzun oluyor,o yüzden doktora danışın,hormonlarınızda sorun olabilir.

Evet korkulacak bir şey yok ki zaten? Kan testi yapıyorlar sadece, hormonlarınıza bakıyorlar, arkadaş doğru söylemiş bence de bitkisel ilaç olayı doğru değil. Ve belki de bendeki gibi hormonlarınızda problem yok ve stresten falan oluyor bilemezsiniz. O durumda ilaç kullanmanız kötü olur. Ki piyasada birçok ilaç var, doktor tavsiyesi olmadan bilemezsiniz kendinize en uygun olanını.

çok haklısın canım ama insan bi umut işte alıyo kullanıyo çünkü son zmanalarda artık herkez bitkisel ürünler kullanmaya başladı daha ön plana çıktı.

merhabalar...benim de bir sorum olcaktı arkadaşlar. benim adetlerim hep düzenliydi simdiye kadar en son 1 ay önce vajinal mantardan doktora gittiğim de polikistik overim olduğunu söyledi ancak hormon testi yapmadı.3 ay bebek yapmam için uğraşmamı söyledi olmazsa gel dedi..bende bu süreçte soğan kürü kullandım ve adetim tam zamanın da geldi yine ama miktarı az oldu. Bugün 2.günü olmasına rağmen 4.gün gibi az geliyor acaba polikistik overden mi kaynaklı hormon testi için gidicektim ama pazartesi 4.günü oluyor o zaman da hormonlarım kötü çıkar mı acaba diye gitmek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar benim de adetim hep düzenliydi fakat bu ay 10gün gecikti tarlusal verdi 3.gündeyım adet olabilir miyim? Kaç gün sonra olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, polikistik overla ilgili hiç bilgim yok açıkçası:26: Ama benim de iki üç aydır çok değişik. Geçen ay normalde 3 gün süren reglim bi hafta sürdü...Ama polikistik over tamamen farklı bi şey, doktora danışmak gerek. Bende çıkmamıştı

Tarlusal kullanmaya başladıktan 10 gün sonra olmak lazımmış. Gerçi biraz geç yazdım, çoktan olmuştur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…